• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Bence hdp ve mhp biraz oy kaybedecek ve o oylar akp ye gidicek.chp ise aynı kalacak.Milletvekili sayıları 75 civarı diye düşünüyorum hdp,mhp için.akp de 5-10 vekil arttıracak.
Bakim yüzde kaç tutturucam:KK53:umarım yanılıyorumdur,o ayrı konu:KK53:

Bencede hdp ve mhp oy kaybedecek bu seçimlerde..
Temennim chp'nin oylarının artması yönünde..

İnşallah ablacım.Chp ye oy vermiyorum ama arttırsın oylarını,çok isterim,yeter ki akp ve hdp oyları azalsın.

Zaten mhp'nin şansı yok seçimlerde,temennim chp'nin oylarını artırması,diğerlerini görmek bile istemiyorum artık..

HDP MHP oy kaybedecek bence de.. MHP den giden oyun Ak Partiye kayma ihtimali yüksek.. HDPden kayın da CHP ye gitmesi muhtemel.. Bu durumda tablo açık gibi.. Ama ne olacağı da belli olmaz.. Ülkemiz için en hayırlısı olur inşallah

İnşallah ablacım.Chp ye oy vermiyorum ama arttırsın oylarını,çok isterim,yeter ki akp ve hdp oyları azalsın.
Ayol verki artsın aaaaaaaaa. .
Piyango bileti cekmeyip, para hayali kuranlar gibisin :KK53:
Sen totem yapalim, bu kez ver bak nasıl artacak oyu.. güven bana:KK52:

Son düzenleme:
chp ye oy vermezsen sütümü helal etmem bak :KK70:

parkuş sende eşim gibi bbp ye oy atacağım deme sakın.sanki çok şansları varmış gibi adam diyor ki büyük birliğe mi oy atsam :KK53:

parkuş sende eşim gibi bbp ye oy atacağım deme sakın.sanki çok şansları varmış gibi adam diyor ki büyük birliğe mi oy atsam :KK53:

Sanki çok oy alacakmış gibide,oyuda boşa gidecek eşini tehdit et kadişimm bu arada :KK53:

Ay hemen boğup kenara at. Bişey yokmuş gbi davran..:eek:
Benm babamın bir taraf kuzenleri de aynı kafada. Bbp ye vericem bukezci.
Eeee niye ? Git pusulaya kalp ciz ,içine bas mührü, daha yaratıcı olur.
Sonra umarım akp gelmez chp gelir diyorlar bide.
Neyin kafası cidden ya :KK57:

Ayol verki artsın aaaaaaaaa. .
Piyango bileti cekmeyip, para hayali kuranlar gibisin :KK53:
Sen totem yaptım, bu kez ver bak nasıl artacak oyu.. güven bana:KK52:
Ahahahah,yetişin komşular ,psikolocik baskı var.:KK53:
Bilmiyom ki,sürekli değişiyor fikrim.
Pkk yı terör örgütü görmeyip ,ülkedeki terör olaylarına ''savaş'' nitelendirmesi yapan CHP li bağzı vekilciklere kılım ondan veresim gelmiyor.:KK53:
Kesin Mhp diyordum,Meral Akşener in liste dışı bırakılmasına acayip sinirlendim :KK62:,şimdi yine kararsızım.
İki partiden biri olacak ama hangisi bilmiyorum:KK53:
Rüyaya yatcam,öyle karar vercem:KK53:

Pkk yı terör örgütü görmeyip ,ülkedeki terör olaylarına ''savaş'' nitelendirmesi yapan CHP li bağzı vekilciklere kılım ondan veresim gelmiyor.:KK53:
Kesin Mhp diyordum,Meral Akşener in liste dışı bırakılmasına acayip sinirlendim :KK62:,şimdi yine kararsızım.

Gel sen chp'ye ver oyunu,mhp'nin de şansı yok bu seçimlerde :KK52:

Seninkide sürekli saf değiştiriyor baksana :KK53::KK53:

Ay hemen boğup kenara at. Bişey yokmuş gbi davran..:eek:
Benm babamın bir taraf kuzenleri de aynı kafada. Bbp ye vericem bukezci.
Eeee niye ? Git pusulaya kalp ciz ,içine bas mührü, daha yaratıcı olur.
Sonra umarım akp gelmez chp gelir diyorlar bide.
Neyin kafası cidden ya :KK57:

huysuz ve hanım abla bakın parkon arkadaşımız da benim kocişimin mantığından:KK14:

ben benimkini tek sanıyordum bu dünyada meğer iki tanelermiş hahahaha :)

Sen yine mhp ye ver bacım inş mhp nin başınaileride iyi birigelecek

Tek umudum Meral Akşenerdi,onuda vekil yapmaya bile layık görmediler:cry:
Bilmiyorum ya.:KK61:

Evet bu hareket benide soğuttu MHP'den.
Son 3 seçimdir tercihim mhp olmuştu. Hiç bir sorumlulukta almadı artık vermem chp'den şaşmam.

Back