Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
İki tane polis doğuya atanmışlardı ilk görevleri ve polisin biri daha ilk maaşını almamış dahi ikisi bir daire de yaşıyorlar gece eve girip kafalarına kurşun sıkıldı

Onlar da gencecik kocaman yürekli bir dünya hayali olan fidanlardi

Bir uzman çavusu takip edip ATM para çekerken kafasına kurşun sıkılip şehit edildi bunun gibi bir suru şehit oldu hepsi gencecik fidanlardi

boşuna uğraşma bunlara laf anlatamazsın
kim kime üzülürse üzülsün de geç

Neden olumleri yaristiriyorsunuz..haksiz ve vahsi olum derken neden ayiralim ki..siddet dursun baris gelsin derken onlarinda yasam hakki icin degil mi bu cagri..kimse kimse olmesin..bakin 40 yildir oluyor..var mi bir sonucu..benim oglum var 18 yasinda.dunya yi feda ederim bir sacinin teline..sorun bakalim her olenin anasina.bir gun daha nefes alabilsinler diye ksc dunya yi feda ederler...o yuzden baris herkes icin baris

Doğru düzgün oku yazdıklarımı, yada seninle tartışmayacağım yarım yamalak okuduklarınla. Polis içinde ağladım dedim, onlarda gencecik fidanlar hiç kimse diyorum hiç kimse ölmemeli bu ülkede sen neden hala yok polisi de söyle onu da söyle diyorsun Biz vicdanlı insanlarız biliyoruz ki bugün polise, askere sıkılan kurşun, Suruçta, Ankarada yapılan katliamlarda ölen yarın bizde olabiliriz. Çoluk çocuğumuzu rahatlıkla yetiştirmek iştiyoruz bir kahpe kurşuna kurban gitsin istemiyoruz anlatabildim mi ?

Çocukları bu işlere karıştırmıyalım onlara üzülmeyen insan varmıdır sormanız bile vicdansızlık
Kim olduklarini ve nerede olduklerini biliyor musunuz...vicdan derken lutfen kendinizi sorgulayin.bazi olumlere yas tutup bazi olumlere sevinen ben degilim ki...tum olumler acidir..bunu boyle kabul etmeden vicdan dan bahsetmeyelim

4 yada 5 yıl önce diyarbakır da asker ve polis çocuklarının gittiği dershaneye bomba atıldı18 yada 20 çocuk şehit oldu.siz uzuldunuz mu?

Bu ne kadar saçma sorular su oldu uzuldunuz mu bu oldu uzuldunuz mu komik bu ölen her cana üzüntü olur

O an uzuluruz bir kaç gün etkileniriz aileler kadar kimse uzulemez olan ailelere olur

Ha bu dershaneye yada polise askere kurşun sıkıp ölüyorsa ben onlara uzulmem bu kadar basit çünkü onlar katil canı ve terörist tir

Bu siralar bariş ve huzur istemek cok tehlikeli...olen baskasinin cocugu olunca ne kolay vatan mudaafasi..
Anlatamıyorsun arkadaş. Ya biri de çıkıp desin neden bedelli askerlik çıktı bu ülkede? Neden parası olan Vatanı parayla müdafaa ediyor da olmayan kurşunların hedefinde? Neden bir şehit cenazesi rezidansa gitmiyor hep fakir fukaranın zorlukla büyütüp bir yaşa getirdiği insanlar katlediliyor neden her gün eceliyle ölemeyen insanların haberlerini görüyoruz tvlerde?

Öfff, bıkmadınız mı ölümleri, acıları yarıştırmaktan.

Anlıyorum siz ölenin ardından üzülmek için hangi partiye mensupmuş, hangi yapıları destekliyormuş diye araştırma yapıp uyarsa üzülüyorsunuz da bize şehitle polisle gelmeyin gözünüzü seveyim artık. Biz her ölüme üzülüyoruz.

