nasıl anlatmışım acaba?dış gebelik yada düşük dedi dr.lar hepsi umutsuz konuştu.neyi anlamadınız acaba?yada anlayanlar nasıl anladı acaba???
tabi abarttım çünkü ben acı çekip ağlamayı çok seviyorum.3 dr un üçü de gebelik normal gitmiyo desin de ben de üzüleyim diye bekliyorum ben.nasıl insanlar var yaaherkes beta hsg değerini bilmek zorunda değil. Ayrıca çok abartmışsınız.
o zaman Allah sana böyle bi acı korku yaşatmasın da sen benim yaşadıklarımı hiç anlama.daha bi kere vajinal muayene bile olmayan,hastane dr fobisi olan biri gebe olduğuna sevinemeden kürtaj olur büyük ihtimal diye cevap alıyor dr.dan
ama normal tabi üzülecek bişey yok
ne yalan söyleyim trafikte ilerlerken kaza falan gördü birinin ölümüne tanık oldu gibi okumaya başladım sonu başka bir şey çıkınca kafam karıştı anlamadım....sonra yorumlardan anladım
olur herkesin başına gelebilir bu tarz şeyler.herkes herşeyleri yolunda gitsin ister ama bazen herşey yolunda gitmeye bilir.
Amin office sağol.konuda trafikle ilgili bişey demedim ama öyle anlayabilirsin normal.bi daha okuyunca anlamışsın.en azından konuyu anlatamadın vs demiyorsun.çünkü imla ,noktalama kurallarına gayet uyuyorumkonudan değil başlıktan dolayı biz beta hcg değerine değil de trafikte yaşayacağın kabusa odaklandık.. o yüzden anlamadık aslında, ben de sonradan yorumları okuyunca konuyu tekrar okuyup anladım :)
hayırlı olsun inşallah her şey istediğin gibi sonuçlanır :)
Allah isteyen herkese versin inş.hep öyle dua ediyorumallah kucagınızda da göstersin..
hayırlısı olsun...sonu güzel olmuşşşş......
darısı bana olsun inşallah....
Allah isteyen herkese versin inş.hep öyle dua ediyorum
Arkadaşım iyi misin sen? Anlayanlar nasıl anladı tek tek onu mu soracağım? La havle ya! Ne cüretle insanları tersliyorsun?
Evet abartarak anlatmışsın. Düşük kelimesini görmedim, dış gebelik ne bilmiyorum, daha önce gebelik testi yaptırmadım yok 50 yok 178 yok 49848 ne bilmiyorum anladın? Bilmeyen birisi olarak ben kötü birşey bir hastalık falan sandım yorumları okuyunca anladım gebelik testi olduğunu.Anlamak zorunda mıyım? Bilmek zorunda mıyım?
Arkadaşım iyi misin sen? Anlayanlar nasıl anladı tek tek onu mu soracağım? La havle ya! Ne cüretle insanları tersliyorsun?
Evet abartarak anlatmışsın. Düşük kelimesini görmedim, dış gebelik ne bilmiyorum, daha önce gebelik testi yaptırmadım yok 50 yok 178 yok 49848 ne bilmiyorum anladın? Bilmeyen birisi olarak ben kötü birşey bir hastalık falan sandım yorumları okuyunca anladım gebelik testi olduğunu.Anlamak zorunda mıyım? Bilmek zorunda mıyım?
gerçekten iyi mi sonuçlar?dr 152 yi görene kadar umutsuzdu.ama şimdi sıkıntı yapma haftaya bakarız daha da ilerler umarım dedisonuç gayet iyi hatta süper
2 Günde bir 2 katına çıkıyorsa her şey yolundadır.gerçekten iyi mi sonuçlar?dr 152 yi görene kadar umutsuzdu.ama şimdi sıkıntı yapma haftaya bakarız daha da ilerler umarım dedi
Duygularınızı bu kadar uçlarda yaşamayın sağlığınıza zarar. Bu kadar stres bebek içinde iyi değil.
Ben de bir kimyasal gebelik geçirdim Allah' a şükür yine hamile kaldım. Dünyanın sonu değil Allah daha beterinden korusun.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah