Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
len sanki kötü yola düştüm tövbe ya, utanılacak ne varsa kadın iki gün konuşmadı benimle dizini döve döve ağıt yaktı. bi de diyo ki bebekken bile belliydi bunun böyle olacağı
Ahaha
Ne çekti be kadıncağız senin elinden

hmmmmmmmmm o zaman senin anarşik arkadaşmı nahoş şeyler söyledide sen utanırım dedinde oyun değişti şimdi yani

tkp den chpye geçtin
ben seni niye anlamıyorum amine niçin?

bu msji da anlamadım. anarşik arkadaşım kim?

oyum chp nin bu yaşamış olduğumuz süreçte ki olumlu ve mantıklı tutumu nedeniyle değişti.

Son 5 senedir terör yoktu arkadaşım ama bazıları bu işe çomak sokarak tekrar hortlattılar elbetteki iktidardaki partininde çokk hataları var kimse 4/4 lük olamaz ama bence kimsenin hakkını yememek lazım 13 yıldır bu saydıklarınızın yanına yüzlerce iyi yapılmış işler ekleyebiliriz herkesin fikrine saygım var hdp ye verenler hariç

ben seni niye anlamıyorum amine niçin?

bu msji da anlamadım. anarşik arkadaşım kim?

oyum chp nin bu yaşamış olduğumuz süreçte ki olumlu ve mantıklı tutumu nedeniyle değişti.

boşver

yada boşverme ya hani dedinya utanırım diye

sonra hatta değişti dedin

sonrada tkp idi chp dedin

bende dedimki tkpli arkadaşmı çirkin şeyler söyledi

sende utanıyorum dedin

sonrada oyun değişip chp oldu dedim

hani tamam chplisin biliyorumda

ayyy neyyse

Hahahaha :)
Amine beynim pelte oldu aktı şu an

Allah razi olsun bacim rabbim utandirmasin oralarda bile vatanina sahip ciktigin icin herseyi en guzel sekilde analiz edip dogrunun pesinden gittigin icin binlerce kez tesekkurler.allah birlik ve beraberligimizi bozmak isteyenlere firsat vermesin ins
Aminn

hiç kıskanma senden güzel siyaset yapıyor bir bak topigine

peeeeee gözüne dizine dursun sen git kuyrukta bekle, sana o müstehak herkese 5000 tele üzerine ferrari bu kadesa da yayan gitcek her yere

şaka bir yana ben başkasına verdim ama keşke limoncuya mı verseydim diye düşünmüyor değilim

Herkesin siyasi görüşü kendine. Ülke bütünlüğünü bölücü amaç gütmedikçe "Saçma, nasıl desteklersin,..." vs. gibi cümleler kurulmasını şahsen doğru bulmuyorum.
Çok partili rejim ülkemizde yeni yeni gelişen bir olgu. Siyaset ayrımdan, kavgadan daha fazlası demek.
Kaldı ki Sağ'ın bu kadar tepki görmesini anlamlandıramıyorum. Türkiye tarihinde kaç kez solcu çizgide seyretti ki? Nedir yani sırf AKP dendiğinde düşmanlık? Bunun yerine her partinin icraatlerini, icra edemediklerini eleştirmek niçin bu kadar zor?
CHP, ana muhalefet partisi olarak Türkiye'de -özellikle 2002'den beri- olduğundan daha fazla bir aktif rol oynamalıydı. Kılıçdaroğlu'nun hatası bu yönde. Sen AKP'nin icraatlerine en önde itiraz edip değiştirebilecek kuvvete sahipken daha kendi oyuna sahip çıkamayan bir durumdaysan nasıl halk sana güvenip tekrar oy versin?
Amacım propaganda yapmak değil; yanlış anlaşılmasın. Eski bir CHPli olarak kızgınım yalnızca. Yoksa herkes oyunu iktidarı taşıyabilecek partiye atmakta özgür. Hukuk devletindeyiz, halen.

listeleri yaptınız mı yav ben daha yapamadım :))) ama senin yerin belli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…