Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Ben anladımda sen anlamıyosun heralde bende diyorumki çocukları dışarda tutarak ölen polisimiz askerimiz Vatanımız için mücedele edenler dışında kimseye üzülemiycem kusura bakılmasın terörle alakalı konuşuyorum buda yanlış anlaşılmasın ölenler onlardan olumca göbek atasım bile geliyo

Kendisine aileden çevreden ve kocadan dayatılmış şeyleri şuan bize dayatmaya çalışıyor burada kadınlar. İstisnalar var ama genel profil böyle. Bak ailem beni zorla Kuran kursuna yolladı, zorla, fikrimi bile sormadan başımı kapattı, fikrimi bile sormadan okuldan aldı, fikrimi bile sormadan açık arkadaşlarıma ket vurdu, fikrimi bile sormadan üniversite okutmadı, fikrimi bile sormadan kocamı seçti, kocaya verdi. Üniversite okumuş diyelim, o zamana kadar öğrendiklerini yaşayarak okumak zorunda, öğretilmiş çünkü düşünmemek, sorgulamamak. Sorgularsan yanarsın. Sorgulatırsan yanarsın. Böyle bildin, böyle dayat. Ben bunları yaşadım. Oh artık siz de yaşayın, sizi de devlet kısıtlasın, size de devlet şeriat muamelesi yapsın, istemediğiniz şeylere maruz kalın. Özgürlük mü? O da benim olabildiğim kadar olsun, benim yaşantım kadar özgür olun. Yaşasın özgür muhafazalar ülkemiz.
Eziksiniz. Yazık.
Benim için aynı şey PKK yandaşları için de geçerli. Bu versiyon çok güzel onlara da uyarlanabiliyor.

Ne güzel, çok sevinirim. Kültürel olarak gelişmeli çocuklar. Sosyal faaliyetler önemli kişilik gelişimleri için.

hayır ya ne münasebet ben çocuğuma bunları özel olarak verdirebilirim asla ve kat'a okulda verilmesini istemiyorum seçmelide olmasın fişleniyolar sonra

A aabeng ironi yada değil karşılaştırmayı siz yaptınız evet ölen çanlar olan olaylar yitip giden her insan için acı bir durum bu durum

Burda dilek örneğini siz dediniz ki bende bilmiyordum baktım yasa dışıorgute mensup yazıyor keşke daha masum biriyle ironi yapsaydiniz

Polis durup dururken birinin evine girip kurşun sikmaz ki poliste bir emri yokken bunu yapmışsa ya aranıyordu ya çatışma vardır

böyle bir haber olsaydı senden ve din eğitimine karşı çıkanlardan samimi bi cevap istiyorum sadece
burada kimse din eğitimine karşı çıkmadı.
ikincisi tiyatro da bale de din değildir. sanattır. sanat muhaliftir, din dogmatir. sanat üretmeyi, sorgulamayı gelişmeyi teşvik eder, din tam tersini emreder. (şurayı açalım, din sabittir, gelişmez)
sanat ve din bambaşka mecralardır.
sanatla uğraşan bir insan dindar olabilir
ama sanata karşı olan bir insan medeni ya da özgürlükçü olamaz. kimse bunun aksini boşuna iddia etmesin.

hayır ya ne münasebet ben çocuğuma bunları özel olarak verdirebilirim asla ve kat'a okulda verilmesini istemiyorum seçmelide olmasın fişleniyolar sonra

Hatanız dini değerler ile kültürel faaliyetleri karıştırmak. Bale tiyatro vs. din değil birer kültürel faaliyettir.

Burası müslüman bir ülke yalnız istemeyen istediği okula yolluycak istediği hayatı yaşayacak dayatma yok

Sizi hangi Arap devletine yollayalım? Biletleriniz benden. Çoluk çocuk ne varsa hepsi.

ya işte bunu yapma yapma bunu ne yani ben inanıyorum diye evde oturup sosyal bi hayat yaşamıyormuyum çeşitli kurslara gidemiyor muyum meral sen dini anlamışsında yanlış anlamışsın

din gelişmez derken nası yani daha açman gerekecek

aaa diyen olmadımı hiç yakışmadı şimdi daha 3-5 mesaj üstte rica edicem

Burası müslüman bir ülke yalnız istemeyen istediği okula yolluycak istediği hayatı yaşayacak dayatma yok
burası halkının %99'unun nüfus cüzdanında İslam yazan bir ülke. ama Müslüman bir ülke değil, çünkü anayasaya göre laik bir ülke.
o %99'un yaklaşık bir %20'lik kesimi de zaten Alevi, sünni değil.

Üşkemizde savaş yok arkadaşım terörle mücadele var buna savaş demek karşı tarafı meşru görmektir oysa karşımızdaki bi devlet değil terör örgütü

Dilek ornegini ben vermedim..veredebilirdim...ironi yapmadim kelime ironik dedim..sorun su itirazimiz su.tekrar anlatayim.bir hukuk devletinde kolluk kuvveti savcinin onune gidene kadar yargilanmamis sucu sabit gorulmemis her bireyin yasam hakkindan sorumludur.birey mahkemeye cikar karari yargi verir..orta da catisma yokken kimse oldurulemez..bunun adi cinayettir..medya her zaman dogruyu soylemez.manuple eder.algi yaratir..

Bi %20 si de inanmayan kesim. Kaldı elde 59...
Onun da %20si inanan ama uygulamayan ya da uygulamak istemeyen. Ne kaldı sen hesapla.

İslamiyette müslümanlara has olduğu için haliyle müslüman bir ülke oluyoruz bunu ksbullenmeyenler zaten kimliklerinden İslamiyeti çıkarttırıyo

Hatanız dini değerler ile kültürel faaliyetleri karıştırmak. Bale tiyatro vs. din değil birer kültürel faaliyettir.
işte siz baleyi kültürel faaliyet olarak görürken ben öyle görmüyorum sorunda burda
ben daha farklı alanlarda çocuğumun gelişmesini istiyorum
ha okulda bunlarda verilsin tabi bu arada yukarda verilmesin dememin sebebi nasıl hissettiriyoruydu

ancak bırakın okullarda din eğitimi verilsin ülkenin %99 müslüman demeyeceğim değil çünkü ancak din eğitimini verilmesini isteyen kişi sayısı çok diyelim

velhasıl bırakın isteyen din eğitimini aldırsın istemeyen aldırmasın
ki zaten ben evde verilen eğitimin mayasını vermişsem ve devam ettiriyorsam kalıcı olacak
yoksa zaten olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…