- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
- 158
Anca kendini kandırırsın baby
Oyum AKP ye..HDP nin siyasi hak kazandığı geçen seçimde barış söylemini kaldırıp,aklını cebine indirerek PKK uşaklığı yaptığı için inadına AKP..Ne Kılıçdaroğlunn ne de Bahcelinn liderlik vasfindan zerre kadar taşıdığına inanmıyorum.
Bu mesajı yazarken kaç kere düşündünüz ee arayın reisiniz öyle yapsın madem çok yaknısınız resinize ama çok yanlış bişey yazdın bir düşünsen ?Aslında baraj şöyle 38-39 olsa hiç fena olmaz
Bilemedin babySanırım capsler canını çok sıkmış.
Canını sıkma olur öyle arada.
Allah aşkına sorduğum şeyin mantıklı cevabı bu verdiğin örnekler mi hayal?Her sene çocuklara bozulan tablet verince, hiç kullanmadıkları müfredat kitaplarını bedava vermeye gelince yeten devlet öğle yemeği mi veremeyecek?
Komiksiniz...
Onlardan daha önde olduğuna inanıyorum. Ama asıl lider Erdogandir,başkanlık vasfinin en çok yyakistigi,zekasıyla cevaplariyla kendini gösteren kişidir.Davutoğlunda var mı liderlik vasfı?
Allah aşkına sorduğum şeyin mantıklı cevabı bu verdiğin örnekler mi hayal?
Bi de dersiniz ki biz dolu dolu cevap veririz boş boş alay etmeyiz...
Tablet 1 kere veriliyor her öğlen değil...hadi diyelim hepsi bozuk çıktı....
Kitapta da ucuza kaçıyorlar peki...
Demek yemekte 1 kere olacak..okulun açıldığı ilk gün olur herhalde :)
Güle güle yavrum güle güleeeeeOyum HDP ye
Tek dileğim bu koyun sürüsü halkın bir gün
akla sahib olması.
AKP gibi hırsız ve karaktersiz bir parti bir daha Türkiyenin başına bela olmaz umuduyla.
Keşke Akp nin de tarihte unutulmayacağı vukuatları bu kadar masum olabilseydi.... Hala cezasi ort pas edilmeye çalışilan 301 madenci 17-25aralik rezaletleri bakaralar makaralar kirli tarihlerinden hic bir zaman silinemeyecek! Benzine verdigimi .100 tlnin 65 tlsini vergi olarak odedigimiz gunleri de yazacak tarih sinav sorularinin yandaslara verilip basinin susturulmasi ugruna ulkeyi magandalar eli bicakli satirli vahsi varliklar memleketine dondurulmesini de unutmayacak bu tarih! Ayğındaki yirtik ayakabiyla sehidime aglayan babanin.ulkesimde altin varakli koltuklarda oturup her olum istifa sebebi sayilmaz denen gunleri de unutmayacak!Zamaninda pkk e is birligi yapip cozum.sureci diye millete yitturmaya calisip pkknin.boyle guclenmesine goz yuman ve canak tutan Akpyi unutmayacak yszacak bu tarih!Kılıçdaroğlu kendi hatasiyla başkanı olduğu partiye oy veremeyen ksidr.Tarih bunu unutmayacak
Hayır 400 milletvekili verin bu iş huzurla çözülsün dedi ben duyduğumu biliyorum.400 vekil verseydiniz bunlar olmazdi demedi kardesim belliki izlememissin o roportaji herhangibir siyasi parti anayasayi kurabilecek kadar oy alsaydi yada 400 vekili toplayabilseydi bugun durum farkli olurdu diyor sadece kendinden bahsetmiyor burada cok basli olmanin gidisati zorlastirdigindan bahsediyor tek partinin hukumeti kurmasiyla iki partimin anlasmaya calismasi bir degil tabiki .bence buna takilmak yerine hdp lilerin biz sirtimizi hdp ye pyd de yasladik sozune takilin sonucta asilsiz degil kulaklarimila duydum gozlerimle gordum evimizde tum gun haber izlenir bizim.eger hdp liler boyle sey demedi diyen varsa hemen videosunu atabilirim kulaktan dolma bilgi degil sonucta.tayyip erdogan ancak 2 parti birlesirse o vekil sayisi mevcut oluyor tek basina hukumet kurmak icin 400 vekil gerekli diyor yotube da vardir muhakkak biraz bakmanizi tavsiye ediyorum.
Sen kimsin de beni ülkemden kovuyorsun.Neymis mantikli olan sey...
istedigim partiyi tutarim istedigim slogani yazarim. Esad suriyeyi dagitti ya size oyle biri lazim sinir disi etsinde sizi goreyim. Verin ozaman bananeki kilicdarogluna kurtarsin turkiyeyi. Derin mevzu bunlar herkes baska partiyi destekler.
Sen kimsin de beni ülkemden kovuyorsun.
bu ülkeyi tayyip değil Atatürk kurdu ve burası bizim ülkemiz. haddini bil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?