Atamin ve silah arkadaşlarının kurduğu ülkemden gidecek olanlar bizler değiliz ofisim.Yalnız dikkat et seni sınır dışı ederken onlar edilmiyor
beni sınır dışı etmesine gerek yok sevgili üye, sadece sizlerin kaldığı bir ülkeden gönül rızasıyla giderim zaten ben, allah koru yarabbim..
Kimse kimseyi ülkesinden kovamaz. Herkesin bir siyasi görüşü olmalı ama saygı çerçevesinde olmalı kaale almayın lütfen. Ki siz sitenin deneyimli üyelerinden birisisiniz bu tür söylemlere fırsat vermeyin lütfenSen kimsin de beni ülkemden kovuyorsun.
bu ülkeyi tayyip değil Atatürk kurdu ve burası bizim ülkemiz. haddini bil!
ben adam gibi bir soru sordum buyrun tartışalım dedim hatta alıntı yapmadığım başka bir üye uzun ve güzel bir cevap yazmış böyle bir konuşma yok vs..demiş.ancak sorduğum üye sizi ülkeden kovarız taamma kıvamında bir cevap vermiş. aslında komik :)Kimse kimseyi ülkesinden kovamaz. Herkesin bir siyasi görüşü olmalı ama saygı çerçevesinde olmalı kaale almayın lütfen. Ki siz sitenin deneyimli üyelerinden birisisiniz bu tür söylemlere fırsat vermeyin lütfen
Atamin ve silah arkadaşlarının kurduğu ülkemden gidecek olanlar bizler değiliz ofisim.
yalnız ben be sormuştum o ne cevap vermiş
kız elit akp lisin ama seni seviyorum :)))
kız elit akp lisin ama seni seviyorum :)))
iyi güldüm buna :)))
Babasının malından mı kovuyormuş herkes bir tarafı destekler bu normaldir ama herseyi uçlarda yaşayan insanlardan nefret ediyorum. Bende akpye oy vercem bu babam mhp ye vercek napim babaliktanmi reddeyim. Size misalen söylüyorum sizde chp ye oy verceksiniz diye ülkedenmi kovalim kimin haddine ki ciddiye almayin.ben adam gibi bir soru sordum buyrun tartışalım dedim hatta alıntı yapmadığım başka bir üye uzun ve güzel bir cevap yazmış böyle bir konuşma yok vs..demiş.ancak sorduğum üye sizi ülkeden kovarız taamma kıvamında bir cevap vermiş. aslında komik :)
İhale denen birşey var. Neyse herşeyin yol yordamı var.Allah aşkına sorduğum şeyin mantıklı cevabı bu verdiğin örnekler mi hayal?
Bi de dersiniz ki biz dolu dolu cevap veririz boş boş alay etmeyiz...
Tablet 1 kere veriliyor her öğlen değil...hadi diyelim hepsi bozuk çıktı....
Kitapta da ucuza kaçıyorlar peki...
Demek yemekte 1 kere olacak..okulun açıldığı ilk gün olur herhalde :)
senin gibi akp li ye can kurban :)Babasının malından mı kovuyormuş herkes bir tarafı destekler bu normaldir ama herseyi uçlarda yaşayan insanlardan nefret ediyorum. Bende akpye oy vercem bu babam mhp ye vercek napim babaliktanmi reddeyim. Size misalen söylüyorum sizde chp ye oy verceksiniz diye ülkedenmi kovalim kimin haddine ki ciddiye almayin.
kim gı elit mi?beyazgri nin ekürisi oaçıktan yazmaya çekiniyor millete beğenileriyle destek oluyor kankisine
http://chpyesor.com/Dün kılıçdaroğlu konuşuyordu her öğrenci okulda bedava öğlen yemeği yiyecek diye...15 milyon öğrenciye nasıl yetişecek merak ettim doğrusu...yani atılır da bu kadar atılmaz..
:) valla Allah inandirsin bazi arkadaslarla konusuyoruz diyorum ya ne kadar iyi bir insan merhametli falan. Sonra siyasette bi bakiyirum oo arkadas chp li mesala o zaman bi kere daha duyorum ki siyaset baska sey insan olmak baska şey. Herkes ayni olsa ne tadi olur ne tuzu kiminle kavga edicez o zaman di misenin gibi akp li ye can kurban :)
toprağın altına gömülen 301 işçi hakkındaki fikirlerinizi de çok merak ediyorum? yazar mısınız?Bakın bi kere CHP ne yaptığını bilmeyen, bi stratejisi olmayan kendiyle en çok çelişen partidir.Dini yorum olarak algılanmasın bu yazdgm ama madem siyasi bi tartışma açılmış..insanlar oy verirken degerlerine gore de verir.Ülkede özgürlük eşitlik kelimesini kullanan CHP gibi bir parti üniversite kapılarında kapalı bayanların çektiği sıkıntıda bi çözüm olamamış,aksine hosuna gitmis,yasaklar getrmsken,AKP çıkıp dindar insanların oyunu da alınca çarşaf açılımı yapıp halkı bidon kafalı sanmıştır.Yine CHP HDP nn baraji geçmesini pilav dağıtarak kutlayan belediye başkanlarına sahip bi partidir.Nitekim aynı belediye başkanı şehit cenazesnde protesto edilip kovulmstr.Chpnn medya saksakcilri insanları bidon kafalı ve göbeğini taşıyan adam olarak görmeye devam etsin..
Çok sevindim....teşekkürler..Sayende sandık görevlisi oldum bu mesajın üstüne.
Lütfen her duyarlı vatandaş gibi sandık görevlisi olmak için başvuru yapalım.
Ülkemizin buna ihtiyacı var.
Sen kimsin de beni ülkemden kovuyorsun.
bu ülkeyi tayyip değil Atatürk kurdu ve burası bizim ülkemiz. haddini bil!
siyaset bize çok şey gösterdi canım çok şeye şahit olduk.:) valla Allah inandirsin bazi arkadaslarla konusuyoruz diyorum ya ne kadar iyi bir insan merhametli falan. Sonra siyasette bi bakiyirum oo arkadas chp li mesala o zaman bi kere daha duyorum ki siyaset baska sey insan olmak baska şey. Herkes ayni olsa ne tadi olur ne tuzu kiminle kavga edicez o zaman di mi
Bilmukabele canısıkız elit akp lisin ama seni seviyorum :)))
iyi güldüm buna :)))
ah be güzelim, çatlasan da patlasan da falanla tek başına gelecek olsaydıııııııııııı.Bizim neyimiz pardon ben haddimi biliyorum ztn ben seni kovdummu nerde yaziyor o. Örnek verdim niye sinirleniyorsun :))
Catlasinizdaaa patlasanizdaaa AKP tek basina basa gelecek malesef uzgunum sizin icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?