Bugun tesettur hazimsizligi olan gelinlikcinin bana yaptiklari

Ordan gıkın cıkmadan ayrılıp pardon kitlenip cikiyorsun aklın sonradan basina geliyor neyse
Straplez gelinlik alip icine ona uygun birsey diktirip o sekilde kullanan gordum ben artik adina ne deniyorsa belkide o yuzden gosterdi ? Belkide kadinin tavri oyle ukaladır ? Zaten diger kadinda soylemis o hep boyle yapiyor diye .. ? Nerden cikartiyorsun tesetturune laf attigini gına geldi sizden önune gelen ya tesetturunuze laf atiyordur ya tesetturunuze bisey yapiyordur .. zaten
Saygisizlik terbiyesizlik yapmis evet ama herseyide tsetture cekip ustunden yurumeyin

Bu konuda hic asagilik kompleksim yoktesetturumle gayet mutluyum. Bi insan duygusal olarak bitkisel hayatta degilse karsindaki insanin niyetini anlar.
Israrla straplez istemiyorum dememe ragmen gostermesi,sadece istegim budur demem uzerine hala daha ayni sekilde gostermesi evet cok normal.
Dilerim basiniza gelirde bi milyon yil yetecek iyi niyetinizle pembe gozluklerinizi takarsiniz.

Evet bende sizin niyetinizi anliyorum .... ama hicte iyi niyetli oldugum soylenemez

Bence cevap vermezsen seni polemiğe cekemezler arkadaşım :))
Karsindakinin üslubuna bak
sonra ya He He de içinden
konuya devam et :))
Allah razi olsun sizden. Cok tesekkur ederim desteginiz icin.
En kisa surede davami acacagim. Size de haberdar edecegim gelismelerden.

Straplez gostermesi falan tuhafima gitmedi ben begendigim straplez bi gelinligi kol diktirerek giydim. Ilkin senin alingan oldugunu dusundum lakin sana bir arkadasindan verdigi ornek igrenc cidden.
Evlenecek insana boyle luzumsuz bir sey anlatilmaz.
Tabii basindaki gerginligin kadini boyle konusmaya itmis olabilir. Yine de hakli demiyorum ancak dava acsan da pek sonuc alabilecegini dusunmuyorum.
Gizli ses kaydi basina bela bile olabilir.
Kadin sonucta sana iyi davranmamis evet ama bir hakareti de olmamis, telefondaki haric.
Yapabilecegin tek sey bence sikayetvar gibi sitelerde musteri memnuniyetsizligini belirtmen olur.
Ortada davalik bir durum yok. Sirf ukalalik etti, suzdu , gereksiz bi ornek verdi diye de dava edilmez ki.

doç. dr. v. özer özbek in ceza muhakemesi hukuku kitabında " eğer işlenmekte olan bir suça ilişkin olarak elde edilmiş ise " bu tür kayıtların savnma hakkı, meşru müdafaa içerisinde değerlendirilebileceğinden söz edilmektedir.

doç. dr. v. özer özbek in ceza muhakemesi hukuku kitabında " eğer işlenmekte olan bir suça ilişkin olarak elde edilmiş ise " bu tür kayıtların savnma hakkı, meşru müdafaa içerisinde değerlendirilebileceğinden söz edilmektedir.

Sikayetimvar sitesine de sikayette bulundum.

Tesetture karşı biri olarak konusmalıyımki hakkınızı sonuna kadar savunun. Benim fiktim naısl bu yöndeyse tesettürü benimseyemiyorsam aksini düşünmekte sizin hakkınız. Zira arada tesettur gibi bi etken olmasada o şekilde davranmaya hakkı yok. Cagdaslıgı örtüyle bağdaştırmıs bi takım arkadaslar, ne yazık! Herneyse dediğim gibi ben tesettüre karsıyım ama siz değilsiniz saygı duyarım. Kişisel haklarınıza saldırmalarına ızın vermediğiniz için ayrıca tebrik ederim. Tesetturlü oldugun için sana böyle davranıyorum diyecek değil imalar bakışlar anlatır zaten kişinin derdini.

