cevaplayayım o zaman..ama tarih veremeyeceğim şimdi google da aramayayım..Gerçekten bilmiyorum onun için sordum sizin msj nı okuyunca aklıma geldi hani dokunulmazlıkları yok enazından bi soruşturma falan açılabilir
beynim ısındı valla.Hahaha çokk komiksin ya o senin kullandığındı onudamı bana yükledin ben senden alıntı yaptım onu
Ben yargılanmalarından yanayım ortada bir yanlış varsa herkes cezasını çeksin her partiden çürük elmalar çıkabiliyor önemli olan bunları temizlemek Ak Partiliyim diye her yanlışın arkasında değilim tabicevaplayayım o zaman..ama tarih veremeyeceğim şimdi google da aramayayım..
7 hazirandan önce bu 4 bakan dokunulmazlık sahibiyken meclis komisyonu toplandı oylamada sanırım AKP nin 9 ret oyuna karşılık 5 evet oyu çıkmıştı yani yüce Divan'a gitmeleri engellendi...seçim oldu dokunulmazlıkları düştü ancak sözkonusu suçlar vekillikleri zamanında olduğu için yargılanabilecekleri tek yer yüce divan...seçim oldu zaten meclis 3 gün falan toplandı,tatil girdi araya,sonra onca genç öldü Suruçta,arka sıra askerimiz,polisimiz...meclis toplansın dedi 3 parti AKP yanaşmadı çünkü meclis toplansa oylama yapılacak..önüne ket vuruldu...erken seçim kararı alındı seçim çalışmaları yüzünden meclis toplanmadı..Bu arada meclisi toplayacak olan kim?meclis başkanı?meclis başkanı kim?AKP milletvekili...Reis meclisi toplatma derse ne olur?toplanmaz..Olay bu işte Yaprakcım...Şimdi ben sana bir soru sorayım?Cumhurbaşkanı bu 4 bakanın yargılanmaları konusunda neden baskıcı değil?Bak tüm parçaları önüne koydum puzzle ı tamamlayacaksın sadece...
Benim en sonda bir sorum vardı ama..cevabını bekliyorum...Ben yargılanmalarından yanayım ortada bir yanlış varsa herkes cezasını çeksin her partiden çürük elmalar çıkabiliyor önemli olan bunları temizlemek Ak Partiliyim diye her yanlışın arkasında değilim tabi
Bilenden dinlemenin tadına doyulmuyor gerçekten.cevaplayayım o zaman..ama tarih veremeyeceğim şimdi google da aramayayım..
7 hazirandan önce bu 4 bakan dokunulmazlık sahibiyken meclis komisyonu toplandı oylamada sanırım AKP nin 9 ret oyuna karşılık 5 evet oyu çıkmıştı yani yüce Divan'a gitmeleri engellendi...seçim oldu dokunulmazlıkları düştü ancak sözkonusu suçlar vekillikleri zamanında olduğu için yargılanabilecekleri tek yer yüce divan...seçim oldu zaten meclis 3 gün falan toplandı,tatil girdi araya,sonra onca genç öldü Suruçta,arka sıra askerimiz,polisimiz...meclis toplansın dedi 3 parti AKP yanaşmadı çünkü meclis toplansa oylama yapılacak..önüne ket vuruldu...erken seçim kararı alındı seçim çalışmaları yüzünden meclis toplanmadı..Bu arada meclisi toplayacak olan kim?meclis başkanı?meclis başkanı kim?AKP milletvekili...Reis meclisi toplatma derse ne olur?toplanmaz..Olay bu işte Yaprakcım...Şimdi ben sana bir soru sorayım?Cumhurbaşkanı bu 4 bakanın yargılanmaları konusunda neden baskıcı değil?Bak tüm parçaları önüne koydum puzzle ı tamamlayacaksın sadece...
Bilemem ben adamın düşüncesini nasıl bilebilirim belkide yargılanacaklar bekleyip görmek lazımBenim en sonda bir sorum vardı ama..cevabını bekliyorum...
AKP iktidarda kaldığı sürece yargılanmaları mümkün değil maalesef.Bilemem ben adamın düşüncesini nasıl bilebilirim belkide yargılanacaklar bekleyip görmek lazım
Koalisyon olursa yargılanırlarAKP iktidarda kaldığı sürece yargılanmaları mümkün değil maalesef.
AKP birinci parti olursa koalisyon hükümeti kurulabilir mi sence?Koalisyon olursa yargılanırlar
Mecburen kurulacak başka yolu varmı tekrarmı seçime gideceğizAKP birinci parti olursa koalisyon hükümeti kurulabilir mi sence?
R. T. Erdoğan siyasi partilere hükümeti kurma görevi verir mi, vermez mi bilemem.Mecburen kurulacak başka yolu varmı tekrarmı seçime gideceğiz
he sana yok diyon yanigünaydın, resmi tatilden yararlanamayan çalışanlar
sus sus çok sinirliyimhe sana yok diyon yani
Gerçekten bilmiyorum onun için sordum sizin msj nı okuyunca aklıma geldi hani dokunulmazlıkları yok enazından bi soruşturma falan açılabilir
Canim sen duyarli ve durustsun..baligin bastan.kokmus oldugunu goremiyor musun gercekten...bak arinc dediki ankara parsel parsel satildi.ve sonra sustu..insanlar coplerden yemek topluyor issizlik yoksulluk diz boyu.insanlar gencler oluyor.kac yuz tane hemde..hirsizligi biliyorlar susuyorlar.suclari biliyorlar susuyorlar.neden diye bir sor..zalim e susmak destek vermek zalim olmak degil mi...hem artik inanclarini ozgur yasamak konusunda korkma..gercekten turkiye bu konuda aydi..Ben yargılanmalarından yanayım ortada bir yanlış varsa herkes cezasını çeksin her partiden çürük elmalar çıkabiliyor önemli olan bunları temizlemek Ak Partiliyim diye her yanlışın arkasında değilim tabi
ben öğleye kadar çalişicimmgünaydın, resmi tatilden yararlanamayan çalışanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?