Aynen ya aynen

A aabeng ben yaristirmadim bunu siz yaptiniz

Ne yazdiginizi unuttunuz sanirim gecmis sayfaya bakin dilek ornegini verip buna uzuldunuz mu diyen sizdiniz

Ortada yaristirma yok boyke bir sey yok ve bu kelime çirkin oldu ki sizin alıntıyı gormeden bakın diğer yorumunda zaten bunun açıklamasını yaptim

İşin içine siyaset girince herşey B.. Oluyo
Ben insanların düşüncelerine Nasıl şaşkın ağzım açık hayret içinde bakıyorsam
Benim karşıt düşüncemde olan insanda benim düşüncelerime aynı şekilde bakıyor
Anca polemik yapılıyor
Herkes sabit kimsenin kararı değişmez hiiiiiçöboşa kürek çekmeyin
Siyaset demek din demek vicdan demek ideoloji demek
Yaşam tarzı demek bana göre bu böyle
Kimse bana demogoji yapmasın lütfen
Ben dini ve devleti asla ayrılmaz bir bütün olarak görüyorum
Benim dini inanışlarımı vecibelerimi yerine getiremediğim kendi vatanımda 13 yıldır Özgür'üm özgür demokrat muhafazakar çocuklar yetiştiriyorum her mahalleye 10 cami 10 Kuran kursu istiyorum
Kuran'ı Kerim'i okullarda seçmeli ders olarak öğretilmesini istiyorum sadece imamhatiplerde değil
Çocuklarımın okullarda yasak diye değil haram helal diye öğretilmesini istiyorum
Kuran'ı hak bilip ve Peygamber efendimizin hadisleri çerçevesinde yaşanılan çok okuyan yeni nesiller istiyorum
Müslüman inanan bilim insanları hakimler polisler öğretmenler istiyorum
Bu isteklerimin hiçbirinde korkmayın zarar getirmez size
Korkmayın Avrupa'yı takip edersiniz taklitte edersiniz
Barış huzur ve en önemlisi vicdanı rahat nesiller için her yol dini ayakta tutmaktan geçiyor
Bana göre bu böyle ben sabitim değişmeyecek tıpkı sizin düşünceleriniz gibi

E bu ülkede şu saydıklarını istemeyen bir sürü insan var. Ne olacak şimdi?
Okullar din eğitiminin verildiği yerler değildir. Çocuklarınıza dini kendiniz öğretebilir ya da bunun için kurulmuş yapılardan destek alabilirsiniz.

Sanirim siz konunun gelisini kacirdiniz....biz sizin de itiraz ettiginiz vicdani konuya itiraz ederken orneklendirmede bulunduk.bunu bireyler ve yaslari uzerinden yaptik ki savasin ve siddetin acimasizligi ortaya ciksin.yaristirma kelimesi olumlerin kiyaslanmasinin ne kadar incitici ve aci verici olduguna dair ironik bir kelimedir..

bu ülkede ateistleri, agnostikleri, deistleri falan boşverin başka mezheplerden ya da dinlerden insanlar var. sırf sizin çocuklarınız sizin istediğiniz şekilde yetişecek diye, onların çocuklarını da mı müslüman yapmayı düşünüyorsunuz?
çocuklarınızı dilediğiniz adap ve edeple yetiştirebilirsiniz.
ama din=devlet dediğinizde o iş şeriata girer, o da bizi bambaşka bir konuya götürür. gözünüzü açıp etrafınıza bakın, sizin söylediğiniz şekilde yönetilen ülkelerin tamamında ya kadınlar 10 yaşında evlendiriliyor, ya da ülkede millet birbirini kesiyor.
olmuyorsa zorlamamak lazım değil mi?

kızın ve ailesini dhkp c üyesi olduğu hatta babasının üst düzey yönetici olduğu yazıyor

artı ev baskınında abisinin polsin silahına müdahale etmesi sırasında olmuş olay

eğer böyleyse su testisi misali..........

E bir de dusunmek lazim ki ulke o na ait degil..istedim ile olmuyor..her bireyin kendini ozgur ve guvende hissetmesi ile oluyor

Barış olsun doğruda o barışı eli kanlılar getiremez ülkemize

okullarda dans -bale-tiyatro vb. eğitimi verilecekmiş duydunuz mu ?

E bir de dusunmek lazim ki ulke o na ait degil..istedim ile olmuyor..her bireyin kendini ozgur ve guvende hissetmesi ile oluyor

Sonra bir kesimden neden hoşlanmıyorsunuz diye soruyorlar. İçlerinde özgürlük anlayışları sadece kendi özgürlüklerinden ibaret olan insanlar barındığı müddetçe nasıl hoşlanalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…