• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa oyumu ;

Bugün seçim olsa oyumu ;

• Adalet ve Kalkınma Partisi

OY: 0 0,0%
  • Anadolu Partisi

• Bağımsız Türkiye Partisi

• Büyük Birlik Partisi + Saadet Partisi

• Cumhuriyet Halk Partisi

• Demokrat Parti

• Demokratik Sol Parti

• Doğru Yol Partisi

• Genç Parti

• Hak ve Adalet Partisi

• Hak ve Özgürlükler Partisi

• Halkın Yükselişi Partisi

• Halkların Demokratik Partisi

• Hür Dava Partisi

• İlk Parti

• Komünist Parti

• Liberal Demokrat Parti

• Merkez Parti

• Millet Partisi

• Millet ve Adalet Partisi

• Milliyetçi Hareket Partisi

• Muhafazakar Yükseliş Partisi

• Özgürlük ve Dayanışma Partisi

• Toplumsal Uzlaşma Reform ve Kalkınma Partisi

• Türkiye Komünist Partisi

• Vatan Partisi

• Yurt Partisi

• Ankete Katılan
    0
Offf oy kullanmamak ve AKP arasında gelip gidiyorum. Hiç bu kadar kararsız olmadım. Karar vermeme yardımcı olurlar belki diye tüm partilerin müziklerini dinledim. :KK47: Hatta Selocanın Kürt halayını bile izledim. Gerçekten hiç de ırkçı bir adam değilmiş. :p
AKP' ye oy vermek istemiyorum ama koalisyon hiç istemiyorum. AKP'den memnun değilim ama Kılıçdaroğlu veya Bahçeliyi hiç sevmiyorum. Onlara da en ufak güvenim yok. Yahu bi tane adam gibi adam yok mu be bu ülkede. :KK67:

Partilerin şu biz ve onlar gibi kelimeleri hoşuma gitmiyor.
AKP : Onlar konuşur AKP yapar. (Konuşanlar kim? siz kimsiniz?)
CHP: Gelin oy verin gitsinler. (Kimler gitsin? Onlara oy verenler de mi?)
MHP: Bizimle yürü Türkiye (Pardon ama siz kimsiniz? ve nereye gidiyorsunuz?)
HDP: Bizler meclise (En açıklayıcı bence bu, bizler demekle ne demek istediklerini adamlar açık açık belirtiyor. Direkt Irk ayrımı.)

Ama ben bu onlar sizler bizler kelimelerinden nefret ediyorum.
Haydar Baş' ın partisi de olabilir :) kızım nereden duyup öğrendiyse ' is,as,hayday bas ' diye slogan atıyor evde :)

Offf oy kullanmamak ve AKP arasında gelip gidiyorum. Hiç bu kadar kararsız olmadım. Karar vermeme yardımcı olurlar belki diye tüm partilerin müziklerini dinledim. :KK47: Hatta Selocanın Kürt halayını bile izledim. Gerçekten hiç de ırkçı bir adam değilmiş. :p
AKP' ye oy vermek istemiyorum ama koalisyon hiç istemiyorum. AKP'den memnun değilim ama Kılıçdaroğlu veya Bahçeliyi hiç sevmiyorum. Onlara da en ufak güvenim yok. Yahu bi tane adam gibi adam yok mu be bu ülkede. :KK67:

Partilerin şu biz ve onlar gibi kelimeleri hoşuma gitmiyor.
AKP : Onlar konuşur AKP yapar. (Konuşanlar kim? siz kimsiniz?)
CHP: Gelin oy verin gitsinler. (Kimler gitsin? Onlara oy verenler de mi?)
MHP: Bizimle yürü Türkiye (Pardon ama siz kimsiniz? ve nereye gidiyorsunuz?)
HDP: Bizler meclise (En açıklayıcı bence bu, bizler demekle ne demek istediklerini adamlar açık açık belirtiyor. Direkt Irk ayrımı.)

