Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
gerçi Kazenin de hakkını yemeyeyim geçenlerde, birisi acayip bi laf etti yine bi siyaset topiğinde gayet sakin cevap verdi, ben şok

Ben simdi beddua ve kufur yememek icin kime oy verecegimi yaz(a)miyorum.Kapasitenin bittigi yerde beddua baslar, bel alti kufur baslar, argo baslar. Uc-bes kisi disinda yorumlarini okumaktan zevk aldigim kimse yok burada ... Ayrica burada okuduklarimla dusuncelerim de degismiyor ve kimseye de kendi fikirlerimi empoze etmeye calismiyorum.

O yuzden ben bu bolumde yazmamaya ve belki bundan sonra okumamaya da devam edicem.

Son düzenleme:
burası böyledir. özellikle de banlar kalktığından beri. inan bana karşıt görüştekiler de bizim için aynı şeyleri düşünüyor, forumun diğer bölümlerinde olan polemik banı burada yok, o yüzden de konuşmalar uzaaarrrr giderrrr.
ilk başta biz de zorlandık ama alışıyorsun.
önemli olan hakaret etmeden fikirleri paylaşmak. zıt görüşler senin de fikirlerini çoğaltır.
bu arada sana gerçekten ama gerçekten çok önemli bir bilgi Mune bu forumun Admini,

gerçi Kazenin de hakkını yemeyeyim geçenlerde, birisi acayip bi laf etti yine bi siyaset topiğinde gayet sakin cevap verdi, ben şok
Aaaa lütfen biz gayet sakin insanlarız, çikolata yiyip siyaset topiklerini okuyoruz, tamam Kazen çikolata yemiyordur, o Aslan sütü içer, ben çikolata yiyorum, marketteki soruyor bunları kim yiyecek? Ben deyince, XS olan bana bir bakış atıyor, bedenimi belirterek bazı XL'ları kızdırıyor olsamda şu anda, konuyu belki biraz dağıtırım çabasındayım

benim gözbebeklerim büyümüştü üye o lafı edince, artık nasıl korkuyorsak

Her fırsatta diri vücudumnan hava atar, _MedceziR_ i sinir ederim diyosun müdürüm

Çikolata yesek iyi bi paket sigara bitirdim 2 3 saaatte siyaset bana yaramıyor en iyisi uyumak ve Vatan Millet için hayırlı olanı dilemek

bişi sorcam biz gecenin ikisinde burdayız ya, kocalarınız napıyor acep

Senin şu sabırla, bıkmadan anlatmana hayranımMune ve senden başka bu kadar sabırlı kimse yok şu forumda

Şimdi hiçbir polemiğe girmeyeceğimi ve gayet saygılı bir şekilde fikrimi yazacağımı baştan söyleyeyim..çünkü atlayarak okuduğum geçmiş sayfalarda başlığın ne olduğunu bilmesem siyaset değil de hakaret başlıklı bir konu olduğunu düşünecektim..

Sevgili MuneMune hesabı doğrulanmış üye. oy vereceğiniz partiyi eleştirin o Zaman diye yazdığından bu yana düşünüyorum ,ciddi ciddi eleştirebileceğim yönlerini düşündüm...bunu 3-4 yıl önce söyleseydi buraya eminim maddeler sıralayabilirdim.Ama bugünlerde gerçekten olumsuz eleştirebileceğim tek madde bile gelmiyor aklıma...

Öncelikle oyum CHP ye..,Üyesi ve seçmeni olmaktan gurur duyuyorum...

Gelelim neden şu dönemde olumsuz eleştirim olmadığına..Hepimizin bildiği gibi Gezi Olayları (provokeler dışında)cumhuriyet tarihinin en güzel ve umut verici eylemiydi.,,Ondan sonra yokuş aşağı iner gibi kutuplaştırılmaya,ayrıştırılmaya başlandık..Müsebbibinin kim olduğunu hepimiz biliyoruz...

