- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- 218
Görüşmek ayrı dağdan inip parti kuran eli kanlılara oy vermek çok farklı herşeyi birbirine karıştırdınız mhp de koalisyonda olduğu dönemde terörist başını assaydı görüşmede olmazdı siz elinizi vicdanınıza koyarak hdp den hiç bir vekil asker polis öldürmedi deyin bende bişey demiyorum Ankara olayına gelince canlı bomba öcalanın yiğeni çıktı hala ışit diyorsunuzBilmeyenlere soyleyeyim pkk ile tek gorusen de tek akp degil.acin okuyun.google var degil mi elinizin altinda..ozal da gorustu ecevit te gorustu mesut yilmaz da gorustu..bir suru ateskes ilan edildi ne icin..yani kamuya populist politika hep vardir..reel politika farklidir. O yuzden sizin milliyetci vatanperver duygulariniz kasinirken bunun oy icin oldugunun farkuna varabilirseniz ne ala..hah terorist derdiniz simdi bana...milletin cocugu uzerinden varanperverlik yapmak kolay..sehit olacagini bilseniz kimi gonderirdiniz ailenizden..olmesin kimse baris olsun her anne yavrusuna kavussun demek ve tercihini buna gore yapmak terorizm ise kavramlar konusunda akliniz epey karisik demektir.
Onlar Akp gelen emanet oylardı baktılar hizmet çok nasılsa doğuya herşey beleş özlerine döndüler geri hem hdp baraj altında kalsın zaten sizene onun tasası niye size düşüyoAyrica hdp ye chp den oy kaydiysa %1-2 dir:))) oyu dustuyse sandiga gitmeyen secmenindendir.guneydogu da %9 oyu dusup kurt secmenini hdp ye kaptiran parti de akp dir..hani bi daaaa secim yapilacak olmazsa deniyor ya...kaptirdiginiz oylar bir daha geri doner mi bilmem ama oy kaptirma stresi bellidir:)))
Verseydi kuracaktınız yani:))))Canim cumhurbaskanina ve bahceli ye sormak lazim onu...neden kilicdaroglu na hukumet kurma gorevini vermedi ki acabaaaaa:))))) siz kizlar toplasin birbirinize sorun:))))
Zaman kaybetmek isyemediler ihtimal sıfırdıO nu bilemeyiz iste:))) eger yuzde yuz kuramayacagini bilseydi kilicdaroglu nun sirf hezimete ugrasin dunya alem gorsun diye verirdi gorevi.:))) bu kesin:))) vermedigine gore bir ihtimal varmis degil mi:)))))
Hangi haberlerde izledin merak ettim şimdi Arınç şuan bile seçim gezisinde Ak parti içinarkadaşım haberleri takip etmiyor musunuz ya da nerden takip ediyorsunuz? ben Kayseriliyim Sayın Gülde parti hazılığına uzun zaman önce başladı... parti binası bile hazır..Unutulmamalı ki Akp ye hayat verenlerdendir Gül ve Arınç kenara atılmayı sizce makul karşılayacaklar mıydı? ha kuracakları parti desteğimi alır mı tabi ki almaz başta yapılması gereken tepki için çoook geç kaldılar ...
Biz çok samimiyiz ondan aramızdan kaldırdık sizi bizi çok uzun oluyo beeesonuna kadar desteklediğiniz Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan için hitap şekliniz de açıkcası çok şaşırttı beni? Tayyibe???
İstememYandaşlar arasında paylaşılan kaynağın tüm ülkeye paylaştırılmasını istemez misin?
Canım ben geçmişi okuyarak geliyorum o yüzden biraz geç oldu heralde şimdi gördüm ben ilk seçimlerde Cem uzana oy vermiştim ozamanlar Ak partinin ilk seçimiydi sonra bunlar iktidara gelince herşey güzel gidiyo diğer seçimlerin tamamında Ak partiye verdim ve şuan 3 tane çocuğum var üzerlerine yemin edeyim belki ozaman inanırsınız Davutoğlunu RTE den daha çok sevdim çok efendi çok dürüst çok ılımlı kimseyi kırmadan hakaret etmeden hitap ediyo çok güven veriyo banaKK bu seçimde oy kullandı, eskide kalmışsınız sanırım. Ayrıca kaynak gösteremeyen KK, akp oraya da el atar diye göstermedi. Açıkladı bunu. Zaten AKP naptı kendisi de vaadi tekrarladı. AKp ye kaynak nerde diye neden sormuyorsunuz? KK ya soruyorsunuz da?
