Ooo kimleri görüyorum. Uzun suredir göremiyorum sizleri...
İste simdi forum bi şeye benzemeye başladı. :)
@cognitiveDuka Tesla @olivia _MedceziR_
:)
ikinize de aşkolsunBunu bir tek sen öyle düsünüyorsundur sevgili_NurteN_ pek istenildigimizi sanmiyorum burada, ama bayram nedeniyle af cikti galiba.
Güldürdün!Tecritte prison break çevirdim nurten :)
Şaka şaka, bayram affı çıkmış herkese.
İstemeyen buyursun cikislar sağdan...Bunu bir tek sen öyle düsünüyorsundur sevgili_NurteN_ pek istenildigimizi sanmiyorum burada, ama bayram nedeniyle af cikti galiba.
Aaaa chess sensiz hic olmaz ki zaten forum. Biliyor musun bilmiyorum ama cidden seviyorum seni be...ikinize de aşkolsun
chp ye uzuuuuuun uzun yıllardır olmadığı gibi mi yaniBenim için 70-80 Hdp'linin mecliste olması 330 Akp ve sonrasında geleccek başkanlıktan yeğdir, tekrar yazıyorum. Seçim zamanı yapılan anketlerde Hdp kritik baraj seviyesinde çıkarsa gider veririm oy yoksa oyumu Chp'ye vereceğim hem de içim son derece rahat olarak. Bu sürü psikolojisi değil gayet stratejik bir tercihtir, kelimelerin anlamlarını bilin bari kullanırken.
Akp'ye tek başına iktidar yok bir daha, istediğiniz kadar ağlayın :)
mune abla dağdan in, meclise gel demek, derdini dağda kaypakça adam öldürerek değil de, konuşarak anlat, dinleyelim demek değil mi? bunun neresi kötü? amaç terörü bitirmek, şehit vermemekse, en sağlıklı yol bu değil mi? ayrıca barajı geçemeyecek bir partiye oy vermenin oy vermemekten farkı yok ki. ayrıca objektif olarak da en sağlıklısı akp değil mi? sanırım mesajı aldılar ve ne olursa olsun akp demeyen bir grup olduğunun da farkındalar. bence bu saatten sonra kendilerine çeki düzen verip, çok daha iyi şeyler yapacaklardır.AKP "dağdan in, meclise gel" diyor.
Bu söylemleri kenara itip herkes bir partiyi destekliyor, keşke bende yapabilsem ama olmuyor.
Nasıl yani Cumhurbaşkanı seçimine mi gidiyoruz?Oyum cumhurbaşkanımıza.
Nasıl yani Cumhurbaşkanı seçimine mi gidiyoruz?
R.T. Erdoğan sevgisi gözlerini öyle karartmış ki oyum A. Davutoğlu'na demek yerine oyum CumhurbaşkanınadırCumhurbaşkanı kendi yetkisi dışında akpye oy istiyor ya, ha ak parti ha cumhurbaşkanı yani farketmiyor
R.T. Erdoğan sevgisi gözlerini öyle karartmış ki oyum A. Davutoğlu'na demek yerine oyum Cumhurbaşkanınadır
diyebiliyor.
Cumhurbaşkanlığı makamında olduğu halde AKP genel başkanı görevini sürdürdüğünü itiraf etmiş oluyor.
R.T. Erdoğan sevgisi gözlerini öyle karartmış ki oyum A. Davutoğlu'na demek yerine oyum Cumhurbaşkanınadır
diyebiliyor.
Cumhurbaşkanlığı makamında olduğu halde AKP genel başkanı görevini sürdürdüğünü itiraf etmiş oluyor.
Bence hdp ve mhp biraz oy kaybedecek ve o oylar akp ye gidicek.chp ise aynı kalacak.Milletvekili sayıları 75 civarı diye düşünüyorum hdp,mhp için.akp de 5-10 vekil arttıracak.hdp ve mhp yine 80, 80 mi yapacak acaba onu daha çok merak ediyorum
Bence hdp ve mhp biraz oy kaybedecek ve o oylar akp ye gidicek.chp ise aynı kalacak.Milletvekili sayıları 75 civarı diye düşünüyorum hdp,mhp için.akp de 5-10 vekil arttıracak.
Bakim yüzde kaç tutturucamumarım yanılıyorumdur,o ayrı konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?