Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
ne olursa olsun hedef 2023 olmalı gurur duyuyorum
Evet limanlar satilmissss, telekominikasyon satilmisssss,ozkaynaklar satilmissssss ve teknolojisi sana ait olmayan bir denizaltin var..ha birde babayigit diye bir yerli araba..ama o da tamamen disaridan :)) ya bu seyler nasil secim oncesi cikiyor di mi ortaya:))) ha bir de ucaklar var onlari unuttum..ama butun yazilimi abd ye ait:)) ha bir de israil den alinmis heronlarimiz var:)))ama madenler yasam odasi yok..isci guvenligi yok. Tecavuz kadin olumlerinde dunya siralamasina girdik.milli gelir 10 bin dolar ama ne hikmetse asgari ucret 900 lira...demokratik haklarini kullandilar diye sokak ortasinda vurularak dovulerek olduruldu insanlar cocuklar ve hala olduruluyorlar..2 milyon siginmacimiz var %90 i dilenci yollarda oluyor onlarda..isidimiz var arada patlatiyor kendini...ohhhh cok uzuluyordum..denizaltiyi gorunce bir de 2023 u dusununce icim rahatladi.

Bakalim..ama tekrar secim soylemleri dolasmaya basladi.katilimin cok yuksek oldugu bir secim tek care
Ben tekrar şeçimden yana değilim ne olacaksa olsun artık . Rabbım hakkımızda hayırlısını versin ...

Şu an ak partinin tek başına iktidarı bıçak sırtı gibi görülüyor . Olmasa chp le koalisyon olsun . Bu belki toplumun tüm kesimini durgunlaştırır.

Sende not al yaprak bakalım pazar akşamı ..

Bence iki tahminde uçuk olmuş iki tahminin ortası daha olası gibi duruyor .
Sandiklara sahip cikacagiz:))) nickdasim:) konda nin basina verilmeyen son arastirmasinda sonuclarda usulsuzluge gidilmezse en cok chp sasirtacak gorunuyor...%45 bandi temenni ninde otesinde hayal:))

:)))) nickdasiz ama politik olarak ayri uclardayiz:) bu halkin durust duyarli insanlari gorecek nasilsa bir gun tum gercegi:)

burdaki sonuçlar çok inandırıcı değil dünde yazdım hdp ye oy vereceğini söyleyip ölümüne hdp yi savunan kılıçtarogluna atıp tutan çoğu kişi u dönüşü yapıp chp ye oy verdiğini söyledi

o yüzden hangi parti birinci yada ikinci çok tutarlı ve güvenli değil.

Ya cok merak ediyorum..simdi olumune kilicdaroglu hdp yi savunuyor diyorsunuz ya 7 hazirandan once akp ve hdp cozum sureci icin birlikte calisiyorlardi.kilicdaroglu bir partinin lideri.diger partiyi niye olumune savunsun:))) ama kesistigi noktalar vardir mutlaka..siz iki partinin de parti programlarini okudunuz mu

Bir de merak ediyorum yine..milli irade milli irade deniyor ya..bu ulkenin %60 iradesi hdp nin 6.6 milyon secmeni nasil yok sayiliyor..yani is hak hukuksa %40 in % 60 a dayatmasini nasil yorumluyorsunuz.ya bu kadar yolsuzlugu haksizligi olumleri nasil goruyorsunuz..yok gibi mi...cidden merak ediyorum.

:)))) nickdasiz ama politik olarak ayri uclardayiz:) bu halkin durust duyarli insanlari gorecek nasilsa bir gun tum gercegi:)
Evet nicktaşım aynı düşündüğümüz söylenenez düşünmemizde beklenemez zaten . Koca ülke hep aynı düşünürse nerde demokrasi ?

Emin ol herkes tüm gerçeği görüyor niçktaşım sadece herkes kendi gözlüğünden değerlendiriyor

Şeçim akşamı buralarda olmak isterdim sizlerle daha heyacanlı oluyor . Ama memlekete gidiyorum . Rabbım hakkımızda hayırlısı neyse onu versin .

Abla ben burdaki oya guvenmiyorumki zaten misal sadece bizim sehirde bile cogunlugun hangi partiyi destekledigini biliyorsun.
Sadece kk ya bakip Chp 1. Olcak demek sacma ve komik.
Ben sadece 999 oyu gorunce sasirdim : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…