- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
buradan Arapça-Kuran eğitimine mi bağlayacağız?okullarda dans -bale-tiyatro vb. eğitimi verilecekmiş duydunuz mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buradan Arapça-Kuran eğitimine mi bağlayacağız?okullarda dans -bale-tiyatro vb. eğitimi verilecekmiş duydunuz mu ?
Ben anladımda sen anlamıyosun heralde bende diyorumki çocukları dışarda tutarak ölen polisimiz askerimiz Vatanımız için mücedele edenler dışında kimseye üzülemiycem kusura bakılmasın terörle alakalı konuşuyorum buda yanlış anlaşılmasın ölenler onlardan olumca göbek atasım bile geliyoDoğru düzgün oku yazdıklarımı, yada seninle tartışmayacağım yarım yamalak okuduklarınla. Polis içinde ağladım dedim, onlarda gencecik fidanlar hiç kimse diyorum hiç kimse ölmemeli bu ülkede sen neden hala yok polisi de söyle onu da söyle diyorsun Biz vicdanlı insanlarız biliyoruz ki bugün polise, askere sıkılan kurşun, Suruçta, Ankarada yapılan katliamlarda ölen yarın bizde olabiliriz. Çoluk çocuğumuzu rahatlıkla yetiştirmek iştiyoruz bir kahpe kurşuna kurban gitsin istemiyoruz anlatabildim mi ?
böyle bir haber olsaydı senden ve din eğitimine karşı çıkanlardan samimi bi cevap istiyorum sadeceburadan Arapça-Kuran eğitimine mi bağlayacağız?
okullarda dans -bale-tiyatro vb. eğitimi verilecekmiş duydunuz mu ?
Ne güzel, çok sevinirim. Kültürel olarak gelişmeli çocuklar. Sosyal faaliyetler önemli kişilik gelişimleri için.
burada kimse din eğitimine karşı çıkmadı.böyle bir haber olsaydı senden ve din eğitimine karşı çıkanlardan samimi bi cevap istiyorum sadece
hayır ya ne münasebet ben çocuğuma bunları özel olarak verdirebilirim asla ve kat'a okulda verilmesini istemiyorum seçmelide olmasın fişleniyolar sonra
Burası müslüman bir ülke yalnız istemeyen istediği okula yolluycak istediği hayatı yaşayacak dayatma yokE bu ülkede şu saydıklarını istemeyen bir sürü insan var. Ne olacak şimdi?
Okullar din eğitiminin verildiği yerler değildir. Çocuklarınıza dini kendiniz öğretebilir ya da bunun için kurulmuş yapılardan destek alabilirsiniz.
Sizi hangi Arap devletine yollayalım? Biletleriniz benden. Çoluk çocuk ne varsa hepsi.İşin içine siyaset girince herşey B.. Oluyo
Ben insanların düşüncelerine Nasıl şaşkın ağzım açık hayret içinde bakıyorsam
Benim karşıt düşüncemde olan insanda benim düşüncelerime aynı şekilde bakıyor
Anca polemik yapılıyor
Herkes sabit kimsenin kararı değişmez hiiiiiçöboşa kürek çekmeyin
Siyaset demek din demek vicdan demek ideoloji demek
Yaşam tarzı demek bana göre bu böyle
Kimse bana demogoji yapmasın lütfen
Ben dini ve devleti asla ayrılmaz bir bütün olarak görüyorum
Benim dini inanışlarımı vecibelerimi yerine getiremediğim kendi vatanımda 13 yıldır Özgür'üm özgür demokrat muhafazakar çocuklar yetiştiriyorum her mahalleye 10 cami 10 Kuran kursu istiyorum
Kuran'ı Kerim'i okullarda seçmeli ders olarak öğretilmesini istiyorum sadece imamhatiplerde değil
Çocuklarımın okullarda yasak diye değil haram helal diye öğretilmesini istiyorum
Kuran'ı hak bilip ve Peygamber efendimizin hadisleri çerçevesinde yaşanılan çok okuyan yeni nesiller istiyorum
Müslüman inanan bilim insanları hakimler polisler öğretmenler istiyorum
Bu isteklerimin hiçbirinde korkmayın zarar getirmez size
Korkmayın Avrupa'yı takip edersiniz taklitte edersiniz
Barış huzur ve en önemlisi vicdanı rahat nesiller için her yol dini ayakta tutmaktan geçiyor
Bana göre bu böyle ben sabitim değişmeyecek tıpkı sizin düşünceleriniz gibi
Burası müslüman bir ülke yalnız istemeyen istediği okula yolluycak istediği hayatı yaşayacak dayatma yok
ya işte bunu yapma yapma bunu ne yani ben inanıyorum diye evde oturup sosyal bi hayat yaşamıyormuyum çeşitli kurslara gidemiyor muyum meral sen dini anlamışsında yanlış anlamışsınburada kimse din eğitimine karşı çıkmadı.