Ama ben bu onlar sizler bizler kelimelerinden nefret ediyorum.
:KK70:Oy kullanmamak ve AKP arasinda gidip geliyor musun? Bosuna uzuluyorsun, sonucta ikisi de ayni kapiya cikiyor..:KK45:

Bugun bir arkadasim AKP ile MHPnin koalisyon yapabilecegini, ne de olsa MHP'nin cogu zaman mecliste oylari ile AKPyi destekledigini soyledi.. Olur mu olur...:KK64: Canim sikildi..:KK51:

Bugun bir arkadasim AKP ile MHPnin koalisyon yapabilecegini, ne de olsa MHP'nin cogu zaman mecliste oylari ile AKPyi destekledigini soyledi.. Olur mu olur...:KK64: Canim sikildi..:KK51:
Saraylım, sizle ben ne koalisyonlar gördük, bu da şaşırtmasın, olmaz diye birşey olmadığını öğrenmedik mi? Olur olur, eğer o Sandıktan tek parti çıkmazsa herşey olur:KK14:

Saraylım, sizle ben ne koalisyonlar gördük, bu da şaşırtmasın, olmaz diye birşey olmadığını öğrenmedik mi? Olur olur, eğer o Sandıktan tek parti çıkmazsa herşey olur:KK14:
Gitsin kursun koalisyonunu... Valla biter.. MHPli secmen bayilmiyor AKPye, hatta buyuk cogunlugu benim gibi dusunuyor.. Onlara da buyuk hayalkirikligi olur. Eskiden cok koalisyonlar gorduk ama nefretin bir partiye ve hatta bir adama bu kadar odaklandigi bir ortam hic gormedim ben. Ulke madalyonun iki yuzu gibi, bir taraf asik, bir taraf nefret ediyor. Bugun onla bir koalisyon hic bir partiye yakismaz yani...:KK12:

Şurda benim de bir seçim tahminim bulunsun :)

Ak Parti: % 43-44
CHP: % 26-27
MHP: % 15-16
HDP: % 9-10

Hdpnin meclise girme olasılığı beni korkutmuyor. Aksine çözüm sürecinin sağlıklı ilerlemesi için bunun gerekli olduğunu düşünüyorum. Ülkemiz için hayırlısı olsun.

Edit: ankette acemiyim :)))

Su gune kadar dedigi hersey cikan Fuat Avni,Akp'nin hangi ilde,kimlerle ve hangi sandikta hirsizlik yapacaginin tam sirali listesini vermis.Bir goz atin yakinsaniz o okula ve o sandigin oldugu sinifa çökün arkadaşlar.Akp'liler bence oncelikli olarak sizler gitmelisiniz bu sandiklarin basina.Yaparak yasayarak ögrenme gercekleri gormede en iyi ogrenme seklidir.

http://www.hbrdr.com/m/?id=4044844

Isimleri facebook,twitter gibi sosyal medya hesaplarindan aratirsaniz cogu da aktroll teskilatindan oldugunu anlarsiniz.

Son düzenleme:
Su gune kadar dedigi hersey cikan Fuat Avni,Akp'nin hangi ilde,kimlerle ve hangi sandikta hirsizlik yapacaginin tam sirali listesini vermis.Bir goz atin yakinsaniz o okula ve o sandigin oldugu sinifa çökün arkadaşlar.Akp'liler bence oncelikli olarak sizler gitmelisiniz bu sandiklarin basina.Yaparak yasayarak ögrenme gercekleri gormede en iyi ogrenme seklidir.

http://www.hbrdr.com/m/?id=4044844

Isimleri facebook,twitter gibi sosyal medya hesaplarindan aratirsaniz cogu da aktroll teskilatindan oldugunu anlarsiniz.

Benim ismimi unutmuslar küstüm :))

Bu da yeni moda sanirim :) Bana mesaj atmamislar,benim adimi yazmamislar demek.Neyse, yanlis kisilere hak arayin ,hirsizliga goz yummayin demisim.Uzerinize alinmayin bayanlar.

