Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Gerçekten bilmiyorum onun için sordum sizin msj nı okuyunca aklıma geldi hani dokunulmazlıkları yok enazından bi soruşturma falan açılabilir
cevaplayayım o zaman..ama tarih veremeyeceğim şimdi google da aramayayım..
7 hazirandan önce bu 4 bakan dokunulmazlık sahibiyken meclis komisyonu toplandı oylamada sanırım AKP nin 9 ret oyuna karşılık 5 evet oyu çıkmıştı yani yüce Divan'a gitmeleri engellendi...seçim oldu dokunulmazlıkları düştü ancak sözkonusu suçlar vekillikleri zamanında olduğu için yargılanabilecekleri tek yer yüce divan...seçim oldu zaten meclis 3 gün falan toplandı,tatil girdi araya,sonra onca genç öldü Suruçta,arka sıra askerimiz,polisimiz...meclis toplansın dedi 3 parti AKP yanaşmadı çünkü meclis toplansa oylama yapılacak..önüne ket vuruldu...erken seçim kararı alındı seçim çalışmaları yüzünden meclis toplanmadı..Bu arada meclisi toplayacak olan kim?meclis başkanı?meclis başkanı kim?AKP milletvekili...Reis meclisi toplatma derse ne olur?toplanmaz..Olay bu işte Yaprakcım...Şimdi ben sana bir soru sorayım?Cumhurbaşkanı bu 4 bakanın yargılanmaları konusunda neden baskıcı değil?Bak tüm parçaları önüne koydum puzzle ı tamamlayacaksın sadece...

Ben yargılanmalarından yanayım ortada bir yanlış varsa herkes cezasını çeksin her partiden çürük elmalar çıkabiliyor önemli olan bunları temizlemek Ak Partiliyim diye her yanlışın arkasında değilim tabi

İyi geceler kızlar..sabah oğlumun okulunda Cumhuriyet kutlaması var...şiir okuyacak..

-Bir destan adam
Bir destan için
Çeker Samsun’a dalgalanarak
Bir destan bayrak…

Bu kıtasını söyleyecek şiirin..

selam olsun o DESTAN ADAM'A...

Benim en sonda bir sorum vardı ama..cevabını bekliyorum...

Bilenden dinlemenin tadına doyulmuyor gerçekten.
Emeğine sağlık Daydream15. Teşekkürler...

Mecburen kurulacak başka yolu varmı tekrarmı seçime gideceğiz
R. T. Erdoğan siyasi partilere hükümeti kurma görevi verir mi, vermez mi bilemem.
A. Davutoğlu koalisyon hükümetini kuramayınca, görevi K. Kılıçtaroğlu'na vermesi gerekirken vermemiş
erken seçim kararı almıştı.
Tek parti kazanamaz ise daha farklı bir şey olacağını düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Gerçekten bilmiyorum onun için sordum sizin msj nı okuyunca aklıma geldi hani dokunulmazlıkları yok enazından bi soruşturma falan açılabilir
Canim sen duyarli ve durustsun..baligin bastan.kokmus oldugunu goremiyor musun gercekten...bak arinc dediki ankara parsel parsel satildi.ve sonra sustu..insanlar coplerden yemek topluyor issizlik yoksulluk diz boyu.insanlar gencler oluyor.kac yuz tane hemde..hirsizligi biliyorlar susuyorlar.suclari biliyorlar susuyorlar.neden diye bir sor..zalim e susmak destek vermek zalim olmak degil mi...hem artik inanclarini ozgur yasamak konusunda korkma..gercekten turkiye bu konuda aydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…