• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
bugün tv yi ve cnn türk ü takip edebilirsiniz.tarafsız haberler sunuluyor.yada
1 http://t24.com.tr/haber/12-yasinda-oldurulen-ceylan-caninin-bedeli-28-bin-208-lira-85-kurus,282918
2 http://www.bbc.com/turkce/haberler/2015/10/151025_dilek_dogan
3 http://www.radikal.com.tr/turkiye/cizrede-vurulan-cemile-evindeki-dondurucuda-saklandi-1430038/
4 http://t24.com.tr/haber/cizrede-mer...cunun-soguk-hava-deposunda-bekletilmis,309212
bunları paylaşarak yüreklerinizi dağlamak istemezdim ama hala yakınlarımda bile aaa hadi ya.öyle mi olmuş diyenler var.evet bizler evlendirme programları susturulmuş yasaklanmış medyalar ile uyutulurken bu acılar yaşandı malesef.
kusura bakma bugün tvden gerisini okumadım :oops:

koalisyon.jpg

demek ki yürüyen yerler varmış hatta bu ülkeler en refah ilk 50 ülke arasında toplamda 30 tane imiş.
http://www.diken.com.tr/en-zengin-50-ulkenin-30u-koalisyonla-yonetiliyor/
Ben bizim ülkemizden bahsettim bugüne kadar yürüyeni gördünmü diye sordum diğer ülkeleri değil

Ben hep burdaydım yeni türemedim sonradan türeyip şöyle bir geçenler sizsiniz

Topigi de benimsemis baya ben burdaydim siz geldiniz diye falan :)) Neyse.Secimden sonra da sizleri burda gormek isteriz.Bi hep burdayiz :)
Bir de noktalama isaretleri iyidir. Elinizi korkak alistirmayin.Kullanmayi deneyin.Pisman olmazsiniz.

O bölgede elektrik de yoktu derin dondurucunun fişini nereye taktılar çokk merak ettim duygu sömürüsüyle yalanla dolanla biyere varılmaz kendinize göre hain değilsiniz bana göre hain ve bölücüsünüz demirtaş dağdan inmedimi o suratsız kadınların kocaları hala dağda olan yokmu ölen polislerin askerlerin siz hesabını verebilecekmisiniz olmayan vicdanınızı böylemi rahatlatıyosunuz rahmetli Erbakanın dediği gibi Hadi Ordannn
yukarıda paylaştığım linkleri sizde inceleyebilirsiniz.ayrıca beni bölücü görmenizle ben bölücü olmayacağım.duygu sömürüsüne ihtiyacım yok.ölen askerlerimizi şehitlerimizi çok düşünüyor ve üzülüyorsanız neden 7 haziran seçimlerinden sonra şehit haberlerinin yeniden türemesini sorgulamıyorsunuz.ben söyleyeyim çünkü barajı aştık ve halka verilmesi gereken bir göz dağı vardı.yaptılarda nice yuvaları yıkıp nice ocakları söndürdüler!

Ben bizim ülkemizden bahsettim bugüne kadar yürüyeni gördünmü diye sordum diğer ülkeleri değil
Yaprak sen benim yazdığımı okumuyor musun? bugüne kadar partili cumhurbaşkanları yüzünden yürümedi. Cumhurbaşkanları kendi sınırlarında kalırsa yürür, yürümemesi için hiçbir sebep yok, bu kadar ülkede adam gibi yürürken biz de yürümemesi için sebep nedir?

kusura bakma bugün tvden gerisini okumadım :oops:

Fox ta izleyebilirsin haberleri lamelif.Tabi bugun baya bir ayar yedi kayyumlardan ayaginizi denk alin, iktidara yonelik adam akilli haber yapin,sonunuz Kanalturk olur haaaa diye :) Kapanmazsa iyidir.
Trt basliginda hicbirinizi gormedik ama.Isterdim ki bu kadari da haksizlik.Tum partilere esit sureli yayin yapilmali demenizi ama ii ihh.Sukunetinizi korudunuz :)