Tesettur benim en buyuk gerceklerimden biri...benim kisiligimin parcasi,inancimin hediyesi, vazgecilmez kutsalim. Bu yuzden hickimsey alttan almam soz konusu olamaz (olmadi da). Hepimiz bu ulkede yasiyoruz ve milyonlarca tercihlerle dogrularla yasiyoruz. Hickimse kimsenin dogrusuna kutsalina hakaret edemez. Ederse cezalandirilmali adalet saglanmali.
Ve acik sozlulugunuz durustlugunuz icin tesekkur ederim. Tesetture karsi olusunuzu bi dayatma haline getirip beni aglatan bu olayin bas karakteri olmayisinizi, karsi olusunuzu kendi hayatiniz icinde yasadiginiz ve kalp kirmadiginiz icin ayrica tesekkur ederim.
herseyi sonuna kadar kovalayacam. Pesini birakmayacagim meselenin. Israrla pollyannacilik oynayanlarda demek boyle mutlu oluyorlar. Hic onemli degil bu konunun uc kelimelik tam bi karsiligi var;

Arif olan anlar.

Kesinlikle mahkemeye git.Hukuk var anayasa var kanun var.Boyle bir insan esnaflik yapmayacak! O kadar.

Sizi asagilamis resmen.Ses kaydi yapmaniz cok cok iyi olmus.Abartmamissin ben olsam pois bile cagirirdim.Ayrimcilik yapamaz.Sinir oldum suan o kadina ya.Hangi hakla boyle davranabiliyor hepimiz esitiz girecegimiz toprak ayni.Yazik ya.Siz rahatiniza bakin acin davanizi tamamdir

Ne kadar kolay saniyorsunuz dimi dava etmeyi. Mahkemede onlarla uğraşmayı. Herkesin agzinda bu blöf. Sana tavsiyem yapmayacağın seyleri soyleme hayatta. Kayit etseydin bile bisey cikmazdi. Ne ugrasiyorsun ki daha ilk falsolu lafinda cikip gitmeliydin. Laf yetistirmeye durmussun kendini uzmussun bostan yere.

Geçmiş olsun üzüldüm bu tarz bir muameleye maruz kalmanıza. Yalnız şunu belirtmek istiyorum anlattığın gibiyse kadının ciddi ruhsal sıkıntıları olabilir. Sadece tesettüre değil bir çok şeye tepki vererek insanlara sataştığını düşündürdü anlattıkların. Çünkü normal insanın yapacağı şey değil bu. Bu tip davranışları takıp üzülmemek gerek. Açık bayanları teşhirci olarak görüp tecavüzü hak ettiğini düşünen zihniyetler de mevcut ne yazık ki. Her türden insan var çeşitliliği çok olan bir coğrafyayız. Özün sözü aradan çıkan bu kişilerin davranışları için kendini yıpratmaya değmezzz.

Öncelikle ben de örtülüyüm. Lakin, tüm bu olanlari sizin basortunuze degil, özgüvensizliginize bagliyorum.

Oncelikle seçiminizi kendi içinize sindirin.

Sonra da krali gelse ve size ima degil açikça laf etse karşisinda dik durup, ornek verdiginiz Hz Omer gibi savunabilirsiniz. Bu mumkun.

İnsan neyi neden yaptigini biliyorsa, seçimi kendi tercihiyse, onu sonuna kadar savunabilir.

Gerçi sizin konunuzda yaşananlari basortuye baglamaniz, ustteki yazdigim seylerle alakali cunku bu gelinlikci kadin belli ki kaba ve mutsuz bir insan. Gencecik kizlarin en heyecanli hallerine şahit oluyor lakin ortak olamiyor, bu yuzden boyle davraniyor. Onun da içten içe kiskanarak boyle davrandigini dusunuyorum.

ne davası ne mahkemesi
şikayet olarak ne diyeceksiniz ki bana tip tip bakıp straplez kıyafetler gösterdi mi?
densiz bi kadına denk gelmişsiniz orada lafınızı söyleyip çıkmak ve şikayetvar dan şikayet etmek yeterliydi.
boşverin ortalık gelinlikçi dolu onlara bakmaya devam edin keyfinizi kaçırmayın

tek yapman gereken sen gel buraya görürsün dediğinde gidip ağzını burnunu kırmaktı herhalde.
ya da ben olsam oradan mutlaka bir şey kiralayıp sonra b*ka dönmüş şekilde geri bırakırdım şimdi onlar düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…