Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Görüşmek ayrı dağdan inip parti kuran eli kanlılara oy vermek çok farklı herşeyi birbirine karıştırdınız mhp de koalisyonda olduğu dönemde terörist başını assaydı görüşmede olmazdı siz elinizi vicdanınıza koyarak hdp den hiç bir vekil asker polis öldürmedi deyin bende bişey demiyorum Ankara olayına gelince canlı bomba öcalanın yiğeni çıktı hala ışit diyorsunuz

Onlar Akp gelen emanet oylardı baktılar hizmet çok nasılsa doğuya herşey beleş özlerine döndüler geri hem hdp baraj altında kalsın zaten sizene onun tasası niye size düşüyo

O nu bilemeyiz iste:))) eger yuzde yuz kuramayacagini bilseydi kilicdaroglu nun sirf hezimete ugrasin dunya alem gorsun diye verirdi gorevi.:))) bu kesin:))) vermedigine gore bir ihtimal varmis degil mi:)))))
Zaman kaybetmek isyemediler ihtimal sıfırdı

Hangi haberlerde izledin merak ettim şimdi Arınç şuan bile seçim gezisinde Ak parti için

sonuna kadar desteklediğiniz Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan için hitap şekliniz de açıkcası çok şaşırttı beni? Tayyibe???
Biz çok samimiyiz ondan aramızdan kaldırdık sizi bizi çok uzun oluyo beee

Son düzenleme:
Canım ben geçmişi okuyarak geliyorum o yüzden biraz geç oldu heralde şimdi gördüm ben ilk seçimlerde Cem uzana oy vermiştim ozamanlar Ak partinin ilk seçimiydi sonra bunlar iktidara gelince herşey güzel gidiyo diğer seçimlerin tamamında Ak partiye verdim ve şuan 3 tane çocuğum var üzerlerine yemin edeyim belki ozaman inanırsınız Davutoğlunu RTE den daha çok sevdim çok efendi çok dürüst çok ılımlı kimseyi kırmadan hakaret etmeden hitap ediyo çok güven veriyo bana

o zmn mhp ye verın
hdp nın vızyonu ortada yanı

ben sadece bunu yazmamıştım ama, apo yu asmayan bahçeliydi hani? Terör suçları için idam 2004 te kalktığına göre kimmiş apo yu asmayan?

kaynak gösteremeyen KK ydı hani?
neden AKP ye kaynak sorulmadı? Ben buna cevap istiyorum.

Birincisi bana sorduğun tek şey buydu cvbını aldın ikincisi onlar senin açıklamandı ama ben onlarada cvp vereyim öcalanı kim ne zaman aldı niye asmadı niye karar 2 sene bekletildi bu hükümet onların yarım kalan işini tamamlamak zorundamı kk gelince devletin kasası dolu derken babası doldurmadı heralde bu hükümet doldurdu kaynak olmadan o dolu kasa ne kadar gider vaatler de bulunurken nasıl yapacaklarıda önemli bu hükümetin vaad edipte yapmadığı bişey kalmadı bence fazlasıyla yaptı :))) çok saçmalamışsın ama hadi neyse (öcalanı asmayan bahçeliydi hani derken )cümle alemin bildiğini sen bilmiyomusun koalisyondan onun kararı ilk ve son ozaman evet çıktı

Son düzenleme:

tamam diyorum bahçeli beceriksizdi asamadı, rte de mi beceriksizdi? üstelik idamı kaldırdı. Çözüm sürecidiye imralı ya falan gitti. Sen gerçekten hazinenin dolu olduğunu düşünüyorsun. O vaatler davutoğlu varken yapılmadı. Fakat davutoğlu, KK nın önceden sunduğu bir vaadi tekrarladı. CHP ye kaynak nerde diye soran sizler madem hazine dolu biliyorsunuz, dolduruladabiliyor demek ki dolduracak birşeyler yapılmış şu ana kadar.. neden bu şeyler devam etmiyor? KK maaş için vaat de bulunduğunda kaynak nerde deniyor. Yani zaten hazine dolu değil mi? Ve hazineyi ne ile doldurdularsa bu neden devam etmesin?

Dolu hazine ile nereye kadar dediğine göre üretim olmadığının farkındasın? Peki bu hazineyi AKP nasıl doldurdu? Aydınlatılmaya ihtiyacım var.

chp liler yandaşlarını bu siteye yönlendirmiş bakalım sonuçlar burdaki gibi mi çıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…