Ahahalen sanki kötü yola düştüm tövbe ya, utanılacak ne varsa kadın iki gün konuşmadı benimle dizini döve döve ağıt yaktı. bi de diyo ki bebekken bile belliydi bunun böyle olacağı
ben seni niye anlamıyorum amine niçin?hmmmmmmmmm o zaman senin anarşik arkadaşmı nahoş şeyler söyledide sen utanırım dedinde oyun değişti şimdi yani
tkp den chpye geçtin
Son 5 senedir terör yoktu arkadaşım ama bazıları bu işe çomak sokarak tekrar hortlattılar elbetteki iktidardaki partininde çokk hataları var kimse 4/4 lük olamaz ama bence kimsenin hakkını yememek lazım 13 yıldır bu saydıklarınızın yanına yüzlerce iyi yapılmış işler ekleyebiliriz herkesin fikrine saygım var hdp ye verenler hariç13 yıldır şaha kalktı öylemi ya siz başka bir ülkede yaşıyorsunuz ya ben 13 yıldır şaha kalkan tek şey terör oldu, dış politikada herkesle kavgalı hale geldik, eskiden kimse kimsenin mezhebini sorgulamazdı şimdi bu şu mezhepden diye parmaklarıyla gösteriliyor liderler, elinde din kitabıyla miting yapar oldular, birsürü üniversite mezunu var yetmezmiş gibi birsürü üniversite açıldı yetmedi 2. öğretimlerden alınan paralar kaç katına çıktı, milyonlarca üniversite mezunu arasında iş olanakları çok sınırlı kaldı bütün sınavlara şaibe girdi işsizlik oranının ne kadar arttığını da internetten araştırın bi zahmet, istismarın böylesi görülmedi 13 yıldır bu ülkede ve inanırmısınız hanımefendi ben bunları yazarken korkuyorum çünkü eleştiri yapan insanların hali ortada ya dövülüyorlar ya içeri atılıyolarlar ya da işsiz bırakılıyorlar...
ben seni niye anlamıyorum amine niçin?
bu msji da anlamadım. anarşik arkadaşım kim?
oyum chp nin bu yaşamış olduğumuz süreçte ki olumlu ve mantıklı tutumu nedeniyle değişti.
hiç kıskanma senden güzel siyaset yapıyor
Hahahaha :)boşver
yada boşverme ya hani dedinya utanırım diye
sonra hatta değişti dedin
sonrada tkp idi chp dedin
bende dedimki tkpli arkadaşmı çirkin şeyler söyledi
sende utanıyorum dedin
sonrada oyun değişip chp oldu dedim
hani tamam chplisin biliyorumda
ayyy neyyse
Hahahaha :)
Amine beynim pelte oldu aktı şu an
AminnAllah razi olsun bacim rabbim utandirmasin oralarda bile vatanina sahip ciktigin icin herseyi en guzel sekilde analiz edip dogrunun pesinden gittigin icin binlerce kez tesekkurler.allah birlik ve beraberligimizi bozmak isteyenlere firsat vermesin ins
hiç kıskanma senden güzel siyaset yapıyorbir bak topigine
listeleri yaptınız mı yav ben daha yapamadım :))) ama senin yerin belli :)
peeeeee gözüne dizine dursun sen git kuyrukta bekle, sana o müstehakherkese 5000 tele üzerine ferrari bu kadesa da yayan gitcek her yere
şaka bir yana ben başkasına verdim ama keşke limoncuya mı verseydim diye düşünmüyor değilim
ben yaptım vallah :)listeleri yaptınız mı yav ben daha yapamadım :))) ama senin yerin belli :)
Beni en mükemmel, en harika üye kategorisine yazmazsan tüm kirli çamaşırlarını saçarım şu topiğe haberin olalisteleri yaptınız mı yav ben daha yapamadım :))) ama senin yerin belli :)
Beni en mükemmel, en harika üye kategorisine yazmazsan tüm kirli çamaşırlarını saçarım şu topiğe haberin ola
bu kadesa beni bugün çok sinirlendirdi Hanım Abla. ona Nuri de yok 5000 tele de yokHahahaahahaha nasılda sinirlendin patlattın hemen enseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?