siz oy vermediğinize göre zaten inanıp inanmamanız da önemli değil. insanların soyunu bu kadar önemsiyorsanız, oturun AKP'lilerin şeceresini çıkarın, ben ne AKP'lilerin ne CHP'lilerin soyuyla ilgileniyorumDaha önce yazılanlar hiç öyle demiyor ha bunlar beni ilgilendirirmi hayır bunu niye dile getirdim dedesi Atatürke Cumhuriyete karşı dağdaki eşkiya torunu Atatürksever Kemalist bir lider buna inandırıcı diyosanız bişey demiyorum şahsen bizler Atalarımızdan Dedelerimizden ne görmüşsek bilmişsek bunları hala önemsiyor ve sürdürüyoruz genelide öyle yapıyor
siz oy vermediğinize göre zaten inanıp inanmamanız da önemli değil. insanların soyunu bu kadar önemsiyorsanız, oturun AKP'lilerin şeceresini çıkarın, ben ne AKP'lilerin ne CHP'lilerin soyuyla ilgileniyorum[/QUOTE İlgilenmek lazım soy önemlidir
neden? siyasi lider mi seçiyoruz, yarıştıracak Arap atı mı?İlgilenmek lazım soy önemlidir
İnsanların geçmişi önemlidir bence bugün için fikir sahibi olmamıza yardımcı olurneden? siyasi lider mi seçiyoruz, yarıştıracak Arap atı mı?
Allah razı olsun bende hemen gidip katılmak istiyecektim hayatımı kurtardınızsoy önemli değildir karakter vicdan ruh kişlilik önemlidir.
ha siz ırkçı ve kafatasçıysanız önemlidir. dazlaklara yada klu klux klana katılmanızı öneririm. onlar içinde soy önemlidirde sizi ırkınızdan dolayı almaz şimdi bunlar yakabilirlerde yada asabilirler bir ağaca, neyse ben vazgeçtim birde canınızdan olmayın
rica ederim. insanlık öldümü.Allah razı olsun bende hemen gidip katılmak istiyecektim hayatımı kurtardınız
gün gelecek , öldürmediğim her yahudi için bana lanet edeceksinizİnsanların geçmişi önemlidir bence bugün için fikir sahibi olmamıza yardımcı olur
Güldürdünüz vallahisoy önemli değildir karakter vicdan ruh,insanlık önemlidir.
ha siz ırkçı ve kafatasçıysanız önemlidir. dazlaklara yada klu klux klana katılmanızı öneririm. onlar içinde soy önemlidirde sizi ırkınızdan dolayı almaz şimdi bunlar yakabilirlerde yada asabilirler bir ağaca, neyse ben vazgeçtim birde canınızdan olmayın:)
Irk ne alaka ya bu kanıya hangi sözümden vardınrica ederim. insanlık öldümü.
ben insanların ırkına bakmam ama insanlığım ve vicdanım bakan birinin bile canının yanmasına razı ollmadı.
İlgilenmek lazım soy önemlidirIrk ne alaka ya bu kanıya hangi sözümden vardın
ee sen soy önemlidir diyorsunIrkçı, İnsan ırklarının renk ve fiziki şekil esas alınarak birbirlerinden üstünlüğünü temel alan Irkçılık felsefesini benimsemiş kişilere verilen addır. Irkçı insanların göstermiş olduğu bu tutuma ise "ırkçılık" adı verilmektedir.
Soy bi Atadan gelen milletlerin topluluğudur Sülale yani ırkçılık ise yukarda yazdım bilmeden sırf cvp vermek için yazmayınİlgilenmek lazım soy önemlidir
soy ne demek peki.
Sen fark edemiyosan senin sorunun bir insanın soyu önemlidir soyuna bakıp fikir sahibi olabiliriz demek ırkçılık değildir av hayvanın aldığı kokuda yazıyo orda iyiki onu algılamadın :)))))ee sen soy önemlidir diyorsun
Sözlükte "soy" ne demek?
1. Dirimbilimsel özellikleri kuşaktan kuşağa değişmeyen kandaşbirey topluluğu, ırk; iyi ve üstün nitelikleri bulunan.
2. Bir atadan gelen kimselerin topluluğu, sülale, ecdat; iz sürmede, av hayvanın aldığı koku.
3. Cins, tür, çeşit.
farkı farkedelimmi. ama yokki:)
Soy bi Atadan gelen milletlerin topluluğudur Sülale yani ırkçılık ise yukarda yazdım bilmeden sırf cvp vermek için yazmayın
ahh türkçede yazıyoruz ama.... neysegün gelecek , öldürmediğim her yahudi için bana lanet edeceksiniz
bu Hitlerin en ünlü sözlerinden biridir. birini soyuyla değerlendirmek ırkçı bir davranıştır.
ha sende av hayvanının aldığı kokudan bahsediyordun :))Sen fark edemiyosan senin sorunun bir insanın soyu önemlidir soyuna bakıp fikir sahibi olabiliriz demek ırkçılık değildir av hayvanın aldığı kokuda yazıyo orda iyiki onu algılamadın :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?