ikincisi tiyatro da bale de din değildir. sanattır. sanat muhaliftir, din dogmatir. sanat üretmeyi, sorgulamayı gelişmeyi teşvik eder, din tam tersini emreder. (şurayı açalım, din sabittir, gelişmez)
sanat ve din bambaşka mecralardır.
sanatla uğraşan bir insan dindar olabilir
ama sanata karşı olan bir insan medeni ya da özgürlükçü olamaz. kimse bunun aksini boşuna iddia etmesin.
burası halkının %99'unun nüfus cüzdanında İslam yazan bir ülke. ama Müslüman bir ülke değil, çünkü anayasaya göre laik bir ülke.Burası müslüman bir ülke yalnız istemeyen istediği okula yolluycak istediği hayatı yaşayacak dayatma yok
Üşkemizde savaş yok arkadaşım terörle mücadele var buna savaş demek karşı tarafı meşru görmektir oysa karşımızdaki bi devlet değil terör örgütüSanirim siz konunun gelisini kacirdiniz....biz sizin de itiraz ettiginiz vicdani konuya itiraz ederken orneklendirmede bulunduk.bunu bireyler ve yaslari uzerinden yaptik ki savasin ve siddetin acimasizligi ortaya ciksin.yaristirma kelimesi olumlerin kiyaslanmasinin ne kadar incitici ve aci verici olduguna dair ironik bir kelimedir..
Dilek ornegini ben vermedim..veredebilirdim...ironi yapmadim kelime ironik dedim..sorun su itirazimiz su.tekrar anlatayim.bir hukuk devletinde kolluk kuvveti savcinin onune gidene kadar yargilanmamis sucu sabit gorulmemis her bireyin yasam hakkindan sorumludur.birey mahkemeye cikar karari yargi verir..orta da catisma yokken kimse oldurulemez..bunun adi cinayettir..medya her zaman dogruyu soylemez.manuple eder.algi yaratir..A aabeng ironi yada değil karşılaştırmayı siz yaptınız evet ölen çanlar olan olaylar yitip giden her insan için acı bir durum bu durum
Burda dilek örneğini siz dediniz ki bende bilmiyordum baktım yasa dışıorgute mensup yazıyor keşke daha masum biriyle ironi yapsaydiniz
Polis durup dururken birinin evine girip kurşun sikmaz ki poliste bir emri yokken bunu yapmışsa ya aranıyordu ya çatışma vardır
Bi %20 si de inanmayan kesim. Kaldı elde 59...burası halkının %99'unun nüfus cüzdanında İslam yazan bir ülke. ama Müslüman bir ülke değil, çünkü anayasaya göre laik bir ülke.
o %99'un yaklaşık bir %20'lik kesimi de zaten Alevi, sünni değil.
İslamiyette müslümanlara has olduğu için haliyle müslüman bir ülke oluyoruz bunu ksbullenmeyenler zaten kimliklerinden İslamiyeti çıkarttırıyoburası halkının %99'unun nüfus cüzdanında İslam yazan bir ülke. ama Müslüman bir ülke değil, çünkü anayasaya göre laik bir ülke.
o %99'un yaklaşık bir %20'lik kesimi de zaten Alevi, sünni değil.
işte siz baleyi kültürel faaliyet olarak görürken ben öyle görmüyorum sorunda burdaHatanız dini değerler ile kültürel faaliyetleri karıştırmak. Bale tiyatro vs. din değil birer kültürel faaliyettir.