Bugün yaşadığım kabus

sağol cnm.beni çok iyi anlamışsın.evet inş olumlu düşüneceğim artık.herşey güzel olacak inş.
bugün bi kaç öğrencim hocam siz de bi değişiklik,bi güzellik var dedi.o kadar sevindim ki bu bile moral oldu bana.demek ki yavrumun güzelliği şimdiden gösterdi kendini

Aminn.sen de sağlıkla kucağına alırsın inş

Allah sabır versin cnm.inşallah Allah gönlüne göre verir de en yakın zamanda anne olursun

Ben Allah dış gebeliği birinin başına versin mi dedim?bebeğiyle imtihan olan biri olarak beni anlamamanızı anlamadım açıkcası.senin ki benimkinin yanında dert mi ki mi demeye mi getiriyosunuz? Allah kimseye yaşatmasın dedim zaten.yani anlamıyorum senin annen öldüyse benim ki sakat kalsa üzülmeye hakkım yok mu mesela???

Çok abartmışsın evet anlatırken. Konu başlığını okudum sonunda kötü bitecek sandım. Herhalde herkes ona şartlamış kendini. Araba zor kullandım önümü göremedim falan yazmışsın.
İnsanları kırmanın anlamı yok bence. O zaman daha ters gidiyor işleri insanın.
Daha çok gençsin. ben 48 yaşında anne olan gördüm kadını görsen 35 zannedersin.
Ne olursa olsun her zaman pozitif ol. İyi düşün iyi olsun.
Hiç bir zaman hiç bir şeye bu kadar bağlama kendini, ve şartlandırma yoksa çok üzülürsün sadece bu konuda değil.
Umarım güzel haberler alırsın. lütfen umutsuzluğa kapılma benim ablam 2 kere düşük yaptı sonra bebeği oldu çok zor durum biliyorum ama o bebeklerinin kalp atışlarını bile duymuştu. Düşünsene. Hamileylen boşandı birde aldatıldığını öğrendi. Her zaman şükret.

Ya arkadaşım samimi bi şekilde soruyuorum neden senin derdin dert değil modundasınız?ben cahil bi insan değilim.duyarsız hiç değilim.gerçekten şaşırıyorum.bu olay benim başıma geldi ve gerçekten çok üzüldüm.ilk gebeliğim,tecrübesizim.dr lar düşük,kürtaj vs.deyince korkmam,telaşlanmam,üzülmem çok mu anormal?çok mu gereksiz?o iki saat o duyguları o kadar yoğun yaşadığım için suçlu muyum?
tabi ki beterin beteri var.ama anlamıyorum isyan etmedim .neden benim başıma geldi demedim.ÜZÜLDÜM.
Suçluysam özür dilerim

Ayy okurken duygulandim çok.allah büyük çok istediğiniz bebeginizle bir omur mutlu bir hayat yasarsiniz inşallah.

Ayy okurken duygulandim çok.allah büyük çok istediğiniz bebeginizle bir omur mutlu bir hayat yasarsiniz inşallah.

Amin inş Allah razı olsun.çok sağol sadece sen değil böyle güzel dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum

Sakın yanlış anlama sana ders vermek değildi amacım sanırım duygusal dönemdesin. Hormonlardan olabilir :)

Seni çok iyi anliyorum. Benimde kesem küçüktü bir haftadir neler neler çektim. Çok haklisin bizim gibi istekli de olunca zaman hic geçmiyor. Saatler asir oluyor. Birde gebelikte duygusal oluyorsunuz. İnşallah sorunsuz alirsin bebisini kucagina.

Amin cnm inş sağ salim kucağımiza a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…