yukarıda paylaştığım linkleri sizde inceleyebilirsiniz.ayrıca beni bölücü görmenizle ben bölücü olmayacağım.duygu sömürüsüne ihtiyacım yok.ölen askerlerimizi şehitlerimizi çok düşünüyor ve üzülüyorsanız neden 7 haziran seçimlerinden sonra şehit haberlerinin yeniden türemesini sorgulamıyorsunuz.ben söyleyeyim çünkü barajı aştık ve halka verilmesi gereken bir göz dağı vardı.yaptılarda nice yuvaları yıkıp nice ocakları söndürdüler!
7 hazirandan sonra polisi askeri öldürmeye başlamaları neydi senmi bunu sorguluycan benmi terörü tekrardan kim hortlattı o masum polislerin askerlerin suçu günahı neydi siz yolunuzda devam edin birazdaha oy verinde 3 5 asker polisde fazladan öldürsünler cizredeki yalan haberinizede cvp alamadım elektiriği nerden buldularda dondurucuda sakladılar cesedi

Fox ta izleyebilirsin haberleri lamelif.Tabi bugun baya bir ayar yedi kayyumlardan ayaginizi denk alin, iktidara yonelik adam akilli haber yapin,sonunuz Kanalturk olur haaaa diye :) Kapanmazsa iyidir.
Trt basliginda hicbirinizi gormedik ama.Isterdim ki bu kadari da haksizlik.Tum partilere esit sureli yayin yapilmali demenizi ama ii ihh.Sukunetinizi korudunuz :)
o haberin linkini koy senimi kırcam yazarım bi cümle:cool:

görmedim haberi :cool:

ben yandaş olmayan bi kanal göremiyorum malesef

Yaprak sen benim yazdığımı okumuyor musun? bugüne kadar partili cumhurbaşkanları yüzünden yürümedi. Cumhurbaşkanları kendi sınırlarında kalırsa yürür, yürümemesi için hiçbir sebep yok, bu kadar ülkede adam gibi yürürken biz de yürümemesi için sebep nedir?
Okuyorum elbetde sen beni anlamıyosun yada ben anlatamıyorum Türkiyede yürümüyor işte o sebeb bu sebeb keşke yürüse keşke dediğin gibi olsa ama yine olmuycak hep beraber yaşayıp görelim

Okuyorum elbetde sen beni anlamıyosun yada ben anlatamıyorum Türkiyede yürümüyor işte o sebeb bu sebeb keşke yürüse keşke dediğin gibi olsa ama yine olmuycak hep beraber yaşayıp görelim
Cumhurbaşkanı, diğer Cumhurbaşkanlarından farklı davranıp partilere müdahale etmezse yürür. yürümemesi için bir sebep yok

meral ben bu yazıyı görmüştüm ama gerçekliğini bilmiyorum

10 Eylül 1930 tarihli Cumhuriyet Gazetesi sanki bugünün gündemini takip edercesine bir haber yapmış. Çok enteresan, zira bu haberde dönemin cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk;

“Benim CHP ile arama mesafe koymak için hiçbir gerekçe yok zira, CHP’yi ben kurdum. CHP’ye tarihen bağlıyım ve oradan ayrılmam için de hiçbir sebep yok.”

neyse hayırlısı olsun kalbimiz tek başına iş başına
ancak koalisyon emsaline baktığımızda ve koalisyon yapılabilecek seçenekleri gördüğümüzde bizden koalisyon için gönül ferahlığı bekleme

Cumhurbaşkanı, diğer Cumhurbaşkanlarından farklı davranıp partilere müdahale etmezse yürür. yürümemesi için bir sebep yok
İşte olmuyor arkadaşım Cumhurbaşkanı hangi partiden çıkarsa o partiyi koruyor kolluyor olmuyor böyle gelmiş böyle gidiyor

sorun değil gerçekten gerçekleri öğrenmek bilgilenmek steyen attığım linklerden sadece ve sadece çok az bir bölümünü öğrenebilir :KK66:
kck nın ateşkes bitti açıklamasından haberiniz var mı ? sanırım 11 temmuz ( tarih yanlış olabilir )

meral ben bu yazıyı görmüştüm ama gerçekliğini bilmiyorum

10 Eylül 1930 tarihli Cumhuriyet Gazetesi sanki bugünün gündemini takip edercesine bir haber yapmış. Çok enteresan, zira bu haberde dönemin cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk;

