Bugun tesettur hazimsizligi olan gelinlikcinin bana yaptiklari

çağdaş olup da başörtülü kadınların haklarını savunan diğer kişilere de haksızlık olur bu...
Buradan başörtülü kadınların çağdaş olmadığını mı çıkarmalıyız. Keşke kelimelerimizi daha düzgün seçsek. Evet Herkesin ameli kendine ve bence herkes başkasının tercihine saygı duymak zorunda.

Parantez içlerini neye göre dolduruyorsunuz?

Arkadaşlar ya anlamak istemiyorsunuz, ya da bakış açısını değiştirmeniz lazim. Kadın zaten dolaylı yoldan tesettüre laf atmiyor. Ama yaptığı imalar, hal ve hareketleri bu kapıya çıkıyor. Kadın gelen müşterileri, kılık kıyafetine indirgeyerek hizmetini sunuyor belli ki. Ben kadında psikolojik problemler olduğunu düşünüyorum, sen de muhtemelen bunu farketigin, farkettigin gibi oradan uzaklaşacaktın orası ayrı.

Tesetturlu bir bayanım. Daha geçenlerde bir ilaç firmasına başvurdum staj için ve tesetturum sıkıntı olmuş onlar için (!). Acarsam alırlarmış falan filan. Vazgeçtim ordan. Bizzat 2015 Türkiyesi'nde basıma geldi. Yanı boyle olaylar oluyor. Açık bir kız da kapalı bir ortamda bazen baskıya ugrayabiliyor. İkisi de yanlış, ikisinin de sonuna kadar karşıyım. Empati empati empati.

Aslında açık ya da kapalı, onu bırakıp da insan oldugumuzu hatirlayabilsek, bütün problemler cozulcek..

bence konu tesettürlü olman değil sen bu konuda alınganlık yapmışsın..kadının karakteri kötü ve eminim açık bi bayana da sinir olabilecek kapasitede...ayriyetten tesettürüne laf göremedim ben.

Benim en nefret ettiğim tavırlar bu konuya üstü kapalı yorum olarak gelmiş. Ay başını kapatıyo ama sevgilisi var, baksana kapalı ama giyinmiş benden daha çok dikkat çekiyo şu bu..ordaki kadın da eminim tesettüründen dolayı o şekilde davranmıştır hazmedemiyolar çünkü rahatsız oluyolar, böylelerini saç baş yolmak istiyorum çünkü evet insan olmayana insanlık göstermeye gerek yok. kadıköyde çalışıyorum çoğunun zihniyeti bu, iyice tiksindim.Kur'an da yokmuş, saçı hava almaz kokarmış. Ay Allah'ım...Bence haklısın kanıt varsa bildir haddini.
bu arada ben tesettürlü değilim.

Sevgili konu sahibi
Belki daha önce yazilmistir ama ne icin dava acacaginizi anlayamadim. Eğer imalı bakışları içinse bir yere varamazsınız ama telefondaki hakaretler içinse tabii ki hakaret davası açılabilir. Evleneceğim zaman elimde bir gelinlik modeliyle bir kaç moda evi gezmiştim. Birinde modeli gösterdiğim gibi kadın bana yalnız bunun fiyatı epey yüksek olur demişti beni baştan aşağı süzerek. Tipimi beğenmedi herhalde. Bende farkettiyseniz fiyat sormadım siz bu modeli dikebilir misiniz diye sordum demiştim. Diktiği gelinlikleri görmek istedim ve dikişini beğenmediğimi daha usta bir terzi aradığımı söyleyip çıktım. Hee bir de bu model sana gitmez ama bunun için boy lazım demişti ukala ukala. Esnaflıktan da insanlıktan da nasibini almamış insan çok yani. Bence kendinizi çok üzmemeye, bu güzel günlerinizi mahfetmemeye çalışın.
Mutluluklar!

keşke o mağazada ağzının payını verseymğişsin. ben kapalıyım gözünüz kör mü straplez gelinlik modelini ne yapayım, işinizi yapın lütfen fln deseydin. sonradan içine atmışsın dolmuşsun

bu mesajı yazıp;

Yani konuyu ne hale getirmissiniz , bende acigim allah nasip etmeyince olmuyor ama acik olup acikligi marifet sayanlari , gelip burada gelinlikcinin yaptigini yapanlari anlamıyorum..cagdaslik armine yazisini arkaya getirip tepeye pahali gözlük kondurmak değil, müstehcen giyinip ssonrada laf attilar diye bas bas bagirmak hic degil...mini giyince laf attilar diye kendinizi yirtip laf atip edenlere ver yansin eediyorsanız kapali olup imayla gözle bile hakarete ugrayanlari neden es geciyorsunuz....yani sabir sabirda bu yorumlara nereye kadar sabir....

bu mesajı beğenmeniz ironik değil mi?barışçıl bir msj mı bu sizce?yoksa derin anlamlar içeriyor da ben mi farkedemedim.

oo. konu dini. yorumlar dini. bu yüzden tartışma başlamış çoktan. konuyu kilitliyorum.

1. 1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…