Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
yap canim yap..baska isin yok belli..mahkemede gorusuruz..kim saniyorsun sen kendini be..karsinda kimin oldugunun farkindamisin sen..bende senin yanina birakmam..ettigin kufur duruyor,yazdiklarn ortada
Bence koyun olanda gerizekalı olanda sensin eşeği bağlasalar oy veriyodunuz en azından biz tanıyoruz

Kazen ne iyi yaptın da herkese msj attın bak nasıl tipler toplandı buraya. Kadın kendini ifade etmekten yoksun. off.
Terbiyeni takın sevgili "tip"!
Kendimi ifade etmeye gerek görmedim. Burası amacını aşmış gitmiş. Cevap dahi veresim gelmiyor.kısa keseyim dedim olmadı. Saldıran saldırana.
Hiç haz etmiyorsunuz ya karşıt düşünceli olanlardan.hah işte ben de etmiyorum. .

Her T.C. vatandasinin oy kullanmaya hakki vardır. Sirf istemediğiniz partiye daha çok oy çıkıyor diye bu hakkın engellenmesini istemeniz saçma ve gereksiz.

Böyle bir hak olduğu için bunu konuşuyoruz zaten. Bunun istediğim partiye oy çikip çikmamasiyla alakası yok. Açiklamiştim yukarida. Milyonlarca insan bir gün belki yurda geri döneriz mantiğiyla koca bir ülkenin yaşantisina müdahale etmemeli bence. Evet tc vatandaşi olan herkesin hakki, ama saçma bir hak.

Biraz önce kadınlar siyaset yapamaz şöyle olur böyle hakaret eder derken kendinden mi bahsetmistin? Hakliymissin

Yav he he..
Burda herkes siyaset yapıyor bi ben beceremedim..maşallah size o halde.buyrun devam edin . Kendiniz çalıp kendiniz oynamaya

Birsey sorabilir miyim?gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
Yurtdışından gelen oylar bizi akp ye mahkum ediyor demişsin. Eğer bu oylar chp iktidarına sebep olsaydı yine aynı düşüncede olur muydun?

O insanlar tc Vatandaşı oldukları sürece Bulundukları ülkede de oy kullanamıyorlar.
Farkında mısınız bilmiyorum.
Toptan onları yok saymak mı peşindesiniz?
Ve evet ben ülkesine geri dönen de çok gördüm.
Özlem çektikleri için döndüler.

Kusura bakmayın ama biraz önce yurtdışından gelen oylar bizi akpye mahkum ediyor diyen siz degil miydiniz? Bu cümle acikca gosteriyor sizin tek derdiniz aslında istemediginiz bir partinin çıkması sandıktan. Yani sizin desteklediginiz parti ciksa şikayetçi olmazsiniz bu durumdan

Hah asıl sorun burdan başlıyor bence. Bu mesajınız aslında yıllardır bize aşılanmaya çalışılan tamamen yersiz cinsiyet ayrımcılığıdır bana göre. Hangi partiden olursanız olun Cumhuriyet yıllarında kazandıgı Türk kadınları özgürlüklerini . 2015 te halen daha kadın düzgün siyaset tartışamıyor gibi bir düşünceniz bir bayan olarak varsa vay halimize . Bir arpa boyu yol alamamışız

ben yurtdisindan usenmeden oyumu kullanicam mesela
Hatta verdigim partiye gecen sefer son saatlerde kullanmistim oyumu bu kez erkenden gidip kullanicam
O kadar eminim yani
Sadece kendim icin degil
Ailem sevdiklerim icin
Daha Iyi bir gelecekleri olsun diye
Bir gun belki Benim yasadigim standartta yasarlar umuduyla

Birsey sorabilir miyim?gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
Yurtdışından gelen oylar bizi akp ye mahkum ediyor demişsin. Eğer bu oylar chp iktidarına sebep olsaydı yine aynı düşüncede olur muydun?

İlk mesajımda giriş cümlem "beni en cok rahatsiz eden bu ülkede yaşamayanlarin, benim yaşantim üzerinde söz hakki olmasi" idi. Yani parti filan belirtmedim. Sadece Akp'ye cok buyuk destek vermeleri daha da rahatsiz ediyor dedim. Yani hangi partiye oy verirlerse versinler, yurt dişindakilerin oy kullanmasi, Kars'in köyünde yaşayan dedenin 3.havalimanina sevinmesi kadar sacma geliyor. Bu BENİM fikrim.

