oky,anne kelimesiyle hayat kadının örnek verdi ve benim annemi örnek vererek. iğrenç bir olaydı benim için. yani böyle tipler yeni üye ban yok dibine vuruyorlar küfrün artık
biliyorum oky o konuyu okudum ve biliyorsun herkesler kınadı saçma bir örnekti verdiği ..iğrençlik ötesi..kakao onu onu hatırlamıyorum ama abnneyle hayat kadını örneği bunun yanında solda sıfır kalır
Halkimiz en guzel cevabi pazar gunu verecektir.
Formun yarisi Saray yaptirdigi zirvaligiyla dolu, baska bir bok bildiginiz yok zaten !
Helal olsun Sarayi var,
Helal olsun altindan bardagi var,,
Bundan sonra gelen olursa bunlarin haricimi olucak ?
Konusmak icin konusmayinn yapmayin yaa..
versem nolacak mune o gider başkası gelir. ben adliyenin önünde çadırmı kurayım.oky,
gidip dilekçe verecektin, banlanma geri gelsin küfürlerde tamam ama Sorumluluğu tümden yönetime yıkmak seninkisi.
Banı kalkan hakaret edecekse yine edecek, eee yine ban sonra? Dilekçe verdin mi? Yok.
k. k yeni üye
evet. hakaretlerine son hızla devam ediyor yeni üye. her mesajı hakaret içeriyor.
yanlış anlaşılma var galiba
Bildigimiz boku size takdim edelimHalkimiz en guzel cevabi pazar gunu verecektir.
Formun yarisi Saray yaptirdigi zirvaligiyla dolu, baska bir bok bildiginiz yok zaten !
Helal olsun Sarayi var,
buyrun mesaja bakın. hangi birini vereceğiz mahkemeye.Halkimiz en guzel cevabi pazar gunu verecektir.
Helal olsun Sarayi var,
ha bu arada sorumluluğu asla size vermiyorum. bu üyelerin yazdıklarının sorumlusu zaten siz değilsiniz.oky,
gidip dilekçe verecektin, banlanma geri gelsin küfürlerde tamam ama Sorumluluğu tümden yönetime yıkmak seninkisi.
Banı kalkan hakaret edecekse yine edecek, eee yine ban sonra? Dilekçe verdin mi? Yok.
Üyelik iptali olmaz. O net, siz şikayet edeceksiniz adliyeye, bize değil size söyleniyor o laflar değil mi?versem nolacak mune o gider başkası gelir. ben adliyenin önünde çadırmı kurayım.
bunun sonu yokki. ban olsa caydırıcı olur. bir kere devam ederse üyelik iptal edilir
Bu verdiğin örnek senle ilgili değil ki oky, git bu yazıyı şikayet et demiyoruz, şahsi, sana yazılanları vereceksin.buyrun mesaja bakın. hangi birini vereceğiz mahkemeye.
Iyi de onun mevzunun ne olduğunu tam biliyor musun?ama bdvde üyelik iptali ediliyordu. ebiş mesela.
tamam başkasına saldırıyordu oda. bana olması gerekmezki. ban yedi ban yedi geldi ,yine yaptı yapacağını. sonunda üyeliği iptal edildi.Bu verdiğin örnek senle ilgili değil ki oky, git bu yazıyı şikayet et demiyoruz, şahsi, sana yazılanları vereceksin.
bak gelip laf sokma ben kalkıp kimseye küfretmedim. iftira atma.Hakaret küfür ve iftira herkesin canını sıkar üzer
Bir başkasına yapılırken bu denli terbiyesizlik gidip beğenilip hatta devam ediliyor ama kendi de kötü söz duyunca ban gelsin yok iftira yok o bu dememek lazım
Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi sen başkasına yapma
Sonrada seviyen bahsetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?