- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.964
- 1.423
- 60
Bence hdp ve mhp biraz oy kaybedecek ve o oylar akp ye gidicek.chp ise aynı kalacak.Milletvekili sayıları 75 civarı diye düşünüyorum hdp,mhp için.akp de 5-10 vekil arttıracak.
Bakim yüzde kaç tutturucamumarım yanılıyorumdur,o ayrı konu
İnşallah ablacım.Chp ye oy vermiyorum ama arttırsın oylarını,çok isterim,yeter ki akp ve hdp oyları azalsın.Bencede hdp ve mhp oy kaybedecek bu seçimlerde..
Temennim chp'nin oylarının artması yönünde..
İnşallah ablacım.Chp ye oy vermiyorum ama arttırsın oylarını,çok isterim,yeter ki akp ve hdp oyları azalsın.
Ayol verki artsın aaaaaaaaa. .İnşallah ablacım.Chp ye oy vermiyorum ama arttırsın oylarını,çok isterim,yeter ki akp ve hdp oyları azalsın.
chp ye oy vermezsen sütümü helal etmem bakİnşallah ablacım.Chp ye oy vermiyorum ama arttırsın oylarını,çok isterim,yeter ki akp ve hdp oyları azalsın.
chp ye oy vermezsen sütümü helal etmem bak
parkuş sende eşim gibi bbp ye oy atacağım deme sakın.sanki çok şansları varmış gibi adam diyor ki büyük birliğe mi oy atsam
ah abla geçen seçimlerde de saadet partisine oy atmaya kalktıydı hahahah :)Sanki çok oy alacakmış gibide,oyuda boşa gidecek eşini tehdit et kadişimm bu arada
ah abla geçen seçimlerde de saadet partisine oy atmaya kalktıydı hahahah :)
gerçekten amacı ne çözemedim.tamam chp ye sevmiyor da bari mhp ye oy ver değil mi?
parkuş sende eşim gibi bbp ye oy atacağım deme sakın.sanki çok şansları varmış gibi adam diyor ki büyük birliğe mi oy atsam
Ahahahah,yetişin komşular ,psikolocik baskı var.Ayol verki artsın aaaaaaaaa. .
Piyango bileti cekmeyip, para hayali kuranlar gibisin
Sen totem yaptım, bu kez ver bak nasıl artacak oyu.. güven bana
Ahahahah,yetişin komşular ,psikolocik baskı var.
Bilmiyom ki,sürekli değişiyor fikrim.
Pkk yı terör örgütü görmeyip ,ülkedeki terör olaylarına ''savaş'' nitelendirmesi yapan CHP li bağzı vekilciklere kılım ondan veresim gelmiyor.
Kesin Mhp diyordum,Meral Akşener in liste dışı bırakılmasına acayip sinirlendim,şimdi yine kararsızım.
İki partiden biri olacak ama hangisi bilmiyorum
Rüyaya yatcam,öyle karar vercem
Seninkide sürekli saf değiştiriyor baksana
Ay hemen boğup kenara at. Bişey yokmuş gbi davran..
Benm babamın bir taraf kuzenleri de aynı kafada. Bbp ye vericem bukezci.
Eeee niye ? Git pusulaya kalp ciz ,içine bas mührü, daha yaratıcı olur.
Sonra umarım akp gelmez chp gelir diyorlar bide.
Neyin kafası cidden ya
Ahahahah,yetişin komşular ,psikolocik baskı var.
Pkk yı terör örgütü görmeyip ,ülkedeki terör olaylarına ''savaş'' nitelendirmesi yapan CHP li bağzı vekilciklere kılım ondan veresim gelmiyor.
Kesin Mhp diyordum,Meral Akşener in liste dışı bırakılmasına acayip sinirlendim,şimdi yine kararsızım.
huysuz ve hanım abla bakın parkon arkadaşımız da benim kocişimin mantığından
ben benimkini tek sanıyordum bu dünyada meğer iki tanelermiş hahahaha :)
Rüşvet istetim ablaGel sen chp'ye ver oyunu,mhp'nin de şansı yok bu seçimlerde
ivitBöbrek taşındı demi parkuşta
Rüşvet istetim abla
Sen yine mhp ye ver bacım inş mhp nin başınaileride iyi birigelecekAhahahah,yetişin komşular ,psikolocik baskı var.
Tek umudum Meral Akşenerdi,onuda vekil yapmaya bile layık görmedilerSen yine mhp ye ver bacım inş mhp nin başınaileride iyi birigelecek
Tek umudum Meral Akşenerdi,onuda vekil yapmaya bile layık görmediler
Bilmiyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?