Partim geçmiş hatalarının farkına vararak kendisine yeni bir vizyon belirledi ve halkın yanında Nasıl olabilirim? Neler yapabilirim?e yönelik güzel atılımlar belirledi.,,eminim yazacaklarıma diğer parti seçmeninin itirazı olmaz..Çünkü:
  1. Tüm diğer partiler hem 7 haziran hem de 1 kasım seçim bildirgeleri maddelerinin tamamını CHP bildirgesinden esinlenerek oluşturdular.
  2. 10 ekimdeki vahim saldırıdan sonra Kılıçdaroğlu Başbakan'ın boşluğunu doldurdu ve devlet Adamı Nasıl olur u gösterdi.
  3. Şuan Meclis'teki partiler içinde tüm partilerle görüşen tek parti...3 partiyede eşit uzaklıkta...
  4. Önce insan,önce Türkiye...ne güzel..çünkü bizleri insanların dini,dili,etnik kimliği,cinsel tercihi değil insan olması ilgilendirir...
Artık cehape zihniyeti,dinsiz bunlar gibi altı tamamen boş söylemlere kimse inanmıyor...birazcık siyaset okumuş,dinlemiş insanlar yemiyor artık bunları..

13 yıldır iktidarda olan bir parti genel başkanının muhalefet partisinin vaatlerini kendisine devşirerek mitingler yapması, vahim saldırıdan sonra "10 ekim saldırısı oylarımızı %2-3 oranında arttırmıştır"cümlesine maruz kalmış bir seçmen olarak tercihimde ne kadarda isabetli bir karar vermiş olduğumu görüp seviniyorum..

13 yılda dökülen onca şehit kanını hiçbir icraat temizleyemez...

İyi geceler,oyunuzu verin,oyunuzu sayın,kedilere mukayyet olun :)

Senin şu sabırla, bıkmadan anlatmana hayranımMune ve senden başka bu kadar sabırlı kimse yok şu forumda
Evet, doğru diyorsun, geçenlerde de mevzusu çekti, marilyn gerçekten çok sabırlı, eleştirilerini çok naif bir dille yapıyor ve yorumları tespitleri dolu dolu, bu yönünü takdir ediyorum.

'' yaylan, maylan, ikile, koyarım, sokarım'' bu nedir yahu?

En cok ta ikile lafına takıldım nedense

LEbebelebeb diyerek seviyeyi yukselteyim bari

eğer doğum tarihinizi doğru yazdıysanız KK'ya, bu teknik olarak mümkün değil veya sizi 2 yaşınızda tüp almaya yollamışlar.

50 sayfa okudum, seli guldum su yoruma
Su kuyrukcuların, karnecilerin dustugu bu duruma cok uzuluyorum..

OOo..ama mudurum sen agır yerden girmissin..
Satır arasındaki mana anlasılabilseydi keske

Buraya geldigimden beri hep hepardaydı gonlum..hep te dile getiririm..ama lanet olsun su secim sistemine, baraj engeline..

Paşa bu ulkede Ataturk'e en yakın adamdır benim gozumde..

BU arada desteklediginiz insanlara hırsız, katil, terorist denilince cosan arkadaslar, burada aylardır insanlara terorist denilirken nerdeydi bu hassasiyetiniz? BAk birileri size koyun dahi dese nasıl bozuluyorsunuz, kaldı ki koyun cok sevimli bir hayvan..

Evet, doğru diyorsun, geçenlerde de mevzusu çekti, marilyn gerçekten çok sabırlı, eleştirilerini çok naif bir dille yapıyor ve yorumları tespitleri dolu dolu, bu yönünü takdir ediyorum.
Birbirinize cidden çok benziyorsunuz.Uzun, uzun, dolu , dolu ve bıkmadan yazabiliyorsunuz ikinizde.
Yoksa bu Marlyn senin bücür mü Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…