Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
HDP PKK aynı değildir diyenler aynı olduğunu neden görmezler ki

O zaman AKP.likere fanatik trol vb demesinler çünkü akplilerle aynı fanatikligi yapıyorlar.

AKP yle ilgili haberleri paylaşıp HDP haberlerini gormeyip HDP ye laf deyince de korumacı olunuyor sa akplilerle aynı kefededirler.

HDP ayrı PKK ayrı diyenlere sorum olsun nedir aayrı kılan mesele?

Bana gore PKK HDP dır.HDP PKK nasıl olurda görmezler HDP vekillerinin PKK nin yanında olduğunu PKK için yardıma soyunduklarini

PKK sirtimizi dayatik diyenleri silah yemek yardım edenleri vekil zerdani hainPKK tukuriyle bogucak diyenleri

Şehit verdik kaç tane bir vekil cikipta alınamadı bir laf demedi ama PKK pisliklerinin leslerini sirtlanip taşıdılar yazık ya

AKP liler nasıl uzun adamın yaptıklarını gormuyorsa HDP illerde selosu gormuyorum

Körler sağırlar birbirini agirlar

Ha bide Atatürk turkiyenin baş komutanıdır. Bunu bilmemek laf demekse ayrı bir karmaşa

Ama HDP ye oy aticam deyipte Atatürk ü savunmakta bana çok samimiyetsiz geliyor.

Çünkü Atatürk yaşasaydı ve bu durumu gorseydi o liderliğiyle o mamur duruşuyla bu HDP denen pkklilari yok ederdi destek verenleri de surerdi.

Ülke bütünlüğünü bozmaya çalışan herkes haindir diyen Atatürk tur.

Son düzenleme:
Şunu da ekleyim...Ataturk un gençliğe hitabesini ve bu ülke için söylediklerini okuyun lütfen ve sonra dönüp bi bakın ne yaptığınızı sorgulayin...tezat olmayın fikir ve düşünceleriniz de

Çünkü Atatürk ü savunup laf ettirmeyi ülkeyi bölmeye çalışanlara oy atmak ...

Biri doğu biri bata kadar ters.

Bu ülkeyi askerlerle Şehitlerle kuran büyük bir lidere ülkeyi bölmeye çalışan o askerleri şehit edenlerin yanında olmak kadar abes bir şey olamaz

Ayneñnnn oyle cok haklisin

Bu seçimde farklı bir partiye oy vermek isterdim ama malesef CHP gönlüm kayarken gittin teröristten özür diledin yahu oy vermemem için elinden geleni yapıyorsun.
Bir de koalisyon durumu olursa yine aynı şeyleri yaşamasak iyi olur diye oyum yine AKP'ye. Kolisyon kurulamıyor madem iktidar olsun bir şekilde kurun şu hükümeti.
Ama yine içim her zamanki gibi rahat değil. Oy vermemeyi düşünüyorum ama o da çözüm değil.

Aman be keşke fanatik olarak yetiştirilseydim doğuştan o zaman hangi partiye oy vericem diye düşünmez basardım aynı partiye her seçimde , şöyle anadan babadan yıllarca fanatikliği yapılan bir parti yok ki herkes ayrı kafadan

Alinti yapabilir miyim bsey soyluycmde

Alıntı tuşunu kullanabildiğine göre yapabilirsin herhalde

Yok ondan dgl neyse anlamadniz

Hani fanatiklik diyorsunuzz ya mesela anadan babadan gelme gelenekci parti olarak Chp ilk sirada ikinci olarak Mhp var ikisinden birisi olabilir

Yok ondan dgl neyse anlamadniz

Hani fanatiklik diyorsunuzz ya mesela anadan babadan gelme gelenekci parti olarak Chp ilk sirada ikinci olarak Mhp var ikisinden birisi olabilir

Anladım şaka yaptım zaten.
Evet CHP veya MHP li fanatikler çok ama AKP lilerde yıllardır fanatikleşti o kadar yıl az değil. Bir sürü seçim oldu.
Bakıyorum fanatik arkadaşlar hiç düşünmüyor bile oy verecekleri parti belli bense her seçimde düşünüyorum. Düşünüyorum ama yine de içim rahat ederek oy veremiyorum. Çünkü hiçbir partiye "ohh be bu başımıza gelse herşey mükemmel olur" gözüyle bakamıyorum.

Bnu soyledim bende kac kerede inanan inanr inanmayan kendisi bilir.
Bende cok mu ici rahat veriyorum hayır! Ama Akparti haricinde su anda ici rahat olarak verecegim , ulkemi aydinlik yarinlara goturcek hic bir lider ,parti goremiyoruk

Bnu soyledim bende kac kerede inanan inanr inanmayan kendisi bilir.
Bende cok mu ici rahat veriyorum hayır! Ama Akparti haricinde su anda ici rahat olarak verecegim , ulkemi aydinlik yarinlara goturcek hic bir lider ,parti goremiyoruk
13 yılda aydınlıkları göremediysen daha çok bekleyeceksin demek ki.

Neticede akp demişsiniz içimiz rahatladı oh be psikopat yazar :)

Siyaset başlığında ceza alanlar seçim sonuna kadar ceza alacaktır.

Maalesef 1 haftadır, çok ciddi şikayetler alıyoruz. Polis ifade almak için kapıya geldi, ben memur olacaktım hayatım söndü, babam döver gibi hiç bir maazeret kabul edilmeyecektir. Önce kibarca uyardık, Mune sizlere yazdı, ben kabalaştım ama yok anlatamıyoruz.

Olmadı bu bölümü kapatacağız, zira kaleminizin ayarı yok. Ofise bir kez daha polis gelirse inanın olacaklardan sorumlu değilim.

Zaman zaman polemikten ya da konu dışından ceza aldığımız oluyor, bu cezalar da dahil mi seçime kadar olan cezalara?

herkes birbirine saygısızlık yaptığı içinmi? yoksa devlet büyüklerine saygısızlıkmı kazen? bence konuyu daha çok açarsan bizlerde aynı hataya düşmeyiz en azından bu saatten sonra

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ister polemik olsun, ister hakaret olsun "Türkiye ve Dünya Gündemi işte Siyaset Meydanı" kategorisinde cezaları elle vererek ilk ceza da bu ay sonuna 2. de ise seçim sonuna kadar yapalım.

herkes birbirine saygısızlık yaptığı içinmi? yoksa devlet büyüklerine saygısızlıkmı kazen? bence konuyu daha çok açarsan bizlerde aynı hataya düşmeyiz en azından bu saatten sonra

MADDE 299 – (1) Cumhurbaşkanına hakaret eden kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Verilecek ceza, suçun alenen işlenmesi halinde, altıda biri; basın ve yayın yolu ile işlenmesi halinde, üçte biri oranında artırılır. (Değişik 2. fıkra: 5377 – 29.6.2005 / m.35) (2) Suçun alenen işlenmesi halinde, verilecek ceza altıda biri oranında artırılır.

Yanlış bilmiyorsam an az 6 ay ceza alınırsa temiz kağıdı alamazsınız. Bunu bir hukukçu cevaplasa çok daha sağlıklı olur.

yok ben zaten hakaret etmem, sadece polisin ne için kapıya geldiğini merak ettim, demek iş okadar ciddi.
umarım bundan sonra kimse zarar görmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…