İnsanların fislenmesini hak mi görüyorsunuz? Bir de isimleri arastirdiginizi ak parti teskilatindan olduklarını yazıyorsunuz. orda bir çok isim var hepsine baktiniz mi? Ayrıca orda parti görevlisi olarak gideceklerin de ismi var parti gorevlilerini kendi teskilatindan değil de chp teskilatindan mi secselerdi.

Gaza gelip o okullara gidenler sandik başkanının tek bir emriyle o günü nezaret de gecirebilirler. Bunu gerçekten bilmiyorlar mi yoksa ortalık karissinda ne olursa olsun mu diyorlar.

Bir fuat avninin listesine bakip da gaza gelmem ben. O insanların hırsızlık yaptigina kanit var mi? Yok. Çünkü daha seçim olmadan hırsızlık olacak diyorlar suc olmadan suçluyu buluyorlar. Çünkü seçimden ne sonucu çıkacağını gayet iyi biliyorlar. Oylarimizi çaldılar diye ağlama çalışmaları bunlar.

İnsanların fislenmesini hak mi görüyorsunuz? Bir de isimleri arastirdiginizi ak parti teskilatindan olduklarını yazıyorsunuz. orda bir çok isim var hepsine baktiniz mi? Ayrıca orda parti görevlisi olarak gideceklerin de ismi var parti gorevlilerini kendi teskilatindan değil de chp teskilatindan mi secselerdi.

Gaza gelip o okullara gidenler sandik başkanının tek bir emriyle o günü nezaret de gecirebilirler. Bunu gerçekten bilmiyorlar mi yoksa ortalık karissinda ne olursa olsun mu diyorlar.

Bir fuat avninin listesine bakip da gaza gelmem ben. O insanların hırsızlık yaptigina kanit var mi? Yok. Çünkü daha seçim olmadan hırsızlık olacak diyorlar suc olmadan suçluyu buluyorlar. Çünkü seçimden ne sonucu çıkacağını gayet iyi biliyorlar. Oylarimizi çaldılar diye ağlama çalışmaları bunlar.

Cemaatci diyerek fislenenlere ses cikarmadiniz da simdi yandaşlarin fislenmesi mi gucunuze gitti ? Cemaatci diyerek fislenirlerken hakmiydi ? Ozaman neredeydiniz ?Iyimis bu.Ayrica kanit varken siz yolsuzluga da inanmiyorsunuz ki .Peceteye ucreti alinmistira inanip aaa bak kanit deyip tapelere montaj diyen güruhsunuz :) Ne anlatilabilir ki ? Dedigim gibi yandas arkadaslara takip edin diye lafimi geri aldim ben.Konu daha da uzamasin.

Hdp nin mecliste olma isteme iradesi desteklenmeli ya ne bicim bi mantikdr daga cikma gel siyaset yap dendi bunca zamndir simdi siyasete gelince yok o da olmaz.. kisir donguyle nereye kadar.. kan davasi gibi sursun mu.. demokrasi ile asilmicak da neyle

Lutfen birakin su topicte vicdan suzgeci olmayi.Kim hangi partiye vermek i
Siz hirsizlara oy verirken vicdaninizi ucak moduna mi aliyorsunuz ?

Lutfen birakin su topicte vicdan suzgeci olmayi.Kim hangi partiye vermek istiyorsa verir.
sana bişey diyen olmadı hanımefendi önünden ye lütfen :KK59:

Atanamayan öğretmenler, kahkaha atmak isteyen kadınlar için, aleviler,ermeniler, kürtler kisaca ötekileştirilen tüm insanlar için, insanca yasama hakki için, beton yığınına mahkum ettiğin için, et yiyemeyen, elektriği kaçak kullanmaya mecbur bıraktığın insanlar için, soma, roboski, gezi ve dahasi için, sınav skandallarına, yüksek ÖSYM sınav ücretlerine, kadrolaşmalara dur demek icin, dağıtılan kömürün yok ettiği aileler için, 16 kilometre boyunca oğlunun cansız bedenini sırtında taşıyan baba için, içine edilen eğitim ve adalet sistemi için, işçi ölümleri, tutuklu gazeteciler için, çocuk işçiler için, gezi de kaybettiğimiz canlar için, 1 Mayis'i Taksim de kutlayamadigim icin, senden olmadığı için ihaleyi kaybeden ve yalakalarin tarafından tartaklanan adam için, din üzerinden siyaset yaptığın için, kundakçıya, tecavüzcüye, dolandırıcıya sahip çıkıp; hukukçuyu, eğitimciyi hapseden, hırsı ve kini ile meydanlarda, ihmalkarlığı, sermaye aşkı ile iş sahalarında, gönderdiği silahlar ile komşu ülkelerde insanların ölümüne sebep olan, fıtratında öldürmek olan bir parti olduğun için sana oy vermeyecegim AKP.

