• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Akp tek başına gelir inşallah ama gelemessede chp iktidar olmuş havalarina girecek gene bir gram ilerlemeden şimdiden guleyim ahhaaaha .

Partilere verilecek "seçim ödeneği" nedir ? lütfen biri bana bunu anlatsın. Eğer mecliste değilseniz bunu alamıyorsunuz değil mi ? Veya sandalye sayınıza göre alıyorsunuz. Bu nasıl adil bir seçim ! Benim paramla meydanlara çık güzelmiş...

Çare ; hayvanpartisi.org

Seçim harcamaları, parti harcamaları, devletin yurt dışındaki vatandaşlar dahil yaptığı seçim organizasyon harcamaları, YSK’nın yaptığı masraflar, YSK’ya verilen ek bütçe ve adayların yaptığı bireysel harcamaların toplamı da 2 milyar lirayı buluyor.

muş...

Seçim harcamaları, parti harcamaları, devletin yurt dışındaki vatandaşlar dahil yaptığı seçim organizasyon harcamaları, YSK’nın yaptığı masraflar, YSK’ya verilen ek bütçe ve adayların yaptığı bireysel harcamaların toplamı da 2 milyar lirayı buluyor.

muş...

Bu parayla bile neler yapılabilirdi,çocuk parkları,kütüphaneler,hayvan barınakları filan..

süpriz.JPG

:KK70::KK70:

Partilere verilecek "seçim ödeneği" nedir ? lütfen biri bana bunu anlatsın. Eğer mecliste değilseniz bunu alamıyorsunuz değil mi ? Veya sandalye sayınıza göre alıyorsunuz. Bu nasıl adil bir seçim ! Benim paramla meydanlara çık güzelmiş...

Çare ; hayvanpartisi.org
Maalesef böyle bir seçim, geçerli oyların %7'sinden fazlasını alırsanız alıyorsunuz ödeneği, 7 Haziran Seçimlerinde ve önceki seçimlerde bu yüzdeyi geçemeyen hiçbir parti Ödenek alamadı, 1 Kasım'da Bağımsızlar Hariç 30 parti katılıyor Seçimlere, belli ki 4 parti çekişecek, diğerlerine yine Ödenek yok.

ozaman kafadan akpnin oyu 1 düştü
hadi yine iyisiniz :D

Back