Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Son yıllarda değil hep öyleydi burda kara parçasını değilde insanları konuştuğumuzu halinize üzülerek tekrar yazıyorum ayyy böyle küçük cımbızlamalardan nasılda mutlu oluyosunuz önce aleviliğin ne olduğunu eşinden iyice bi öğren öyle haa diyosanki aleviler Müslüman değil boşuna tartışmayalım

Bahsettiğin kişi alevi değil eşi alevi. Evet yakın arkadaşımdır.
Dini değerlere saygı duymazlar demedim ki. Gayet de saygılıdırlar. İnanışlarından gelen bir hoşgörü hepsinde vardır. İyi insanlardır.

Yarın hatırlatırsan özelden konuşuruz bu konuyu. Benim de daha yeni yeni kavramaya çalıştığım bir inanış alevilik. Eşimle çok konuşuyoruz bu konu hakkında. Kitaplar okuyorum, toplantılarına katılıyorum. Henüz üçüncü kitabımdayım ama okuduklarımı ve okuyacaklarımı tavsiye edebilirim okumak istersen.

İşlerine gelmeyen konuyu hoppp kapatıp başka bölüme geçiyorlar arkadaşım

evet biliyorum eşi
yarın ve devamı olan 2-3 gün gelemeyebilirim ancak izlemeye alıyorum seni adını unutmamak için konuşalım tabi ALLAH cc nasip ederse

bu arada inanış deyince farklı bi din gibi oluyor öyle demesek iyi olur

çok iyi anlıyorum seni yorumları alıp bambaşka hale bir getirirler ki orda ki kelimeyi öyle bir anlam katarlar ki

anlıyamazsın ne yapmaya çalıştıklarını sonra da dalga geçerler o yüzden boşver.gül geç

İşlerine gelmeyen konuyu hoppp kapatıp başka bölüme geçiyorlar arkadaşım

Onlar kendilerini nasıl tanımlıyorlarsa ben onu kabul ederim. Kimseyi herhangi bir dine mensup etmeye çalışmak gibi bir amacım yok sizin aksinize.
Yine tekrar ediyorum Türkiye müslüman bir ülke değildir, müslüman ülke olmaz. İslama göre yönetilen ülkeler vardır ancak Türkiye onlardan biri değildir, laik bir ülkedir. Her doğan çocuğun kimliğine islam yazmakla ülke müslüman olunmaz. Laiklik kavramı da ilkokul ikinci sınıfta öğretilmeye başlıyor. Aslında ilkokul kitaplarından bile çok yardım alabilşrsiniz farkettiğiniz gibi. İyi geceler.

Aynen bi yorum yaparsın hiç alakasız bi şey çıkarıp 'sen nasıl böyle dersin kim oluyorsun ' diye yandaslarinida kiskirtip yorumu yazının üzerine salarlar .

Günaydın kızlar,

Son 6 gün...sandık görevi olmayan arkadaşlar lütfen seçim bittikten sonra sandığınıza gidip oy sayımını izlemek istediğinizi belirtin..itiraz olursa bunun vatandaşlık görevi ve Hakkı olduğunu belirtin..çetelenizi tutup karşılaştırın,tutanağın fotosunu çekip ysk daki sonuçla karşılaştırıp huzurla uyuyun..

Azeriyim bakude yawayiram sesimin 1 katkisi olurmu kullansam?

Yanlış anladınız
Ben Kuran'a göre yönetilmek istiyorum dedim
O dediğiniz ülkelerdeki gibi dini kullanıp insanlara zulm etmekten başka yaptıkları birşey değil tamamen sapıklık içindeler cahil toplumlar asla istemem Allah korusun
Kuran'da insanları asın kesin kadınları 10 yaşında evlendirin demiyorki ilk ayet oku bilirsin belki
Her ülke çoğunluğun istediği şekilde yönetilir
Artık bırakın şu hristiyanları taklit etmeyi bırakın avrupai tarzda çocuk yetiştirmeyi sonra vah benim evladım dinsiz oldu vah benim evladım hırsız oldu sapık oldu diyor millet
Dinin insana hiç bir zararı dokunmaz
Her zaman aşırıdan uzak durmak gerekiyor
Gelecekte ne idüğü belirsiz nesiller bu sapkınlıklardan aşırılıktan oluşur

ben geçen sayıldı kapıya asılana kadar bekledim. mühürlenene kadar . yine görevliyim. oy ve ötesinden. dibine kadar başındayım. sabah 6 gibi orada olacağız.. gece biter.umarım kazasız belasız atlatırız

o ayrımcılığı kim yada kimler yapıyorsa ağzının ortasına,ortasına vuracaksın sephora velevki liderler bile olsa.. insanları sınıflandırarak ayrıştıran her kim olursa olsun sağdan ,soldan patlatacaksın ağzına , mükemmel insanlardır aleviler evlerine git evlerini açarlar, sofralarını açarlar,, ve o kadar güzel dostluklarımız vardırki . işyerimde birbirimizi bazen partilerden dolayı yeriz ama öğle yemeğine beraber çıkarız millet şokta sizin nasıl bir ilişkiniz var derler bize .. herkesin inancı ve ibadeti kendine aramıza sokulmaya çalışılan nifaklara engel olalım kızlarr lütfen çevremizde buna izin vermeyelimm..

Bende oy ve ötesinden görevliyim :) bu seçim cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi aslında..umarım halk bunun farkındadır..

Sizi hangi Arap devletine yollayalım? Biletleriniz benden. Çoluk çocuk ne varsa hepsi.
İşte sizin gibi hazımsızlar yüzünden bu millet bir olamıyor
Bu benim fikrim dedim sanada saygı duymak düşer kabul edip etmemek sana kalmış
Siz benim fikrime saygı duymazsanız bende size bu böyle gider
Cahil insanlar anca muhalefet olur
Ben yıllarca dinsiz nesil yetiştirme hedefinde olan insanlara katlandımsa onlarda benim gibi dini ahlaki değerleri herşeyin üstünde tutan nesiller yetiştirme hedefinde olan insanlara katlanmak zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…