Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
sizin gibiler haberleri neresi ile dinliyorlarsa artık ...

Ben ülkemin kendine yetebilecek bir konuma gelmesini istiyoru m bilimde ve teknolojide.Öyle ordan burdan borç harçla sürekli bir şeyler satın alınıp kurulmasından bahsetmiyorum.Bence sağlık,barınma,eğitim her şeyiyle devlet tarafından kaliteli biçimde sağlanmalı.Bugünki devlet hastanelerini kasdetmiyorum.Artık devlet hastanesine gitmek istemiyor kimse.Kalite yerlerde.Son olarak doktorların öğrenciyken uygulamalı ders görmesini de yasaklamışlardı .Bu nasıl bir zihniyettir.

Bir kesimin villalarda lüks arabalarda gezerken diğerlerinin sokakta yatmasını hazmedemiyorum.Eşitlik istiyorum.Tabiki çalışan çalıştığıın karşılığı olarak hakettiğini almalı.Ama böyle bir uçurum hiç bir zaman olmamalı.Paranın öneminin azalmasını istiyorum.Parayı veren düdüğü çalamasın artık.Bu da ancak komünizmle olur.Devlet biziz her şey devletin elinde olmalı.Yani bizim.İnsanlar bizlerde dahil adaletsiz çalışma saatlerinden tutunda özel sektörde iş veren tarafından sömürülüyoruz.Bunun son bulmasını istiyorum.

Eğitimin kaitesi artsın istiyorum.Böylece insanlar yönetime getirdikleri her kişiyi denetleyebilsinler.Sorgulasınlar.Koyunları istediğin gibi yönetmek kolay.Ezberci zihniyet son bulsun.Ülkem o kadar gelişsin ki.İnsanlar yani ben iş bulabilmek için sevmediğimiz işleri yapmak zorunda kalmayalım.Hayatlamız mahvolmasın.En büyük sorunlar çok küçük olsun ki eğlenceye de yer ayıralım.

Adalet istiyorum.Herkes için özgürlük istiyorum.Bir partinin seçildikten sonra kafasına göre at koşturmasını engelliyecek
yaptırımların olmasını istiyorum.İnsanların yönetimlerini eleştirme protesto etme haklarını özgürce kullanabilmelerini istiyorum.
En önemlisi medyanın tarafsız olmasını istiyorum.Bununla ilgili en ağır cezaların verilmesini istiyorum.
Kübaya yakın bir yönetim istiyorum.Paranın bizi ele geçirmesini istemiyorum.Birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için olalım.Hepimiz ülkemiz için çalışalım adamın teki için değil.Böylece yaptıklarımız hepimize eşit şekilde geri dönsün...

Buna en yakın partiler Halkların kurtuluş partisi,Türkiye Komünist partisi,Vatan partisi.CHP de buna yakın ama asıl istediğim parti olmamasına rağmen oyları bölmemek için oyumu ona vereceğim...

geçen gün akpden kapıma kadar geldiler aman süslü hediye paketleri fln uzattılar ve desteklerinizi bekliyoruz dediler
ben istemediğimi söyledim sadece ve kapıyı kapattım kadın yanındakine aynen şunu dedi
bizim seçmenimiz olsaydı hangi partinem geldiğini umursamadan alırdı
dürüst insanlarda varmış dedi

sizin gibiler haberleri neresi ile dinliyorlarsa artık ...
Orada gencecik insanlar ,bir cocuk oldu.9 yasinda.pislikler dediginiz insanlar baris dedikleri icin kimse olmesin dedikleri icin oldurulduler..olen insanlar icin nasil bu kadar rahat tanimadan konusuyorsunuz( sizin adiniza uzuldum.sizin bu nefret dolu soyleminizden dolayi onlarla helallesemeyeceksiniz..olduler cunku...

izmirliyim izmirli oldugum icin gurur duyuyorum para ugruna kimsenin yalakasi olmayan bi toplumuz biz dinimizi icimizde yasiyoruz kimse kimsenin irkini dinini sorgulamiyo cunku allah var yukarda hadidimizi biliyoruz vatan haini degiliz bize onca rahatligi saglayan atamiza mennettariz bu ulke de bizim gibi insanlari gorunce gurur duyuyorum keske herkes izmirli zihniyetinde olsa

birincisi çok hoş valla. Artık şu devirde süslü paket uzatılıp da alınıp da kapıyı kapatan var mı hala acaba? En azından paketsiz olsun da ne olduğu görülsün gelen kişi partici mi, bombacı mı ayırt edilsin. İnanılmaz saçma..
İkinicisi hediye ile oy satmaz bu millet. O an seni kandırır alır hediyeni ama yine gider bildiğini okur. Destekleme sözü almak son derece komik. Artık hangi ilde kapalı paketli sürpriz yapıldıysa.

Örnek verdiğin bu partilerden senin beklentilerini karşılayabilecek kişi var mı sence? Yani bu donanımda. DEdiklerin güzel bir dünya için çok güzel ama uygulamada sıkıntılar olmaz mı?Küba örneği falan zaten çok uç.
Artı ne mezunusun?

Var bence neden bir şans vermiyoruz.Örneğin Doğu Perinçek.Daha kötü olamaz değil mi.Berna Laçin'in Kübaya gittikten sonra yazdıklarını okumuştum.Beni çok etkilemişti.Uygulamada ne gibi sıkıntılar olabilir mesela.Elektrik müh okuyorum henüz öğrenciyim.Staj yapıyorum bir yerde hafta içi belli günler çalışıyorum.

Şöyle ki; istediğin dünya konusunda hem fikir olabiliriz. Ancak Japon amcalar 1928 gibi savaşların ortasında bir dönemde Kaizen diye bir çılgın çıkıp Toplam Kalite diye bir şey çıkarmış. Sonra bunu Ford takip etmiş ve devamı gelmiş. Hala daha bizim ülkemizde toplam kalite üniversite ders kitaplarını aşamadı. Demek istediğim şu ki; birey kendini yetiştirsin. ODTÜ iyi yapan devlet değil öğrencilerdir. KEndi arabamızı üreteceğiz dedik de önümüze kim çıktı. Devrim'den sonra adım var mı adam gibi bu konuda?
İlim ve bilim arandıktan sonra bulunur. Ama armut piş ağzıma düş olmuyor bu dünyada artık. Herkes bir taşın altına elini soksun önce, birey olarak elinden geleni yapsın. Bu da en az başta olanlar kadar insanların sorumluluğu. Evet net olarak AKP'nin gitmesini istiyorum ama saplantılı olarak kimseye fanatik değilim ya da konuşmuş olmak için eleştirmiyorum.

arkadaş ne kuyrukmuş heee! yıl oldu neredeyse 2016 hala kuyruğun en sonundaki adama sıra gelmedi
---------------------------
genşler, küfretmeden, beddua etmeden yazamıyonuz mu siz?

Can Yücel'in bir sözü var bilir misin?
'Gavura kızıp da oruç bozulmaz' lütfen ne olursa olsun oyunu kullan.
Kime verirsen ver, ne olursa olsun.
Hepimiz uç parti sempatizanlarından bıktık ama bu bizim sesimizi duyuracağımız tek yol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…