- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
batıyamıııı?2 haftaya kadar tayine gidiyoruz adres değişikliği günü dolmuş oluyor oy kullanamayacağım malesef gitti gül gibi oyum
2 haftaya kadar tayine gidiyoruz adres değişikliği günü dolmuş oluyor oy kullanamayacağım malesef gitti gül gibi oyum
Batı derken en batımız Malatya bizim canım batıya gidersek sadece ben gidiyorum eşim görevden gelmiyor o yüzden çok istemiyorum batıyı. Doğu olsun akşam hiç değilse evine gelsin eşim 4 senedir çok yoruldum burada hep il dışındaydı eşim oğlum babasız büyüdübatıyamıııı?
Tunceli'ye gidiyoruz abla inşallahNereye çıktı tayininiz..
hakkınızda hayırlısı olsun canım tercih dışı değilse iyi.Batı derken en batımız Malatya bizim canım batıya gidersek sadece ben gidiyorum eşim görevden gelmiyor o yüzden çok istemiyorum batıyı. Doğu olsun akşam hiç değilse evine gelsin eşim 4 senedir çok yoruldum burada hep il dışındaydı eşim oğlum babasız büyüdü
Tunceli'ye gidiyoruz abla inşallah
Aslında Bingöl çıktı ama baskomiseri müdür olarak ataninca eşiminki de değişti Tunceli oldu lojmanı bekliyoruz bakalım haftaya kadarda benim tayin olursa gideceğiz inşallahhakkınızda hayırlısı olsun canım tercih dışı değilse iyi.
bizde ilk sıraya tunceli yazmıştık, bu sene yine yazıcaz belki orlarda karşılaşırızAslında Bingöl çıktı ama baskomiseri müdür olarak ataninca eşiminki de değişti Tunceli oldu lojmanı bekliyoruz bakalım haftaya kadarda benim tayin olursa gideceğiz inşallah
Ooo gel canım ama lojmanlar 2+1 bir de 3+1 varmış hangisi çıkacak bilmiyorum kura cekilecekmis ben sığmam 2+1e yabizde ilk sıraya tunceli yazmıştık, bu sene yine yazıcaz belki orlarda karşılaşırız
hadi bakalım, Allah gönlüne göre versin inşallahh canım.Ooo gel canım ama lojmanlar 2+1 bir de 3+1 varmış hangisi çıkacak bilmiyorum kura cekilecekmis ben sığmam 2+1e ya
Batı derken en batımız Malatya bizim canım batıya gidersek sadece ben gidiyorum eşim görevden gelmiyor o yüzden çok istemiyorum batıyı. Doğu olsun akşam hiç değilse evine gelsin eşim 4 senedir çok yoruldum burada hep il dışındaydı eşim oğlum babasız büyüdü
Tunceli'ye gidiyoruz abla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?