dogru dedın fetihce , en azından üyeler istediği partiye oy verip , objektif olarak sonucunu görüyor..gerçekte mutlu olamıyosunuz burda sevinin garii...
en azından chp nin trolleri iki üyelik alıp birisi ile ifade edemediği şeyleri diğeri ile söylemeye kalkmıyor değil mi fetihce?Bakın chp nin trolleri yukarda 2-0 olmuş akp yi geçmiş diye seviniyorlar . çok varda işinize gelmiyoo görmek
en azından chp nin trolleri iki üyelik alıp birisi ile ifade edemediği şeyleri diğeri ile söylemeye kalkmıyor değil mi fetihce?
Bakın chp nin trolleri yukarda 2-0 olmuş akp yi geçmiş diye seviniyorlar . çok varda işinize gelmiyoo görmek
en azından chp nin trolleri iki üyelik alıp birisi ile ifade edemediği şeyleri diğeri ile söylemeye kalkmıyor değil mi fetihce?
ne utanması 2kediannesi,o gün bile gelip ne olmuş iki üyelik aldıysam ne var bunda diyen bir kişiden bahsediyoruz.Aynısını yazacaktım, ben olsam bir daha siteye girmeye utanırdım ama arkadaş üstüne hala baskalarına troll diyebiliyor.
tabii canım evet.of saçmalama ya . niye ifade edemeyip ikinci üyelik alayım ki. fetihceyi gebelik ve bir derdim varda kullanacaktım diğerini de burda. yasakmış o da . yazma tarihlerine de bakabilir mune hanım hadeganı burda kullandıktan sonra fetihceyle hiç girmedim. hatta burda oy vermiştim fetihceyle onu bile geri aldım , tarihine yine bakabilirler kazen hanım ve mune hanım. başka probleminiz varsa iletiniz.
of saçmalama ya . niye ifade edemeyip ikinci üyelik alayım ki. fetihceyi gebelik ve bir derdim varda kullanacaktım diğerini de burda. yasakmış o da . yazma tarihlerine de bakabilir mune hanım hadeganı burda kullandıktan sonra fetihceyle hiç girmedim. hatta burda oy vermiştim fetihceyle onu bile geri aldım , tarihine yine bakabilirler kazen hanım ve mune hanım. başka probleminiz varsa iletiniz.
ben şok ben vefaaaattabii canım evet.
bu arada sana bir şok kazen hanım değil kazen bey kendisi erkek
bir sen var sende senden içeriben şok ben vefaaaat
not: ben, ben değilim
O ne yaafarkli bölümler için ayri üyelikler
tabii canım evet.
bu arada sana bir şok kazen hanım değil kazen bey kendisi erkek
Bu arada anketi sıfırlayıp kimin neye oy kullandığını açık yapalım mı ? sahte oyların da önüne geçmiş oluruz. Şu an için sahte oy var mı yok mu bilemiyoruz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?