“Benim CHP ile arama mesafe koymak için hiçbir gerekçe yok zira, CHP’yi ben kurdum. CHP’ye tarihen bağlıyım ve oradan ayrılmam için de hiçbir sebep yok.”

neyse hayırlısı olsun kalbimiz tek başına iş başına
ancak koalisyon emsaline baktığımızda ve koalisyon yapılabilecek seçenekleri gördüğümüzde bizden koalisyon için gönül ferahlığı bekleme
1930'da CHP'den başka parti var mıydı? hangi parti için diyor Serbest Fıkra hangi Serbest Fıkra Mustafa Kemal'in önerisiyle CHP'ye muhalefet etsin diye kurulan Serbest Fıkra.
tarih kaç 1930
şu anda, 2015.
Erdoğan ne Atatürk gibi olağanüstü koşullarda Devlet Başkanlığı yapmaktadır, ne de bizzat Atatürk'tür. hele bu kıyaslamayı Atatürk'ü her fırsatta eleştirenlerin yapması trajikomiktir.
siz Atatürk'ü niçin eleştiriyorsunuz? yeterince demokrat değil diye
iddianız ne? Erdoğan demokrat
o halde niçin Atatürk'ün yaptıklarıyla Erdoğan'ı kıyaslıyorsunuz.
madem "daha" demokratsınız, Atatürk'ten iyisini yapacaksınız.
yok aynısını yapacaksanız, o zaman eleştirmeyeceksiniz.
gönül ferahlığı beklemiyorum zaten, benim de gönlüm ferah değil zira.

oyumu kesinlikle HDP ye vereceğim.bölücü müyüm HAYIR!vatan haini mi HAYIR!terörist miyim HAYIR!sadece yandaş medyayı takip etmek yerine tarafsız haber yapan medya yayın gruplarını takip ederek aklını ve vicdanını sorgulamış bir anneyim.ve o doğuda terörist avlıyoruz palavralarıyla halkın gözünü boyayarak ve özgür medyayı susturarak sokağa çıkma yasağı olan o bölgelerde ölen yavruların,anaların.dedelerin,nenelerin hesabının verilmesi ve işin içinde parmağı olan susan göz yuman herkesin yargılanması için bu saltanatın son bulması gerektiği inancındayım.Cizre de polis kurşunu ile vurulan ve cenazelerin dahi taşınmasına müsade edilmediği için ailesinin cesedini derin dondurucuda beklettiği 12 yaşında ki o yavrunun hesabını verecekler adalet karşısında.artık çalıp çırptıklarından geçtik,yakıp yıktıklarının hesabını vereceklr.tek başına iktidar olma hayallerini bir kez daha suya düşüreceğiz.
Hımm diyosun.. sadece o bölgedeki anneler babalar evlatlarmi öldü ? Peki şehitlerin hesabını kim verecek ? Böyle zihniyetlere gerçekte üzülüyorum..

1930'da CHP'den başka parti var mıydı? hangi parti için diyor Serbest Fıkra hangi Serbest Fıkra Mustafa Kemal'in önerisiyle CHP'ye muhalefet etsin diye kurulan Serbest Fıkra.
tarih kaç 1930
şu anda, 2015.
Erdoğan ne Atatürk gibi olağanüstü koşullarda Devlet Başkanlığı yapmaktadır, ne de bizzat Atatürk'tür. hele bu kıyaslamayı Atatürk'ü her fırsatta eleştirenlerin yapması trajikomiktir.
siz Atatürk'ü niçin eleştiriyorsunuz? yeterince demokrat değil diye
iddianız ne? Erdoğan demokrat
o halde niçin Atatürk'ün yaptıklarıyla Erdoğan'ı kıyaslıyorsunuz.
madem "daha" demokratsınız, Atatürk'ten iyisini yapacaksınız.
yok aynısını yapacaksanız, o zaman eleştirmeyeceksiniz.
aaa-aaaaaaaa benim nerde ne zaman Atatürk!ü eleştirdiğimi gördün
henüz şartlar o kadar olgunlaşmadı bende ;)

bu sözün herşeyi özetliyor

esen kal ;)

Back