Ayrica sirf oy kullanmasinlar dedim diye, bu onlari yok saymak mi oluyor? Komik.

Edit: Chp'li oldugumu da kim soyledi?

Kişisel görüşüm LDP listede yok :) gecen secimde mecburiyetten chp ye verdim gene oyle olacak.

ama şu durumda ben ne yorum yazabilirim nede okuyabilirim. feci durumda bölüm. kazene yazdım. bakalım ne diyecek. konu açacağım olmazsa oylama yapılsın. hakaret küfür bedduaya ban gelsinmi gelmesinmi diye

Ben olumlerin arkasindan yapilan her kesim icin gecerli olmak uzere vicdani olmayan bir iki yorumdan sonrasini hic okumadim.niyetim de yok.uzucu ve umut kirici konusmalar.kadin duyarliligina ne oldu bilmiyorum.ancak bu konu basligindan sonra yapilan ve takip ettigim dialoglara bakinca anlasiliyor ki ;okumuyoruz,analiz edemiyoruz,empati kuramiyoruz,bilmeden ogrenmeden yargiliyoruz,empoze edilen bilgileri haberleri sorgulamiyoruz ve evrensel insani deger ve erdemlerden uzaklasmisiz...bence de konusma uslubuna ve kullanilan kelimelere bir sinirlama getirmek konusunda istek bildirilebilir..

Bir parça espritüel yaklaşmış olduğum mesajımla kadın düşmanı ilan edilmeme ramak kaldı.

Erkeklerle kıyas yapsa idim cinsiyet ayrımı yapmış olurdum.ben kendimi hemcinslerimi eleştirdim sadece.sayfalarca hakaret küfür...yakışmıyor malesef.ama yapıyoruz bunu,her konuda yapıyoruz tartışamıyoruz.öyle ki burda bazı forumlarda siyaset-dini içerik yasak, neden?işte bu yüzden, hemen birbirimize hakaret etmeye başladığımız için.

Yani mesele kadın hakkı,siyaset filan değil. Burda sanattan da bahsediyor olsak yine aynı cümleyi kurup gülüp geçecektim.
Kadınların hayatın her alanında etkin-aktif rol oynamasından yanayım . Kadın zariftir,zerafetlidir dokunduğu herseyi güzelleştirir bana göre. Siyaseti de.....ama bu şekilde cirkinlesmeden..

Ben akp seçmeni hiç olmadım panndora.
Tamam o dediğine Katılıyorum.
Marmaray reklamı olan bir iç Anadolu, 3. Köprüye sevinen bir Karslı bunlar komik evet Haklısınız ama sonuçta hala senin vatandaşın olan bir gurbetçiyi yok sayamam ki.
Oy kullanmak vatandaşlık Hakkı ise oy kullandırmak da yok saymak oluyor elbette.
Ne düşüncesi olursa olsun. Benim fikrime ters.
Ha şuna Katılıyorum, Yurtdışındaki pek çok gurbetçi Türk basınından Türkiye'yi büyük dev filan zannediyorlar.
Hele düzenli ziyaret etmiyorlarsa ülkeyi, bilmiyor sadece basına göre hareket ediyorlar.
Bu da ayrı bir boyut tabii ki.

bunları yazınca otomatik olarak üyelik tarihine baktım, daha 1.5 aylıksın ben ise 8 seneliğim.. ve sana söyleyeceğim tek şey; gördüklerin fragman bile değil.. aramıza hoşgeldin..

Teşekkürler..chp lisin demedim,baska bir parti olsa ne tepki verirsin anlamında örnek verdim..
Kars ın bir köyünde yaşayan dedeyi 3.havalimanı doğrudan ilgilendirmiyor elbette ama bu yaşadığı ülkenin standartlarını değiştiriyor. Bu da önemli olmalı.benim fikrimce..

Cevap için teşekkürler.

bunları yazınca otomatik olarak üyelik tarihine baktım, daha 1.5 aylıksın ben ise 8 seneliğim.. ve sana söyleyeceğim tek şey; gördüklerin fragman bile değil.. aramıza hoşgeldin..
5 yıllık pasif okuyucuyum..Üye olalı 1.5 ay mı olmuş, azmış yahu..
Hoşbuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…