Anket son durum gayet heyecanlı.
Darısı sandıkla inşallah.
İyi geceler cümleten :)
O zaman iyi geceler de
burası böyledir. özellikle de banlar kalktığından beri. inan bana karşıt görüştekiler de bizim için aynı şeyleri düşünüyor, forumun diğer bölümlerinde olan polemik banı burada yok, o yüzden de konuşmalar uzaaarrrr giderrrr.Hak veriyorum sana.Kalp kırmayı seven biri değilim aslında ama sinirlerime hakim olamıyorum.Tartışalım istedim özenerek sayfalarca yazdım.Adam gibi cevap vermek yerine aptal yerine koymaya çalışınca dayanamadım...
Aaaa lütfen biz gayet sakin insanlarız, çikolata yiyip siyaset topiklerini okuyoruz, tamam Kazen çikolata yemiyordur, o Aslan sütü içer, ben çikolata yiyorum, marketteki soruyor bunları kim yiyecek? Ben deyince, XS olan bana bir bakış atıyor, bedenimi belirterek bazı XL'ları kızdırıyor olsamda şu anda, konuyu belki biraz dağıtırım çabasındayımgerçi Kazenin de hakkını yemeyeyim geçenlerde, birisi acayip bi laf etti yine bi siyaset topiğinde gayet sakin cevap verdi, ben şok
Aaaa lütfen biz gayet sakin insanlarız, çikolata yiyip siyaset topiklerini okuyoruz, tamam Kazen çikolata yemiyordur, o Aslan sütü içer, ben çikolata yiyorum, marketteki soruyor bunları kim yiyecek? Ben deyince XS olan bana bir bakış atıyor, bedenimi belirterek bazı XL'ları kızdırıyor olmamda şu anda, konuyu belki biraz dağıtırım çabasındayım
Her fırsatta diri vücudumnan hava atar,Aaaa lütfen biz gayet sakin insanlarız, çikolata yiyip siyaset topiklerini okuyoruz, tamam Kazen çikolata yemiyordur, o Aslan sütü içer, ben çikolata yiyorum, marketteki soruyor bunları kim yiyecek? Ben deyince, XS olan bana bir bakış atıyor, bedenimi belirterek bazı XL'ları kızdırıyor olsamda şu anda, konuyu belki biraz dağıtırım çabasındayım
Çikolata yesek iyi bi paket sigara bitirdim 2 3 saaatte siyaset bana yaramıyor en iyisi uyumak ve Vatan Millet için hayırlı olanı dilemekAaaa lütfen biz gayet sakin insanlarız, çikolata yiyip siyaset topiklerini okuyoruz, tamam Kazen çikolata yemiyordur, o Aslan sütü içer, ben çikolata yiyorum, marketteki soruyor bunları kim yiyecek? Ben deyince, XS olan bana bir bakış atıyor, bedenimi belirterek bazı XL'ları kızdırıyor olsamda şu anda, konuyu belki biraz dağıtırım çabasındayım
benim gözbebeklerim büyümüştü üye o lafı edince, artık nasıl korkuyorsak
Senin şu sabırla, bıkmadan anlatmana hayranımburası böyledir. özellikle de banlar kalktığından beri. inan bana karşıt görüştekiler de bizim için aynı şeyleri düşünüyor, forumun diğer bölümlerinde olan polemik banı burada yok, o yüzden de konuşmalar uzaaarrrr giderrrr.
ilk başta biz de zorlandık ama alışıyorsun.
önemli olan hakaret etmeden fikirleri paylaşmak. zıt görüşler senin de fikirlerini çoğaltır.
bu arada sana gerçekten ama gerçekten çok önemli bir bilgi Mune bu forumun Admini,
gece burda 12 kocam cocuklari uyutuyorbişi sorcam biz gecenin ikisinde burdayız ya, kocalarınız napıyor acep
Çikolata yesek iyi bi paket sigara bitirdim 2 3 saaatte siyaset bana yaramıyor en iyisi uyumak ve Vatan Millet için hayırlı olanı dilemek
Gecenin en işe yarar sorusu aramak lazım napıyobişi sorcam biz gecenin ikisinde burdayız ya, kocalarınız napıyor acep
itiraf ediyorum en asabi üyeye Kazen'i aday göstercektim, sonra kızar diye korktum yazmadım
Konu Kazen'se korkmakta yarar var, sesi bile gür, maşallah benim kardeşime
Evet, doğru diyorsun, geçenlerde de mevzusu çekti, marilyn gerçekten çok sabırlı, eleştirilerini çok naif bir dille yapıyor ve yorumları tespitleri dolu dolu, bu yönünü takdir ediyorum.Senin şu sabırla, bıkmadan anlatmana hayranımMune ve senden başka bu kadar sabırlı kimse yok şu forumda
'' yaylan, maylan, ikile, koyarım, sokarım'' bu nedir yahu?
eğer doğum tarihinizi doğru yazdıysanız KK'ya, bu teknik olarak mümkün değil veya sizi 2 yaşınızda tüp almaya yollamışlar.
Insanlar değişir lamelif, Cumhurbaşkanı'nın Belediye başkanı olduğu zamanki düşünceleriyle, şimdiki düşünceleri bir mi? Ki bilirsin rahmetli Erbakan hocanın talebesidir, o günkü söylemleriyle bugünküleri karşılaştır istersen.
Birbirinize cidden çok benziyorsunuz.Uzun, uzun, dolu , dolu ve bıkmadan yazabiliyorsunuz ikinizde.Evet, doğru diyorsun, geçenlerde de mevzusu çekti, marilyn gerçekten çok sabırlı, eleştirilerini çok naif bir dille yapıyor ve yorumları tespitleri dolu dolu, bu yönünü takdir ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?