Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Ben de kullanayim bari oy.. Herkese selamlar!

Ulkeyi getirdikleri su durumda bile hala AKPye oy verenlerin mantigini anlayabildigim gun kendimi dahi ilan edecegim.

Eski Turkiyeyi ozledim. Bunca pisligin yuzde birine partileri sandiga gomerdik zamaninda.. Ne ANAP biraktik, ne DSP, ne REFAH, ne de DYP. Toplum degisti, vurdumduymaz oldu. Buyrun Yeni Turkiye'ye..

Din kardesimiz denilen multeciler bile yollarda olmek pahasina Hristiyan ulkelere kacarken biz ayni sekilde kesmekes icinde, hukuksuz, adaletsiz, ifadenin suc sayildigi, halkin fakirlesip yoneticilerin zenginlestigi dikta rejimiyle yonetilmeye ne kadar da merakliyiz. Elin Suriyelisinin uc gunde gordugunu biz hala goremedik.. Cocuklarinin gelecegi icin olumu goze alip adam gibi yonetilen ulkelere kaciyorlar hepsi de..

chp ye uzuuuuuun uzun yıllardır olmadığı gibi mi yani

AKP "dağdan in, meclise gel" diyor.

Bu söylemleri kenara itip herkes bir partiyi destekliyor, keşke bende yapabilsem ama olmuyor.
mune abla dağdan in, meclise gel demek, derdini dağda kaypakça adam öldürerek değil de, konuşarak anlat, dinleyelim demek değil mi? bunun neresi kötü? amaç terörü bitirmek, şehit vermemekse, en sağlıklı yol bu değil mi? ayrıca barajı geçemeyecek bir partiye oy vermenin oy vermemekten farkı yok ki. ayrıca objektif olarak da en sağlıklısı akp değil mi? sanırım mesajı aldılar ve ne olursa olsun akp demeyen bir grup olduğunun da farkındalar. bence bu saatten sonra kendilerine çeki düzen verip, çok daha iyi şeyler yapacaklardır.
ve son olayların sebebinin de kesinlikle abd ve israilin yaptığını/ yaptırdığını düşünüyorum. yıllardır türkiyenin güçlenmesini istemediler, hep bi boşluk aradılar nifak sokabilmek adına. iktidarın kaybolması da onlar için fırsat oldu ve pkk yı desteklediler böylece ülkeyi bölebileceklerdi. sonrasında daha da ilerleyip böl parçala yut yapacaklar. bence bugün kim olursa olsun, tek başına iktidar olabilecek birisine oy verilmeli. tek bir iktidar olsun ki umutlarını kessinler, ülkemize göz koyamasınlar.
en azından ben böyle düşünüyorum

Cumhurbaşkanı kendi yetkisi dışında akpye oy istiyor ya, ha ak parti ha cumhurbaşkanı yani farketmiyor
R.T. Erdoğan sevgisi gözlerini öyle karartmış ki oyum A. Davutoğlu'na demek yerine oyum Cumhurbaşkanınadır
diyebiliyor.
Cumhurbaşkanlığı makamında olduğu halde AKP genel başkanı görevini sürdürdüğünü itiraf etmiş oluyor.

ay yok canım o ironik bir arkadaş benzer insanları ti ye almak için öyle yazıyor...

İtiraf etmesine gerek yok ki herkes herşeyin farkında.
Herkes dedim pardon

hdp ve mhp yine 80, 80 mi yapacak acaba onu daha çok merak ediyorum
Bence hdp ve mhp biraz oy kaybedecek ve o oylar akp ye gidicek.chp ise aynı kalacak.Milletvekili sayıları 75 civarı diye düşünüyorum hdp,mhp için.akp de 5-10 vekil arttıracak.
Bakim yüzde kaç tutturucamumarım yanılıyorumdur,o ayrı konu

ayy inşallah artmaz akp'nin oyları.
Mhp'nin düşüş yaşıyacağı kesin ama bence de o oylar akp'ye gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…