Bugün yaşadığım kabus

Benim de ilk evlendiğim sırada adet gecikmem olmuştu doktor ultrasonla muayene etti kan testi istedi, kan testi çıkmadan dış gebelik olabilir falan dedi, dış gebeliğin ne oluğunu bile bilmiyordum kan testi çıkana kadar internetten bakıp öğrenip türlü çeşitli senaryolar yazdım çok üzüldüm, sonuç çıktı hamile değildim dış gebelik de yoktu tabii, o an dış gebeliğin olmamasına mı sevinsem hamile olmadığıma mı üzülsem ne yapacağımı bilememiştim bir sonraki ay da doğal yoldan ikizlerime gebe kaldım, ne hissettiğini anlayabiliyorum üzme kendini değerin degüzel çıkmış Allah hayırlısıyla kalbindekini versin

konudan değil başlıktan dolayı biz beta hcg değerine değil de trafikte yaşayacağın kabusa odaklandık.. o yüzden anlamadık aslında, ben de sonradan yorumları okuyunca konuyu tekrar okuyup anladım :)

hayırlı olsun inşallah her şey istediğin gibi sonuçlanır :)

nasıl anlatmışım acaba?dış gebelik yada düşük dedi dr.lar hepsi umutsuz konuştu.neyi anlamadınız acaba?yada anlayanlar nasıl anladı acaba???

Arkadaşım iyi misin sen? Anlayanlar nasıl anladı tek tek onu mu soracağım? La havle ya! Ne cüretle insanları tersliyorsun?
Evet abartarak anlatmışsın. Düşük kelimesini görmedim, dış gebelik ne bilmiyorum, daha önce gebelik testi yaptırmadım yok 50 yok 178 yok 49848 ne bilmiyorum anladın? Bilmeyen birisi olarak ben kötü birşey bir hastalık falan sandım yorumları okuyunca anladım gebelik testi olduğunu.Anlamak zorunda mıyım? Bilmek zorunda mıyım?

herkes beta hsg değerini bilmek zorunda değil. Ayrıca çok abartmışsınız.
tabi abarttım çünkü ben acı çekip ağlamayı çok seviyorum.3 dr un üçü de gebelik normal gitmiyo desin de ben de üzüleyim diye bekliyorum ben.nasıl insanlar var yaa empati denen şeyden yoksunsunuz çok belli

bak arkadaşım neden bana kızdığını anlamadım ben senin yazdığın konuyu anlamadım yukarda yazdığım gibi kazaya falan tanık oldun sandım sonra anladığımda inşallah iyi olursun allah istedigini versin diye iyi dileklerimi söylediğim halde bu tavrın nedir..

sen başkasının konusu olsa eminim sende karışık olduğunu görürsün ve anlamaya bilirsin yada anlıyabilirsin ben açıklamasını yaptım iyi deilegimi dedim

bu tavrın uslubun hoş değil..

kızmak yerine evet azıcık karışık olmuş haklısınız demek yerine azarlamanın anlamı yok

Benim kuzenim karnında kıpır kıpır bebeğini kaybetti bir sürü elbise, zıbın, patik aldığım gün yeğenimin doğmadan melek olduğunu öğrendim o ne yapsın? Ondan duymadım bu sözleri tepkileri.

allah kucagınızda da göstersin..
hayırlısı olsun...sonu güzel olmuşşşş......
darısı bana olsun inşallah....

Amin office sağol.konuda trafikle ilgili bişey demedim ama öyle anlayabilirsin normal.bi daha okuyunca anlamışsın.en azından konuyu anlatamadın vs demiyorsun.çünkü imla ,noktalama kurallarına gayet uyuyorum

ben anlamdıgım yazdığım yorumumu alıntı yapıp anladım dedim ve inşallah senin ve herkesin dileği olur diyede iyi niyetimi sunduğum halde

beni tersliyor töbe yarabbi...

ben bekarım anlamdım yani bu suç mu ben gerçekten kötü bir şeye tanık oldu sandım rabbim böyle acı vermesin falan deyince

allahım ya iyi niyetimin sonu azarlanmak oldu ...

Anlamak zorunda değilsin tabi ki.ama konuyu nasıl anlattığımı konuşmak da haddine değil!zira cümleler gayet anlaşılır .abarttığım da senin düşüncen.ki gebelik,dış gebelik vs ne olduğunu bilmiyorsan abartmışsın deme hakkını nasıl buluyorsun acaba kendinde?sanırsın ki aynı tehlikeyi korkuyu yaşamış da soğukkanlı davranmış.bana abartıyosun diyor...
rica ederim yorum yapmayın daha fazla konuma

Canım artık stres olmayaya çalış, bol bol dinlen günde ortalama en az 6-7 bardak su iç , sakın ağır iş yapma ve mümkünse yattığında soluna yat.. Soluna yatarsan kan dolaşımın hızlanır ve bebeğin tutunma şansı artar .. İnşallah meleğin seninle kalır

Duygularınızı bu kadar uçlarda yaşamayın sağlığınıza zarar. Bu kadar stres bebek içinde iyi değil.
Ben de bir kimyasal gebelik geçirdim Allah' a şükür yine hamile kaldım. Dünyanın sonu değil Allah daha beterinden korusun.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

canım bende tub bebekle hamıleyım ve gecen haftakıultrasonumda kese grundu bebek gorunmedı kalp atısıda duyulmadı bos gebelık oldugu dusunuldu neler hısettım bılemezsın ben dogal yolla hamıle kalamayn hem esımde hem bende sorun var ve 2 cı tub bebek denemem maddı anlamda yıllar alabırı dun akşam tekrar gıttık ve elhamdullah bebegımın kalp atsını duydum ve hala dusuk rıskım oldugu kesenın altında bastan berı kanama alanım var eve geldıkten bısaat sonra once pembe sonra kahve rengı kanamam basladı hala devam edıyor bebegım benımlemı degılmı kalbımı durdumu dusutumu noldu hıc bılmıyorum gunluk ıgne olup ılac kullanıyorum en basından berı allah emanet ben herseyı yaptım gerı rabbıme kalmıs ve benım ılk gebelıgımde 9 haftalık kalbı durdugu ıcın kurtaç olmustum neredeyse 18 ay belkı daha fazla oldu allah sanada yardım etsın bebegıı bagıslasın ınaşşalah

gerçekten iyi mi sonuçlar?dr 152 yi görene kadar umutsuzdu.ama şimdi sıkıntı yapma haftaya bakarız daha da ilerler umarım dedi
2 Günde bir 2 katına çıkıyorsa her şey yolundadır.

Amin inş.evet artık stres yapmamam gerek ama dediğim gibi hiç sevinemedim bile.kimyasal gebelikten çok düşük ve dış gebelikten korktum.araştırdığıma göre kimyasallardan sonra hemen gebe kalma şansı da yüksekmiş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…