- 31 Temmuz 2015
- 320
- 159
- 33
Devletin olduğu heryerdeDoğru özellikle doğuda sizin tarafınızdan
Yok anlatamazlarşimdi yangın var diye bağıracağım iyice çeşme başına karılar hamamına çevirdiniz siyaseti ha! yeter yahu! küfretmeden anlatamıyor musunuz derdinizi.
hehehe Okuyan nasıl olsa her şeyi görür kendini daha fazla yorma cicim:dlaflari yiyip oturmaktan memnunum. hakaretten baska laf edemeyen dusunsun.
okudugunu anlayamayan kendini hakaret etmeden ifade edemeyen biri bana serefsiz dedi diye serefsiz olmuyorum nasil olsa.
sen parmaklarimi yormaya degmeyecek kalitede oldugunu belli ettin.
insanlar yavaş yavaş uyumaya başladı sessizleşir birazdan zaten
Gökten küfür yağıyor, şemsiyelerinizi yanınıza almayı unutmayın.Uyuyacagim diyorum elimde telefon kaldimhani magazin programlarinda alkolun su gibi aktigi gece derler ya bu da siyaset sayfalarinin su gibi aktigi gece oldu
Direkt zamanı geriye saralım, 3-5 saat öncesi mesela
Niye geçen seçimde kimse çıkıpta trafoya kedi girdi oylar çalındı demedi işinize geldi çünkü kusura bakma biz bu devleti vatan haini 3 5 teröriste bırakmayız vatanı milleti bölmek isteyen ülkede terör estiren pkk takımının sonu geliyor artık boşa son çırpınmalarDevletin olduğu heryerde
Gökten küfür yağıyor, şemsiyelerinizi yanınıza almayı unutmayın.
Uyuyacagim diyorum elimde telefon kaldimhani magazin programlarinda alkolun su gibi aktigi gece derler ya bu da siyaset sayfalarinin su gibi aktigi gece oldu
ay aman incileriniz dökülmesin...insanların öldürülmesini kıyafetle kıyaslama çalışıyor siz hala küfür diyorsunuz ya pes!Gökten küfür yağıyor, şemsiyelerinizi yanınıza almayı unutmayın.
ben zamanımın el veriği sürede gidiyorum tabi uyuz oluyorlar o ayrı konugitmezsek oylar yine kaçırılacak ...
hehehe Okuyan nasıl olsa her şeyi görür kendini daha fazla yorma cicim:d
İşlerine gelmediğinden tabiben zamanımın el veriği sürede gidiyorum tabi uyuz oluyorlar o ayrı konu
Siyasi görüşünüzü yazınız, üyelerin düşünceleri kendilerini ilgilendirir.ay aman incileriniz dökülmesin...insanların ölmesini kıyafetle kıyaslama çalışıyor siz hala küfür diyorsunuz ya pes!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?