Hay kedi canını senin..
Valla bi an düşündüm aha bi oraya buraya uzatan cingar çıkaran daha diyedemekki gören gözde imis anlam.. sagolasin emi..
Bu konuda hic asagilik kompleksim yoktesetturumle gayet mutluyum. Bi insan duygusal olarak bitkisel hayatta degilse karsindaki insanin niyetini anlar.Ordan gıkın cıkmadan ayrılıp pardon kitlenip cikiyorsun aklın sonradan basina geliyor neyse
Straplez gelinlik alip icine ona uygun birsey diktirip o sekilde kullanan gordum ben artik adina ne deniyorsa belkide o yuzden gosterdi ? Belkide kadinin tavri oyle ukaladır ? Zaten diger kadinda soylemis o hep boyle yapiyor diye .. ? Nerden cikartiyorsun tesetturune laf attigini gına geldi sizden önune gelen ya tesetturunuze laf atiyordur ya tesetturunuze bisey yapiyordur .. zaten
Saygisizlik terbiyesizlik yapmis evet ama herseyide tsetture cekip ustunden yurumeyin
Bu konuda hic asagilik kompleksim yoktesetturumle gayet mutluyum. Bi insan duygusal olarak bitkisel hayatta degilse karsindaki insanin niyetini anlar.
Israrla straplez istemiyorum dememe ragmen gostermesi,sadece istegim budur demem uzerine hala daha ayni sekilde gostermesi evet cok normal.
Dilerim basiniza gelirde bi milyon yil yetecek iyi niyetinizle pembe gozluklerinizi takarsiniz.
Haklisin elysionight gunun guzel olsun.Evet bende sizin niyetinizi anliyorum .... ama hicte iyi niyetli oldugum soylenemez
Bence cevap vermezsen seni polemiğe cekemezler arkadaşım :))Haklisin elysionight gunun guzel olsun.
Allah razi olsun sizden. Cok tesekkur ederim desteginiz icin.Bence cevap vermezsen seni polemiğe cekemezler arkadaşım :))
Karsindakinin üslubuna bak
sonra ya He He de içinden
konuya devam et :))
doç. dr. v. özer özbek in ceza muhakemesi hukuku kitabında " eğer işlenmekte olan bir suça ilişkin olarak elde edilmiş ise " bu tür kayıtların savnma hakkı, meşru müdafaa içerisinde değerlendirilebileceğinden söz edilmektedir.Straplez gostermesi falan tuhafima gitmedi ben begendigim straplez bi gelinligi kol diktirerek giydim. Ilkin senin alingan oldugunu dusundum lakin sana bir arkadasindan verdigi ornek igrenc cidden.
Evlenecek insana boyle luzumsuz bir sey anlatilmaz.
Tabii basindaki gerginligin kadini boyle konusmaya itmis olabilir. Yine de hakli demiyorum ancak dava acsan da pek sonuc alabilecegini dusunmuyorum.
Gizli ses kaydi basina bela bile olabilir.
Kadin sonucta sana iyi davranmamis evet ama bir hakareti de olmamis, telefondaki haric.
Yapabilecegin tek sey bence sikayetvar gibi sitelerde musteri memnuniyetsizligini belirtmen olur.
Ortada davalik bir durum yok. Sirf ukalalik etti, suzdu , gereksiz bi ornek verdi diye de dava edilmez ki.
doç. dr. v. özer özbek in ceza muhakemesi hukuku kitabında " eğer işlenmekte olan bir suça ilişkin olarak elde edilmiş ise " bu tür kayıtların savnma hakkı, meşru müdafaa içerisinde değerlendirilebileceğinden söz edilmektedir.Straplez gostermesi falan tuhafima gitmedi ben begendigim straplez bi gelinligi kol diktirerek giydim. Ilkin senin alingan oldugunu dusundum lakin sana bir arkadasindan verdigi ornek igrenc cidden.
Evlenecek insana boyle luzumsuz bir sey anlatilmaz.
Tabii basindaki gerginligin kadini boyle konusmaya itmis olabilir. Yine de hakli demiyorum ancak dava acsan da pek sonuc alabilecegini dusunmuyorum.
Gizli ses kaydi basina bela bile olabilir.
Kadin sonucta sana iyi davranmamis evet ama bir hakareti de olmamis, telefondaki haric.
Yapabilecegin tek sey bence sikayetvar gibi sitelerde musteri memnuniyetsizligini belirtmen olur.
Ortada davalik bir durum yok. Sirf ukalalik etti, suzdu , gereksiz bi ornek verdi diye de dava edilmez ki.
Tesettur benim en buyuk gerceklerimden biri...benim kisiligimin parcasi,inancimin hediyesi, vazgecilmez kutsalim. Bu yuzden hickimsey alttan almam soz konusu olamaz (olmadi da). Hepimiz bu ulkede yasiyoruz ve milyonlarca tercihlerle dogrularla yasiyoruz. Hickimse kimsenin dogrusuna kutsalina hakaret edemez. Ederse cezalandirilmali adalet saglanmali.Tesetture karşı biri olarak konusmalıyımki hakkınızı sonuna kadar savunun. Benim fiktim naısl bu yöndeyse tesettürü benimseyemiyorsam aksini düşünmekte sizin hakkınız. Zira arada tesettur gibi bi etken olmasada o şekilde davranmaya hakkı yok. Cagdaslıgı örtüyle bağdaştırmıs bi takım arkadaslar, ne yazık! Herneyse dediğim gibi ben tesettüre karsıyım ama siz değilsiniz saygı duyarım. Kişisel haklarınıza saldırmalarına ızın vermediğiniz için ayrıca tebrik ederim. Tesetturlü oldugun için sana böyle davranıyorum diyecek değil imalar bakışlar anlatır zaten kişinin derdini.