Yüzde olarak belli olmuyor o dağılımdan dolayı sanırım. Milletvekili sayısı olarak şöyle biliyorum, 550'nin yarısından bir fazla olmalı, 276.jo tam bilmediğim için soruyorum, tek başına olması için yüzde kaç gerekiyor?
jo tam bilmediğim için soruyorum, tek başına olması için yüzde kaç gerekiyor?
Herkesler banlanmis siyaset boş kalmış
Seçim sonuçları bence yine ilk seçimle benzer olacak ve o zaman ne olacak çok merak ediyorum.koalisyon mecbur yapılacak ama nasıl?
Ben çok ateşli tartışmaya girebilirim de suskunlugum kazen den korktuğum için :)Su bölümde kaç kişiyiz zaten? :) hala aktif kalan bi kaç kişi kaldik. Bizimde pek ateşli tartışmalara giristigimiz söylenemez.
Pfff tadi kacti buranin...
Ama ben veya siz bir sitede hakkımızda kötü yazıldığını görsek,bilsek şikâyetçi olmazmıyız?Bizim yazdıklarımızın bir başkasını bağladığını bilsek a bile yazmazdık. Okur okur geçerdik. Bazı arkadaşlarımızın ceza almasına çok üzüldüm, bir kısmının ceza alması ise maalesef başkalarının ceza almaMAsı demek olduğu için üzgün değilim.
Ben ankete katılmadım, eşim dahi bilmez kime oy verdiğimi.
Ülke olarak ah bir rahat bırakılsak, ah bir başka ülkelerin planları ve çıkarları dahilinde olmasak...
Bakın bugün atamalar sonuçlandı, kaç kişi var doğuyu yazmaya korkan biliyor musunuz?
İnsanlar ekmek paralarının peşine düşmeye bile korkuyor.
Ne olur Allah'ıım ya, biraz da kötülere ceza ver artık.
Neden oyların değişeceğini düşünüyordur?Şu da varki oylarin degismeyecegini düşünseydi akp tekrar secim istemezdi
Anketteki oylama gizli.Ben ankete katılmadım, eşim dahi bilmez kime oy verdiğimi.
Kazen ve Mune ne olacakAnketteki oylama gizli.
Kendimiz açıklamadıkça kimin nereye oy verdiği bilinmez.
Karar senin elbette.Kazen ve Mune ne olacakÇok da gizli değil demek ki, üstelik sanal alem bu ne kadar gizli olabilir?
Mune bilmiyor, kazen de açıklamaz ki asla. Hem bilsek nolur kız linç mi edeceğiz.Kazen ve Mune ne olacakÇok da gizli değil demek ki, üstelik sanal alem bu ne kadar gizli olabilir?
Şimdi Ülkeyi kim yönetiyor?Benim için tek parti AK PARTI
Savaşsız kan dökülmeyecek toprağa Yiğit şehit kanı düşmediği bir ülkeye uçurur bizi inşallah :)
Hdp nin saz çalıp CHP nin alkış tutup MHP nin Çay eşliğinde izlediği bir siyaset var şu anda hdp barajı geçmeden önce olan AKP için oy vereceğim bir 13 sene daha bu ülke karışmayacaksa ben yine bu partiye veririm oyumu canım :)Şimdi Ülkeyi kim yönetiyor?
Her seçmen özgür iradesiyle dilediği partiye oyunu verecek elbette.Hdp nin saz çalıp CHP nin alkış tutup MHP nin Çay eşliğinde izlediği bir siyaset var şu anda hdp barajı geçmeden önce olan AKP için oy vereceğim bir 13 sene daha bu ülke karışmayacaksa ben yine bu partiye veririm oyumu canım :)
Ortalık karışmıyor ama terör örgütü alttan alttan depolama yapıyor bu süreçte ne olacak peki? Şehit haberi duymuyorduk ama onlar palazlanıyorlarmış. Çözüm süreci safsatasını istemiyoruz biz Akpnin bu çözüm süreci hakkındaki tutumu nedir artık iktidara gelince tekrar barış mı olacak yoksa tamamen kökünü kazımayı mı planlıyorlar ne düşünüyorsunuz bu konuda?Hdp nin saz çalıp CHP nin alkış tutup MHP nin Çay eşliğinde izlediği bir siyaset var şu anda hdp barajı geçmeden önce olan AKP için oy vereceğim bir 13 sene daha bu ülke karışmayacaksa ben yine bu partiye veririm oyumu canım :)
Hdp nin saz çalıp CHP nin alkış tutup MHP nin Çay eşliğinde izlediği bir siyaset var şu anda hdp barajı geçmeden önce olan AKP için oy vereceğim bir 13 sene daha bu ülke karışmayacaksa ben yine bu partiye veririm oyumu canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?