Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
gidip kursunlar ama Türkiye Topraklarında değil bunun hayalini kurmasınlar hükümetin başına kim gelirse gelsin buna asla biz Vatanseverler izin vermeyiz kürdiyle çerkeziyle lazıyla boşnağıyla kardeşçe yaşarız ama konu Vatan olunca kardeşi bile tanımayız

Sen zaten önce akp liyim dedin sonra bir ara saadetci oldun iki sene önce tkp liyim diyordun bu sene eylül gibi chp liyim derken şimdi baktım da mhp li olmussun. parkoooon ecelin olurum parkooon !
Kızıım, ne parti tutcam ben.
Onlar beni tutsun
Bugün MHP ye veririm, yarın CHP ye, canım o an ne çekerse
Hiçbirini korumak için kendimi yoramamBöyle daha güzel, hepücüğünün yanlışını yüzüne vurabiliyon
Ben anamuhalefet olmak için gelmişim dünyaya

Ben bilmem çıkarırım kirlileri böyle ortaya dur daha eski beğenilerine bakıyorum kork benden

Oy kullanmayı düşünmüyorum ama vatandaşlık görevim büyük bir sorumluluk hissediyorum. Şıklardaki herhangi bir partiye oy vermeyede gönül razı değil. Tamamen kararsızım. Hangi parti kazanırsa kazansın askerlerimiz ölmesin devletimizde barış olsun,suçlular cezasını tam çekebilsin adaletli bir ülke olabilelim ki insanlardan bu kadar korkmayalım. Her dışarı çıktığımızda karşıdan gelen hırsız mı sapık mı diye düşünüyoruz,insanlara güvenimiz kalmadı. Her boşanma sonrası kadınlarımız ölüyor. Çocuklarımız dışarıda oynayamıyor. Üç kuruş maaşla gece gündüz çalışan hayatı boyunca hiç ailece tatile gitmemiş üç cocuk okutan ailelerimizin, oturduğu yerden emekçinin yetimin hakkını yiyen ultra lüks zenginlerimizin yaşantısında gözü kalmasın. Yani zenginin malı fakirin ağzını yormasın. Bu kötü gidişatı hangi parti düzeltecekse o gelsin başımızın üstünde yeri var. Bana kimse bak yol yaptık demesin emekçi emeğinin karşılığını alıyor üniversite mezunları işinin eğitimini almış hakkıyla işini kazanmış insanlar işlerinin başında çalışıyor, gençler intihar etmiyor,kadınlar ölmüyor artık desinler. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.

Sonrada bundan yüz bulan diğer irktakilerde ülke içinde ülke kurmak istesinler, garantin varmı olurmu olur . Sonrada yine terör yine kan böyle böyle bolunelim demi kafa güzelmiş..

13 yıldır şaha kalktı öylemi ya siz başka bir ülkede yaşıyorsunuz ya ben 13 yıldır şaha kalkan tek şey terör oldu, dış politikada herkesle kavgalı hale geldik, eskiden kimse kimsenin mezhebini sorgulamazdı şimdi bu şu mezhepden diye parmaklarıyla gösteriliyor liderler, elinde din kitabıyla miting yapar oldular, birsürü üniversite mezunu var yetmezmiş gibi birsürü üniversite açıldı yetmedi 2. öğretimlerden alınan paralar kaç katına çıktı, milyonlarca üniversite mezunu arasında iş olanakları çok sınırlı kaldı bütün sınavlara şaibe girdi işsizlik oranının ne kadar arttığını da internetten araştırın bi zahmet, istismarın böylesi görülmedi 13 yıldır bu ülkede ve inanırmısınız hanımefendi ben bunları yazarken korkuyorum çünkü eleştiri yapan insanların hali ortada ya dövülüyorlar ya içeri atılıyolarlar ya da işsiz bırakılıyorlar...

mesela ben akp li olsam bunun gibi iğrenç zihniyetli biri ile ayni partiye oy veriyorum demeye utanırim.

hay agzini seviyimmm.ne guzel konusmussunn oyleee. butün duygularima tercuman oldun resmen.cok yasa sen

Allah razi olsun bacim rabbim utandirmasin oralarda bile vatanina sahip ciktigin icin herseyi en guzel sekilde analiz edip dogrunun pesinden gittigin icin binlerce kez tesekkurler.allah birlik ve beraberligimizi bozmak isteyenlere firsat vermesin ins

Hadi çocuğum al kovanı küreğini git başka yerde oyna istersen..
Bu sözler seni çok aşar..
Biraz büyüde gel ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…