Bugün yaşadığım kabus

ah şu bazı kadınlar ve ah trajedik hikayeler.
allah bir yavru nasip eder inşallah, her başarabilecek olan anne olabilmeli ayrı mesele ama olayı bu kadar büyütmenin, bu kadar derin bir nevzuymuş gibi anlatmanın bir anlamı yok.
açıkçası konuya eyvahlar olsun nasıl bir acıdır bu diye girdim, allah iyiliğinizi versin deyip çıkıyorum.

Rabbim kimseye böyle bi acı korku yaşatmasın diye başlıyorum.konu açmıştım regl gecikmesiyle dr a gittim pazartesi ve beta hcg 30 çıktı.5 6 gün gecikmeye o değerden fazla olması gerekiyormuş meğer.dr bişey demedi ama umutlu da değil gibi haftaya gel keseyi görelim dedi.ben araştırdım beta nın artması gerekiyormuş ve benimki çok düşükmüş.
bugün aile hekimine önceki değeri gösterdim 30 çok düşük,bi daha olur gençsin üzülme ya dış gebelik ya kimyasaldır dedi.orda başım döndü kendimi tutamadım ağladım :cry: .yine de kan verdim yarın sonucu alırım yükselmiştir belki diye
Kanı verirken hıçkıra hıçkıra ağladım. düşündükçe ağlamam arttı.hızla çıktım annemi alıp hastaneye gidecektim hemen sonuç öğrenirim yarına kadar bekleyemem diye.arabayı nasıl kullandım bilmiyorum :KK43:ağlamaktan önümü zor görüyodum. Hayatta böyle bir acı yaşadığımı hatırlamıyorum.
şimdi bu da bişey mi insanlar doğuma giderken kaybediyor diyenler olacaktır. haklısınız ama daha o küçücük ama öyle bi bağ kurdum ki.
neyse dr a gittim değer çok düşük dedi dr.o da umutlu değildi yine beta hcg yaptırdık.2 saate çıkar dediler.ama 2 saat... geçmedi o iki saat ömür gibi geldi.ya yükselmediyse ,ya düştüyse değer diye öldüm ağlamaktan.
beni bırakmasın gitmesin diye dua ettim hep.
sonucu alırken ellerim titriyordu açamadım korkudan sonra bi cesaret açtım.değer 152 çıktı.o an yaşadığım rahatlamayı mutluluğu anlatamam.
Şimdi bana kalan haftayı beklemek.çok zor süreçten geçiyorum.Rabbim kimseye yaşatmasın.Düşmanıma bile
canım sana geçen hafta bebeğini düşürmüş birisi olarak söylüyorum kesinlikle stres yapma ben stres yapayapa bebeğimi kaybettim :KK43: bende ilk 174 olarak öğrenmiştim. doktorum 1 hafta sonra gel dedi ben 1 haftayı zor yaptım acaba birşey olacakmı diye diye kendimi bitirdim 1 hafta sonra 512 olmuştu progestoron değerim 10.52 ydi. doktorum harika gidiyor herşey normal embriyo canlı demişti. 1 hafta sonra 5000 olur ve keseyi görürüz demişti ama sürekli bebeğime birşey olacak diye kendimi yiyip bitirdim ve kaçınılmaz son keseyi görmeme 3 gün kala kanamam oldu eşim hemen doktora götürdü orda ağlamaktan helak oldum kan alırlarken hıçkırıklara boğuldum ama bebeğimi düşürmüştüm işte :KK61: şimdi tekrar hamile kalırsam hiç stres yapmıcam normal birşeymiş gibi kendimi serin tutacağım. sanada tavsiyem kalp atışını hızlandırma doktorum korkudan kalbin hızlı atıyor hızlı kan pompalıyor bebeğinin ihtiyacı olan şey senin kanın dedi. Lütfen çok dikkat et sürekli dinlen evde hatta 2 hafta hiç dışarı çıkma ayaklarını dik ve yat evinde :KK61:

gerçekten iyi mi sonuçlar?dr 152 yi görene kadar umutsuzdu.ama şimdi sıkıntı yapma haftaya bakarız daha da ilerler umarım dedi