Ayrıca Terör suçları için idam Bahçeli zamanında kalkmadı 2004 de kalktı. AKP iktidar da iken.
Türkiye'de ölüm cezası, 1984'ten beri fiilen ve 2004'ten beri hukuken bulunmamaktadır. Ölüm cezası önce 2001'de savaş tehdidi ve terör suçları halleri dışındaki suçlar için kaldırılmış, 3 Ağustos 2002'de "Savaş ve çok yakın savaş tehdidi hâllerinde işlenmiş suçlar hariç" şartı ile kaldırılmıştır. 7.5.2004 tarihli 5170 sayılı kanun ile anayasadan ölüm cezaları ile ilgili maddeler çıkarılmış, 14.7.2004 tarihli 5218 sayılı kanunla Türk Ceza Kanunu'ndan ölüm cezaları ile ilgili maddeler çıkarılmış, böylece ölüm cezası Türk Hukuku'ndan tamamen kaldırılmıştır. Alıntı vikipedi.
Azıcık araştırıp konuşun. Ne yiyorsunuz merak ediyorum.
Davutoğlu' dan önce AKP ye oy vermiyordun o zaman. RTE sana göre değil??? Davutoğlu için veriyorsun doğru mu? Yemin edebilir misin mesela buna?
Yemiyoruz.
Yoqqq artık:)))
Verdim canım verdimYaprak6 bana cevap vermedin, ısrarla bekliyorum cevabını
o zmn mhp ye verınNormalde Chp'ye oy vermeyi planlıyorum ancak seçime yaklaşırken Hdp'nin baraj altında kaldığını görürsem gider Hdp'ye oy veririm, daha önce de belirttiğim gibi. Akp'nin tek başına iktidar olması benim açımdan en kötü senaryo, stratejik ilerleyeceğim bu nedenle. İster vatan haini ilan edin, ister Pkk'lı deyin bence bunun adı akılcılık.
Canım ben geçmişi okuyarak geliyorum o yüzden biraz geç oldu heralde şimdi gördüm ben ilk seçimlerde Cem uzana oy vermiştim ozamanlar Ak partinin ilk seçimiydi sonra bunlar iktidara gelince herşey güzel gidiyo diğer seçimlerin tamamında Ak partiye verdim ve şuan 3 tane çocuğum var üzerlerine yemin edeyim belki ozaman inanırsınız Davutoğlunu RTE den daha çok sevdim çok efendi çok dürüst çok ılımlı kimseyi kırmadan hakaret etmeden hitap ediyo çok güven veriyo bana
Birincisi bana sorduğun tek şey buydu cvbını aldın ikincisi onlar senin açıklamandı ama ben onlarada cvp vereyim öcalanı kim ne zaman aldı niye asmadı niye karar 2 sene bekletildi bu hükümet onların yarım kalan işini tamamlamak zorundamı kk gelince devletin kasası dolu derken babası doldurmadı heralde bu hükümet doldurdu kaynak olmadan o dolu kasa ne kadar gider vaatler de bulunurken nasıl yapacaklarıda önemli bu hükümetin vaad edipte yapmadığı bişey kalmadı bence fazlasıyla yaptı :))) çok saçmalamışsın ama hadi neyse (öcalanı asmayan bahçeliydi hani derken )cümle alemin bildiğini sen bilmiyomusun koalisyondan onun kararı ilk ve son ozaman evet çıktıben sadece bunu yazmamıştım ama, apo yu asmayan bahçeliydi hani? Terör suçları için idam 2004 te kalktığına göre kimmiş apo yu asmayan?
kaynak gösteremeyen KK ydı hani?
neden AKP ye kaynak sorulmadı? Ben buna cevap istiyorum.
Birincisi bana sorduğun tek şey buydu cvbını aldın ikincisi onlar senin açıklamandı ama ben onlarada cvp vereyim öcalanı kim ne zaman aldı niye asmadı niye karar 2 sene bekletildi bu hükümet onların yarım kalan işini tamamlamak zorundamı kk gelince devletin kasası dolu derken babası doldurmadı heralde bu hükümet doldurdu kaynak olmadan o dolu kasa ne kadar gider vaatler de bulunurken nasıl yapacaklarıda önemli bu hükümetin vaad edipte yapmadığı bişey kalmadı bence fazlasıyla yaptı :))) çok saçmalamışsın ama hadi neyse (öcalanı asmayan bahçeliydi hani derken )cümle alemin bildiğini sen bilmiyomusun koalisyondan onun kararı ilk ve son ozaman evet çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?