Merhaba arkadaşlar;
Bir kaç aydır,topiğe giremedim.Aslında uzaktan takip ettim ve sizlere umut olmak için,durumumdan emin olmak istedim.
Sitenin bu bölümün de,özellikle varikosel ameliyatından sonra hamile kalanlar topiğinde,beni tanımayan
yoktur sanırım.Arkadaşlarla uzun bekleyişimizin ardından,aramızda espri malzemesi bile olmuştu,
''herkes gitti bir biz kaldık buranın gedikçileri''diye :)
Durumumuzu bilmeyenler için kısaca özet geçeyim.
.................................
Cnm merhaba,uzun zaman olmus yazali ama ben bugun tanistim hikayenle..aglattin beni ve de guldurdu mucizen..
Biz de 3yıldir halen bekliyoruz mucizemizi canim esimle beraber..
Evlendikten 8ay sonra baslayacak seruven,hamileligini ogrendigim bir arkadasimla kontrole gittigimizde doktor 8ay gebe kalmamak icin uzun sure diyecek ve olaylar baslayacak..ben de esimi cokk zor ikna edecegim sperm testine,bizi rahat biraklar,olacaklar, daha nekdr oldular havada ucusacak..
Catlatma ignesi yapilan bir ay yine ben sancilar icinde negatifi gorecegim ve esim bu defa ikna olacak,sperm analizi yaptiracak..
İlk sayimiz 8.8milyon cikacak mlde..2.ci tahlil ise 3.5milyon,,
Artık yuzlesme vakti..
Doktorum acimasizca,bununla normal gebeli olmasi mumkun degil,tup yaptir da diyemem,morfoloji %2 ,duser veya tutmaz`diyerek tedavimi birakacak..
3ay hem bunalima girecegim hem de keciboynuzu kuru ve propolis ile b12 evicap c vitamini cinko kullandiracagim esime..
3ay sonra tahlil gunu,arabayi hizla park edip eve kosacagim..ekrana bakar bakmaz nefes almak bile zorlasacak..
Kocaman bir sıfır,hareket yok canli yok sayı 800.000
Hemen bir urolog bulacagiz,esime gulumseyip icim kan aglayarak , belki kürler dokunmustur diyecegim..
Evet keci boynuzu esimin vucudunda lökositleri tetikleyecek ve esimde bir kitle olusacak..
Kitlenin tümor olup olmadigina dair arastirmalar baslayacak, doktorlar artim bize bebekten konusamayacaklarini,once bu durumun cozulmesi gerektigini bildirecek ve tonla ilaclar verecekler..
Bir gece karanlikta oturum kur`an a sarilip sabah kadar aglayacagim ve sabah doktor bana kitlenin eriyebilir bir iltihap oldugu mujdesini verecek..
Tatile cikacagiz,esimin gunlerce ates icersinde yatisini,hic kalkamayisini izleyecegim..
Dua ve gozyasi ayrilmaz bir butun olacaklar benim icin..
Her bebek kalbime bicak gibi saplanacak,ac kalsam kimmsenin sofrasina bakmam dedigim benn,kendimm,anne olan herkese imrenmeye baslayacagim..hamileler bende sefkat degil nefret hissi uyandirmaya baslayacak..bu hisle beraber aslinda iyilik dolu olan kalbim bana aci verecek..
Kucuk cocuklarin sacini oksamak,kucagima alip kokularini duymak artik iskence..
Gercekten beni bebegi hic olmayacak mi..
Saglikli bedenime bakip,neden doguramiyorsun,zaman cokk acimasiz,yaslaniyorsun diye kendimi enn cirkin sekilde gormeye baslayacagim..
Ama esimi cokk seviyorum ve herr seyi ustunde o var , anneligimin bile diyecegim..
Tatil bitecek,donecegiz..
Tahlil gunu artik bacaklarim beni tasiyamayacak,yigilip annecigimin kucagina aglayacagim ..
`anne neolur beni yalniz birakma, ben bunu tasiyamiyorum artık..`
Sonuc elbetteki koca bir sifir..
Doktora gore cok sukur kitle tumor degil ve lokositler azaliyor..
İsterseniz bir sans tup bebegi deneyin, diyecek,`esim iyilesmeden asla,`diyecegim..
Bir umut bize haydi bir deneyin diyerek proxeed verecek ve hastaneden cikacagiz..
3aylık periyod nihayet sona erecek canlarim ve benn tam 3sene sonra sanki hamile haberimi almisim gibi gulumseyecegim..
Cigerlerimden disari katran gibi akip cikacak sıkıntı..
Esime var gucumle sarilip Allah`a binlerce sukur edecegim o an..
Sayımız simdi 28milyon oldu,6.6 milyon mlde..hareket%68 morfoloji %3
Tup bebek yapalim mi diye gittigimde doktor , simdi 3ay daha normal denemeliyiz diyor..
Mucizem kapiyi araliyor sanki..
Henuz gelmedi ama umudu geldi evime..cok sukur,cokk..
Yesil salata yediriyorum bol bol' keciboynuzunda amann aman uzakk duruyoruz,proxeed sabah aksam portakal suyuyla veriyorum ve her aksam nar..
Hicbirinizi kendimden ayiramam,hepinizin derdi benim derdim..hepinizin mucizesi benim mucizem..
Ne bir eksik ne bir fazla, hepinizin , hepmizin anne olmasi ici aynii siddette dualar sunuyorum rabbime..
Asla vazgecmeyecegiz..
Hepimizin bir sabah uyandiginda artik annelik haberi alacagina gonulden inaniyorum,hepimiz icin oyle bir gun var canim dostlarim..
İnanalim yeter..