Değerin artmış canım iki günde bir iki katına çıkması gerekir. Geç döllenme olmuş olabilir belkide oyüzden 5 günlük gecikmede değerin az çıktı. Herşey olabilir. İnşallah keseyi görürsün ve değerlerin hep iki kat artarak devam eder:) güzel haberlerle inşallah.
Ayrıca insan öğrenir öğrenmez bağlanıyor tepkin çok normal. Stres yapmamanı ve bu süre içinde bitki çayı tüketmemeni tavsiye ederim :) sevgiler,

Kaç yıldır şu sitedeyim, kimse ile polemiğe girmedim sizinle de girmeyeceğim. İletişiminiz sıfır, zaten aynı dili konuşmuyoruz. Siz buradaki insanları tersleme haddine sahip değilsiniz. Kimse kimsenin stres topu değil. Herkes her konuda bilgi sahibi olmak zorunda değil.
Zaten konu başlığını okuyunca ve direk doktor vs. yazınca çok kötü bir şey yazacağınızı sandım. Medeni insanlar gibi gebelik testi yaptırdım diyebilirsiniz. Dışarda kimseyi sözü geçmeyen gelip burada insan azarlayarak ego tatmini yapıyor. Hadi kendine iyi bak. Umarım hayal kırıklığı yaşamazsın.

Dışarıda kimseye sözümün geçmediğini nerden çıkardınız acaba?sanki tanışıyoruz.'sözü geçmek'le ne kastettiğinizi bilmiyorum ama öğretmenim ve toplumda sözüm dikkate alınır,en azından kendi çevremde.kimseyi azarladığım da yok.biraz insancıl yaklaşsaydınız emin olun öyle cevap alırdınız.bu kadar insan yorum yaptı uslubunca konuşan kimi azarladım?bebeğini kaybetme korkusu yaşamış birine yazdığınız ilk yoruma bakarsanız ve biraz olsun objektif olursanız belki anlarsınız.ben gebelik testi yaptırdım yazmadım diye bir de medeni insan kategorisinden mi çıkarttınız beni?sağolun

gerçekten iyi mi sonuçlar?dr 152 yi görene kadar umutsuzdu.ama şimdi sıkıntı yapma haftaya bakarız daha da ilerler umarım dedi

evet gayet iyi ama 34 ten 152 ye çıkmaz.ilk sonuç hatalı sanırsam çünkü katlayarak gider

Daha önceki konularınıza da baktım, kendiniz demişsiniz hastane ile ilgili olan şeylerden çok korkuyorum diye. Kan aldırmak bile mesele sizin için. Sonuç umarım istediğiniz gibi olur ama bence bu ruh haliniz için destek almalısınız naçizane önerim. Hayat bu, her şey bizler için. Metanetle karşılamak lazım, hemen telaşlanmak, ağlamak, en kötü sonuç gibi düşünmek iyi bir şey değil ve sağlıksız bir düşünce çünkü.

Sanırım dr laarın soğukkanlılıkla söylemesinden de çok etkilendim.tabi onlar bi sürü vakayla karşılaşıyorlar.ama taşıdığın canı kaybettiğini düşünmek gerçekten tarif edilemez.2 saat sonra daha sağlıklı düşünmeye başladım ama o an o kadar serin kanlı olunamıyor maalesef:KK43:

ah şu bazı kadınlar ve ah trajedik hikayeler.
allah bir yavru nasip eder inşallah, her başarabilecek olan anne olabilmeli ayrı mesele ama olayı bu kadar büyütmenin, bu kadar derin bir nevzuymuş gibi anlatmanın bir anlamı yok.
açıkçası konuya eyvahlar olsun nasıl bir acıdır bu diye girdim, allah iyiliğinizi versin deyip çıkıyorum.
güle güle :KK31:

