Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Senin şu sabırla, bıkmadan anlatmana hayranımMune ve senden başka bu kadar sabırlı kimse yok şu forumda
ben de sana hayranım parkon, gidip gelip profilini dürtcem haberin ola
teşekkür ederim.

Evet, doğru diyorsun, geçenlerde de mevzusu çekti, marilyn gerçekten çok sabırlı, eleştirilerini çok naif bir dille yapıyor ve yorumları tespitleri dolu dolu, bu yönünü takdir ediyorum.
ay müdürüm utandırıyorsun beni

Her fırsatta diri vücudumnan hava atar, _MedceziR_ i sinir ederim diyosun müdürüm

Siz bana xl ve sisko mu demek istiyosunuz
DAva acıcam ikinize de, aralıkta olacagım opereysından sonra diri ve ince vicüdümün fotolarını da mahkemede kanıt olarak kullanıcam

Siz bana xl ve sisko mu demek istiyosunuz
DAva acıcam ikinize de, aralıkta olacagım opereysından sonra diri ve ince vicüdümün fotolarını da mahkemede kanıt olarak kullanıcam
Aaa lütfen, ismin geçiyor mu? Gayet muğlak yazdım, isim yok

ben de yatiyorum hakaret etmek isteyen varsa buyursun: turkiyeye gelince belki tazminat davasi acarim da bilet paralarini belese getiririz
Yaptıklarını bile bile bu partiyi destekleyerek ölen her insanın üzeerinde sorumluluğun bulunuyor biliyor musun? Ayrıca masum insanların öldürülmesini kale bile almadın umrunda bile olmadı.Kılık kıyafet yerine koyduncanlarını.Onlarda senden öbür tarafta alırlar artık tazminatlarını...

Su mesajı ne kadar begenebilirim bilemedim..

.Yıllardır terörü besleyen apoyla görüşüp apoyla görüşen şerefsizdir diyenler baksanıza birden milliyetçi oluvermişler :) .Siz değilmisiniz yıllardır ülkeyi pkk ya satan? Diyarbakırda teröristlerle birlikte Megri megri diye böğürüp şarkılar söyleyen :) . Potamyalı gürcünün partisindeki insanlar birden milliyetçi oluverdiler.Kusura bakmayın burada akp ye oy verenlerin vatan miillet edebiyatı yapmaya hakları yoktur.Ülkenin büyük bir kısmı satılmıştır.Ne Türk telekom ne limanlar kalmıştır.Oslo görüşmelerinde acaba pkk ya neler verildi ? Bizim gürcü bi bakarsın kürtçü oluverir bi bakarsın milliyetçi bi bakarsın ahmet kayayı över .Kendisinin birden bire siyaset yasağı kalkıvermiştir.Amerikaya gide gele gide gele partisinide kurmuştur. :) .
Aynı şekilde vitaminsiz kemalinde politikalarından nefret ediyorum.Oda akp gibi kürtçü politikalar izleyip terör örgütlerini övmeye başladı.Kendisi dersimli bir kürttür zaten normaldir.Partisinde sezgin tanrıkulu gibi pkk nın avukatlığını yapmış adamlarını bulundurur.Gelelim benim oyumun rengine.Aklınızdan mhp nin geçtiğini düşünüyorum.Hayır mhp ye de vermiyeceğim.Arap milliyetçilerine verecek oyum yok benim.Benim davam siyasi partiler üstü bir davadır.Bizler Nihal atsızın talebeleriyiz.Safkan Türküz Türkçeciyiz.Burası Türklerin kurmuş olduğu bir devlettir.Biz seçimle gelmiyeceğiz.Bizim parolamız Ya Türkçü iktidar Ya kanlı ihtilaldir.

Bence ülkeyi savunacak kişi Doğu Perinçek hiç oy kullanmazdim ama artık kullanma vakti adam tek başına Ermeni soykurumunu red ettirdi helal olsun ülkeyi sömürmeyi düşünen herkezede hakkım haram olsun Türk - kurt - alevi Sünni laz Çerkez vb biz bütünüz yoksa suruye den farkimiz kalmayacak mecburi anket te oyumu mhp ye verdim biz sağcı bir ülkeyi z Baykal'ın oyunu kullanamayan kilictar oğlunun değil aklı başında parti mhp zamanında onunda hatası olmuştur ama mecburi kullandım seçimde oyum VATAN PARTİSİ NE teşekkür ediyorum o saygıdeğer adama bizleri savunduğu için

AKP ye oy vererek sen önce beynini sonra vicdanını sorgula derim.... CHP bin ne kötülüğünü gördün?

Ben oy kullanmıyorum. Elbet dusuncelerimin yakın olduğu parti var ki arkadaşlarım da bilir ama oy kullanmıyorum. Bu da benim tercihimdir.
Siyaset bana göre bir şey değil..
Geçenki ankette oy kullanmayacagim sıkkı vardı onu işaretlemiştim. Ama bunda yok.
Şimdi yorumlara baktım da edep denen bi şey kalmamış..
Yazık. .

Hala bireysel Düşünceler üzerinden kavga mı ediyorsunuz?
Siyaset konuşalım, kavgalar değil.
Bir Seçmen olarak oy verirken ki kriterleriniz, beklentileriniz, ülkenin geleceğiyle ilgili hayalleriniz yok mu sizin?
Şu dönemde bana hitap eden hiçbir politikacı ve parti yok, ama cumhuriyetin devamı için CHP ye vereceğim.

Kendimi bildim bileli laikliği benimseyerek yetiştim.
Ve cok ilginçtir
Cumhuriyetin sürdüğü,şehitlerin olmadığı,yolsuzlukların bittiği,açlığın kalmadığı,dinimizin sömürülmediği bir ülke istiyorum..
Ben chpden yana kullanıyorum oyumu..
Allahın izniyle ülkemizi bölenler meclise girmicek bu seçimde.. tek umudumuz bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…