Ha sen burası için yazmasdin.evet dediğin gibi ya da tam tersi olan insanlar var.buradaki insanlari nerden bilecem hayatim..kendi cevremde var esimin akrabalarindan teyzesinin kizlari..bu konulari toplandikca konusuruz..ve vermelerinin sebebi demirtasta liderlik vasfi varmis chp nin asla basa gelemiyecginden kendileri bahseder...esimin teyzesi.. enistesi..iki tane kiz kuzenleri.. vee bir tanede erkek kuzeni.. cok severiz kendilerini ama siyasette anlasamayizz..ve elbet siyaset bizi belli bir yere kadar baglarr.. ha sunuda soyleyeyim is yerinde samimi oldugum mardinli ve dostum dedigim de akpye verirdi oyunu ve kendi dedi oyumu hdp ye verdim diye yani ornekler cokk ve inan isteyen istedigine atsinn herkesin kendi hakki
Şaka dimi?yok artık bana hdp deyince bi şey oluyor ya sinirim bozuluyor.Bu kan dursun diye hdp'ye oy atmayi dusunuyorum cok duygusalim bu aralar Selahattin basganimizi elinde elma sekeriyle duslemeye basladim tek korkum horoz sekeri işte ona hayir diyemem lütfen birileri beni ikna odasına alsın yapma etme desin
Yoksa beni biliyorsunuz ben ve hdp ne alaka
Kadesa yapma :) ironi tabikiŞaka dimi?yok artık bana hdp deyince bi şey oluyor ya sinirim bozuluyor.
Mesajımın ana fikri.Kulitta ben msjini anlayamadım cidden anlayamadım.bu aralar kızım için bakici sorunu yaşıyorum kafam dalgın.biraz daha açıklayıcı olur musun?
PKK = HDP olduğunu düşünmüyorum.Mesajımın ana fikri.
''Kararlı CHP lilerden değil ama CHP ye gönlü kaymış ama kararsız olan seçmenden HDP ye oy kayması oluyor.''
3 kez okudum yeminle :)Mesajımın ana fikri.
''Kararlı CHP lilerden değil ama CHP ye gönlü kaymış ama kararsız olan seçmenden HDP ye oy kayması oluyor.''
Ben de tam tersi pkk=hdp diye düşünüyorum.PKK = HDP olduğunu düşünmüyorum.
Saygı duyarım kadesa.Ben de tam tersi pkk=hdp diye düşünüyorum.
Bu kan dursun diye hdp'ye oy atmayi dusunuyorum cok duygusalim bu aralar Selahattin basganimizi elinde elma sekeriyle duslemeye basladim tek korkum horoz sekeri işte ona hayir diyemem lütfen birileri beni ikna odasına alsın yapma etme desin
Yoksa beni biliyorsunuz ben ve hdp ne alaka
Senin inandigin ideolojin hirsizlik yapip calip cirpan bi partiye oy vermek mi bu ulkenin kurucusuna laf soleyen ermeni soyunun arkasindan gitmekmi yada ortada kurani kerimimizle oy dilenen bi insani hala savunmakmi biz ataturkcuyuz ne hainleri severiz ne de oy veririz hain yalakasi olan lar zamaninda gosterdiler kendilerini bizim derdimiz sehitlerimiz bazilarininki gibi koltuk derdinde degiliz . 1 kasimda her zaman oldugu gbi nefes alip veriyosam ozgurce yasiyosam buna borclu oldugum ataturk icin oyum CHP yeeee bana aydinlik yarinlar lazim karanlik yarinlar degillBöyle yapacağını açık açık soyleyen arkadaşlariniz var. Ac sayfalari oku
Polemiğe girmicem kimseyle, herkesin aklı var. Inandığınız ideolojinin arkasindan gidin
E şimdi Ülkeyi kim yönetiyor pelinyaman?
AKP değil mi?
E şimdi Ülkeyi kim yönetiyor pelinyaman?
AKP değil mi?
Yapicim işte yapicim tut beni yoksa sataram köyü !Yapma prezentabl yapmaaa... siz ayri dunyalarin insanlarisiniz yapmaaaa...
Bişey sorucam kakao kk da chp liyim deyip hdp ye oy veren isimler kim açıklar misin?ya da ozelden yaz yani bu muhabbet sıktı artık.kimi neyle sucluyorsunuz bi gorelim.akp nin oyları hdp ye kaydı hala chp ye suçluyorsunuz ya akıl var fikir var ortada kanıtı olan şeyler var.
Senin inandigin ideolojin hirsizlik yapip calip cirpan bi partiye oy vermek mi bu ulkenin kurucusuna laf soleyen ermeni soyunun arkasindan gitmekmi yada ortada kurani kerimimizle oy dilenen bi insani hala savunmakmi biz ataturkcuyuz ne hainleri severiz ne de oy veririz hain yalakasi olan lar zamaninda gosterdiler kendilerini bizim derdimiz sehitlerimiz bazilarininki gibi koltuk derdinde degiliz . 1 kasimda her zaman oldugu gbi nefes alip veriyosam ozgurce yasiyosam buna borclu oldugum ataturk icin oyum CHP yeeee bana aydinlik yarinlar lazim karanlik yarinlar degill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?