amin çok sağolun.yaşadığınız için anlıyorsunuz.yaşamayan da empati yapar anlar.Allah ikizlerinizi size bağışlasın :KK9:
Amin teşekkür edrim Allah hayırlısıyla sana da bebişini kucağına almayı nasip etsin, hem belki geç döllenme olmuştur hemen içini karartma stres yapmamaya çalış çok zor hatta imkansız biliyorum ama sürekli kafanı meşgul et başka şeylerle ki zaman çabuk geçsin,insanın elinde değil çok bağlanıyor çok ümitleniyor anlıyorum seni kendini yormamaya çalış inşallah hep ikişer kat artar ve mutlu sona yaklaşırsın

canım sana geçen hafta bebeğini düşürmüş birisi olarak söylüyorum kesinlikle stres yapma ben stres yapayapa bebeğimi kaybettim :KK43: bende ilk 174 olarak öğrenmiştim. doktorum 1 hafta sonra gel dedi ben 1 haftayı zor yaptım acaba birşey olacakmı diye diye kendimi bitirdim 1 hafta sonra 512 olmuştu progestoron değerim 10.52 ydi. doktorum harika gidiyor herşey normal embriyo canlı demişti. 1 hafta sonra 5000 olur ve keseyi görürüz demişti ama sürekli bebeğime birşey olacak diye kendimi yiyip bitirdim ve kaçınılmaz son keseyi görmeme 3 gün kala kanamam oldu eşim hemen doktora götürdü orda ağlamaktan helak oldum kan alırlarken hıçkırıklara boğuldum ama bebeğimi düşürmüştüm işte :KK61: şimdi tekrar hamile kalırsam hiç stres yapmıcam normal birşeymiş gibi kendimi serin tutacağım. sanada tavsiyem kalp atışını hızlandırma doktorum korkudan kalbin hızlı atıyor hızlı kan pompalıyor bebeğinin ihtiyacı olan şey senin kanın dedi. Lütfen çok dikkat et sürekli dinlen evde hatta 2 hafta hiç dışarı çıkma ayaklarını dik ve yat evinde :KK61:

Çok geçmiş olsun Allah sabır versin.inş en kısa sürede yine bebek sahibi olursun.ama herşey yolundaysa stres yapmak gerçekten boş.bana bi deseydi dr lar herşey yolunda.o zaman rahata erecektim işte

Değerin artmış canım iki günde bir iki katına çıkması gerekir. Geç döllenme olmuş olabilir belkide oyüzden 5 günlük gecikmede değerin az çıktı. Herşey olabilir. İnşallah keseyi görürsün ve değerlerin hep iki kat artarak devam eder:) güzel haberlerle inşallah.
Ayrıca insan öğrenir öğrenmez bağlanıyor tepkin çok normal. Stres yapmamanı ve bu süre içinde bitki çayı tüketmemeni tavsiye ederim :) sevgiler,
çok sağol.evet benim de tahminim o yönde.sanırım geç döllenme olmuş.sen de sağlıkla kucağına alırsın inş :KK39:

çoğul gebeliklerde fazla artar :))))

:KK57::KK70: eşimin tarafında ikiz var ve o bi de bakmışsın ikiz oluyomuş demişti :KK48: hayırlısı olsun ama çalışıyorum çok zoe olur benim için :KK30:yine de hayırlısı kısmetimizde varsa :KK54:

sen anlamadım kaza mı olmuş deyince dalga geçtiğini sandım çünkü konuda trafik,kaza falan geçmiyor.ama gerçekten anlamamışsın kusura bakma.o yorumunu da okumadan ilk yorumuna cevap verdim farkettiysen

ben bekarım hangi değer ne olursa kötü ne olursa iyidir bilemem,son kez yazıyorum.ben konuyu okuyunca trafikte olduğunuzu ve bir kazaya şahit olduğunuzu anladım ve eksik bir şeyler olduğunu düşündüm ...

ha yazmayıp gidebilirdim ama kaza olduğu düşüncesi oluştuğu ve eksik bir şey olduğunu düşündüğüm için yazma gereği duydum.