Atanamayan öğretmenler, kahkaha atmak isteyen kadınlar için, aleviler,ermeniler, kürtler kisaca ötekileştirilen tüm insanlar için, insanca yasama hakki için, beton yığınına mahkum ettiğin için, et yiyemeyen, elektriği kaçak kullanmaya mecbur bıraktığın insanlar için, soma, roboski, gezi ve dahasi için, sınav skandallarına, yüksek ÖSYM sınav ücretlerine, kadrolaşmalara dur demek icin, dağıtılan kömürün yok ettiği aileler için, 16 kilometre boyunca oğlunun cansız bedenini sırtında taşıyan baba için, içine edilen eğitim ve adalet sistemi için, işçi ölümleri, tutuklu gazeteciler için, çocuk işçiler için, gezi de kaybettiğimiz canlar için, 1 Mayis'i Taksim de kutlayamadigim icin, senden olmadığı için ihaleyi kaybeden ve yalakalarin tarafından tartaklanan adam için, din üzerinden siyaset yaptığın için, kundakçıya, tecavüzcüye, dolandırıcıya sahip çıkıp; hukukçuyu, eğitimciyi hapseden, hırsı ve kini ile meydanlarda, ihmalkarlığı, sermaye aşkı ile iş sahalarında, gönderdiği silahlar ile komşu ülkelerde insanların ölümüne sebep olan, fıtratında öldürmek olan bir parti olduğun için sana oy vermeyecegim AKP.

Ağzınıza sağlık

hırsı ve kini ile meydanlarda, ihmalkarlığı, sermaye aşkı ile iş sahalarında, gönderdiği silahlar ile komşu ülkelerde insanların ölümüne sebep olan, fıtratında öldürmek olan bir parti olduğun için sana oy vermeyecegim AKP.
sadece bunlar için %1 bile almaması gerekir. bu kada rkötülük yapılan insanlara sağır olan bi kitle var.. ne acı.. hele bir de vicdandan bahsetmeleri yok mu..

Son düzenleme:
Ben oy verdim gitsinler diye, hadi sira sizde. Bu sefer atacagiz uzerimizden artik sunlari...
Bugun Nazim hocamin gunu, saygiyla anarken onunla baglayalim olayi:KK52:

"Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında, bir direniştir yaşamak.."

Nazım Hikmet.:KK200:

CHPli degilim fakat oyumu chpye verecegim. Devlet Bahceli koltuga yapisti gitmiyor genclerin onunu acmayan, kafasina gore milletvekili adayi secen şahsa o partiyi desteklesemde oy vermeyecegim. Gozumde bu hareketlerle iktidar partisi liderinden farki yok. Chp illerde yapilan secimlerde hangi aday 1. olduysa onlari ayni liste sirasiyla milletvekili adayi gosterdi demokrasiden yana oldugum icin alkislayanlar tarafindanim bu sefer.

Buralar yine çok uzgun :) keşke Twitter'da milleti fisleyenleri de banlayabilse kazen ya da mune :))

Şimdi de Kuşçu diye biri cemaatten olan görevlileri fislemekte. Vallahi kafayı yedik milletçe.

Herkese benden birer huni..

Birde Selin Sayek ne tatli ne bilgili bir kadin keske cumhurbaskani olsa bunuda soylemeden gecemedim.

Back