Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Hdp ye oy verenleri teröre destek olmakla suçkayanlar andımız kaldırılırken yada Türk kızılayı madensuyu fabtikalatının ismi kızılay madensuyu olduğunda tc merkez bankasının ismi sadece merkez bankası olduğunda nerdeydiniz acaba

Davutoğlunda var mı liderlik vasfı?

Aslında baraj şöyle 38-39 olsa hiç fena olmaz
Bu mesajı yazarken kaç kere düşündünüz ee arayın reisiniz öyle yapsın madem çok yaknısınız resinize ama çok yanlış bişey yazdın bir düşünsen ?

Her sene çocuklara bozulan tablet verince, hiç kullanmadıkları müfredat kitaplarını bedava vermeye gelince yeten devlet öğle yemeği mi veremeyecek?
Komiksiniz...
Allah aşkına sorduğum şeyin mantıklı cevabı bu verdiğin örnekler mi hayal?
Bi de dersiniz ki biz dolu dolu cevap veririz boş boş alay etmeyiz...
Tablet 1 kere veriliyor her öğlen değil...hadi diyelim hepsi bozuk çıktı....
Kitapta da ucuza kaçıyorlar peki...
Demek yemekte 1 kere olacak..okulun açıldığı ilk gün olur herhalde :)

bence olabilir canım mesela şuan iki senedir verilen özel okul teşfikleri kaldırılabilinir, gereksiz kaynak akan diğer durumlarda... ama uygulaması zor tabii... herkes çok fantastik davranıyor eğitim konusunda türkiyenin her yerine eşit şartlar sağlansa bile büyük olay bence

Herkesin siyasi görüşüne saygı duyuyorum.Ama tek birşey belirtmek istedim,bugün iktidarda olan ve tek başına iktidarda olup olamayacağı tartışılan sözkonusu parti, 13 yıldır iktidarda olan ve neredeyse oylarını koruyan bir parti. Bu türkiye tarihinde bir ilk.chp nin 25 yıl tek parti olarak iktidar olmasının ardından bir daha iktidara gelememesini hesaba katarsak bunun ne kadar zor olduğunu anlamış oluruz.sonuç ne olursa olsun umarım türkiye kazanır...

Oyum HDP ye
Tek dileğim bu koyun sürüsü halkın bir gün
akla sahib olması.
AKP gibi hırsız ve karaktersiz bir parti bir daha Türkiyenin başına bela olmaz umuduyla.

Ben 2 kasım gelsin istiyorum yaa

Oyum HDP ye
Tek dileğim bu koyun sürüsü halkın bir gün
akla sahib olması.
AKP gibi hırsız ve karaktersiz bir parti bir daha Türkiyenin başına bela olmaz umuduyla.
Güle güle yavrum güle güleeeee

Bu ülke Chpyi tek başına iktidar yapmayacak. Koalisyon olabilir ama tek başına iktidar olamaz.Bunu herkes iyi biliyor..

Bakın bi kere CHP ne yaptığını bilmeyen, bi stratejisi olmayan kendiyle en çok çelişen partidir.Dini yorum olarak algılanmasın bu yazdgm ama madem siyasi bi tartışma açılmış..insanlar oy verirken degerlerine gore de verir.Ülkede özgürlük eşitlik kelimesini kullanan CHP gibi bir parti üniversite kapılarında kapalı bayanların çektiği sıkıntıda bi çözüm olamamış,aksine hosuna gitmis,yasaklar getrmsken,AKP çıkıp dindar insanların oyunu da alınca çarşaf açılımı yapıp halkı bidon kafalı sanmıştır.Yine CHP HDP nn baraji geçmesini pilav dağıtarak kutlayan belediye başkanlarına sahip bi partidir.Nitekim aynı belediye başkanı şehit cenazesnde protesto edilip kovulmstr.Chpnn medya saksakcilri insanları bidon kafalı ve göbeğini taşıyan adam olarak görmeye devam etsin..

Kılıçdaroğlu kendi hatasiyla başkanı olduğu partiye oy veremeyen ksidr.Tarih bunu unutmayacak
Keşke Akp nin de tarihte unutulmayacağı vukuatları bu kadar masum olabilseydi.... Hala cezasi ort pas edilmeye çalışilan 301 madenci 17-25aralik rezaletleri bakaralar makaralar kirli tarihlerinden hic bir zaman silinemeyecek! Benzine verdigimi .100 tlnin 65 tlsini vergi olarak odedigimiz gunleri de yazacak tarih sinav sorularinin yandaslara verilip basinin susturulmasi ugruna ulkeyi magandalar eli bicakli satirli vahsi varliklar memleketine dondurulmesini de unutmayacak bu tarih! Ayğındaki yirtik ayakabiyla sehidime aglayan babanin.ulkesimde altin varakli koltuklarda oturup her olum istifa sebebi sayilmaz denen gunleri de unutmayacak!Zamaninda pkk e is birligi yapip cozum.sureci diye millete yitturmaya calisip pkknin.boyle guclenmesine goz yuman ve canak tutan Akpyi unutmayacak yszacak bu tarih!

Hayır 400 milletvekili verin bu iş huzurla çözülsün dedi ben duyduğumu biliyorum.

Bu arada hdp li değilim yanlış yerden yürüdün bence. ki evet o videoyu izledim hdp es başkanı Figen yuksekdag bu cümleyi kurdu ve ben onu savunmuyorum.

yani bir şeyi aklayacağız diye yanlış olan başka bir şeyi örnek vermek sence garip değil mi?

Sen kimsin de beni ülkemden kovuyorsun.

bu ülkeyi tayyip değil Atatürk kurdu ve burası bizim ülkemiz. haddini bil!

Sen kimsin de beni ülkemden kovuyorsun.

bu ülkeyi tayyip değil Atatürk kurdu ve burası bizim ülkemiz. haddini bil!

Yalnız dikkat et seni sınır dışı ederken onlar edilmiyor

beni sınır dışı etmesine gerek yok sevgili üye, sadece sizlerin kaldığı bir ülkeden gönül rızasıyla giderim zaten ben, allah koru yarabbim..

AKP li arkadaşlardan ciddi anlamda fikir tartışması yapacak arkadaşlar Erdoğanın seçimlerden önce 400 milletvekili verin bu iş huzurla çözülsün cümlesini tartisacak olanlar var mı? bunu konuşmayı çok isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…