hani kaza oldu bebek öldü gibi,sizede olumsuz şeyler söyleyince dr yolda kazayı gördü şükretti tarzı bir şey sandım ama bunlar yazmıyordu bende bunun eksik bir yeri olduğunu düşündüm o yüzden yazdım...anlamadım diye

sonra yorumlara bakınca hamilelikle ilgili olduğunu anladım kendi yazdığım yorumu alıntı yaptım.size ve herkese iyi dileklerimi dedim gayet iyi niyetli bir şekil de...

ama siz azarladınız konuyu anlıyanlara evet uslüplu yazdınız ama o kadar kişiden bakın benim gibi anlamayan bir kaç kişi çıktığına göre bir ben değilmişim dimi...

gelelim acı meselesine benim annem doğum yaparken ilk çocuğunu kaybetmiş öğretmen benim babam ve öğretmenlik yaptıkları yere defnetmişler bebeği annem hep onu anar ve zaman zaman ağlar.

ne acılar var düşük yapanlar bebegi sakat doğanlar doğum sırasında ölenler,yada hiçanne olamayacak olanlar var...bunun yanında sağlıklı doğanlar da

dilerim hem size hemde bebek bekliyen yada ne gibi istegi varsa onlara rabbim o dileklerini versin.

sizde bebeginizi sağlıkla alın kucağınıza büyütün

konunuza gelince ben ne dalga geçtim ne terbiyesizlik yaptım nede polemik yapmak istiyorum

anlamadım bunuda yazdım bu kez siz kızdınız.kızmak yerine daha hoş yaklaşım yapabilirdiniz ama olmadı

neyse uzatmayım

rabbim gönlünüze göre versin...

Dilerim gönlünüze göre olur bundan sonrası. Başlığı okuyunca birde araba vs dediniz dedim birine çarptı herhalde. Neyseki öyle birşey olmamış.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

ben bekarım hangi değer ne olursa kötü ne olursa iyidir bilemem,son kez yazıyorum.ben konuyu okuyunca trafikte olduğunuzu ve bir kazaya şahit olduğunuzu anladım ve eksik bir şeyler olduğunu düşündüm ...

ha yazmayıp gidebilirdim ama kaza olduğu düşüncesi oluştuğu ve eksik bir şey olduğunu düşündüğüm için yazma gereği duydum.

hani kaza oldu bebek öldü gibi,sizede olumsuz şeyler söyleyince dr yolda kazayı gördü şükretti tarzı bir şey sandım ama bunlar yazmıyordu bende bunun eksik bir yeri olduğunu düşündüm o yüzden yazdım...anlamadım diye

sonra yorumlara bakınca hamilelikle ilgili olduğunu anladım kendi yazdığım yorumu alıntı yaptım.size ve herkese iyi dileklerimi dedim gayet iyi niyetli bir şekil de...

ama siz azarladınız konuyu anlıyanlara evet uslüplu yazdınız ama o kadar kişiden bakın benim gibi anlamayan bir kaç kişi çıktığına göre bir ben değilmişim dimi...

gelelim acı meselesine benim annem doğum yaparken ilk çocuğunu kaybetmiş öğretmen benim babam ve öğretmenlik yaptıkları yere defnetmişler bebeği annem hep onu anar ve zaman zaman ağlar.

ne acılar var düşük yapanlar bebegi sakat doğanlar doğum sırasında ölenler,yada hiçanne olamayacak olanlar var...bunun yanında sağlıklı doğanlar da

dilerim hem size hemde bebek bekliyen yada ne gibi istegi varsa onlara rabbim o dileklerini versin.

sizde bebeginizi sağlıkla alın kucağınıza büyütün

konunuza gelince ben ne dalga geçtim ne terbiyesizlik yaptım nede polemik yapmak istiyorum

anlamadım bunuda yazdım bu kez siz kızdınız.kızmak yerine daha hoş yaklaşım yapabilirdiniz ama olmadı

neyse uzatmayım

rabbim gönlünüze göre versin...

canım sıkma canını olabilir başlık yanıltmıştır

X