- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
Ahah süper. Güzel ceza, maden suyu hazmı kolaylaştırır, yemyeşil çimler gerginliği alır :))) Gelinlikçi hannibal kısmıysa en süperiKadın deliden hallice
Ama ortada telefonda yapılan hakaretler dışında bir suç yok.
Beni süzdü,straplez gösterdi,paramı küçümsedi,korkunçlu hikayeler anlattı diye de dava açılmaz ki..
Yani ben hakim falan olsam Türkiye gibi her anı gerilim olan ülkede karşıma böyle trişkadan iki davacı gelse;
Gelinlikçi Hannibal'e 250 şişe maden suyu içme cezası,sana da 3 gün yemyeşil kırlarda koşma cezası verirdim.
tesettürlü kızlar gelinlik giymesin mi yaniBen de tesettürlü biri neden gelinlik giymek ister onu anlamıyorum.
giyen giysin canım bana ne... ama inancımla alay edildi, küçümsediler beni gibi sürekli mağdur edebiyatı yapıp, arkasından da inançla falan alakasız işler yapıyorsa. o zaman inancım da inancım demeyecek. aksesuar diyecek. bir nevi şapka gibi...tesettürlü kızlar gelinlik giymesin mi yanine giysin ne giymelerini arzu edersiniz ? böyle saçma bişey de duymadım
Önce bu tavrından kurtul tatlım.. çağdaş olup da başörtülü kadınların haklarını savunan diğer kişilere de haksızlık olur bu..
iyi de straplez gelinlik göstermesi normal istediğinde kol dikiyorlar zaten kapalı gelinlik çok bulunmuyor ben de askısı olsun istiyorum dedim bana da hep straplez gösterdiler sonra istediğin yerlerine ekleme yapıyorlar kol dikimi vs zaten. gelinlikçilerin genel tavrı senin bu yaşadığın ben kapalı değilim ben de yaşadım tatlım güzelim li konuşmalar sana bilmiş bilmiş cevap vermeler çok kodamanların gittiği bir yere gitmiyorsan ortalama muamele böyle yani senin kapalılığınla alakası olduğunu sanmıyorum alınganlık etmişsindefalarca kez tip tip beni süzmesi ve senin gibi bi arkadaşım vardı böyle işte senin gibi derken hal tavrıgözleri elbiselerime odaklıyken gayet bu anlama geliyor. Yoksa hangi insan tesettürlü insana ısrarla ısrarla straplez gelinlik modelleri göstersin?ZAten katalogtan bakıyoruz hadi dantelini gösteriyor diyeceğim ama o imkan da yok
İnan bu konuda benim hiç ama hiç aşağılık kompleksim yok kıymetli kardeşim.Bizi öyle yapmak isteyen insanlar ortada.
Ben de tesettürlü biri neden gelinlik giymek ister onu anlamıyorum.
Kalkıp dans ediyor, hatta çiftetelli oynuyor, yetmiyor bir de üzerine halay çekiyor.
Ama kızımız tesettürlü... Tabi tabi o mümine bir kız.
Lafa gelince inancım denilerek savunuluyor tesettür. Ama bakıyorsun ki aksesuardan öte gitmiyor. Bi sahtelik var.
Pardon başı açiklar çagdaş oluyor da başortululer ne oluyor???