- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşim gönüllü oldu oy ve ötesi' ne. müsait olanlar lütfen kayıt olsun çok çok önemliarkadaşlar çok az bi vakit kaldı lütfen oy ve ötesine kayıt olup gönüllü olun..unutmayın unutturmayınnn ankarada mansur yavaş melih gökçeği oy olarak yakaladgnda sadece Çankaya ve yeni mahalle oyları sayımı kalmıştı(chpnin ezdiği bölgelerdir buralar) Yusuf Yusuf olup 3 saat veri akışını kestiler!!! sonra veri akışı geldiğinde melih g. %2 one geçmişti sonuç olarak çankayadan %55 ile akpnin çıkarrttılar.. bu sonuca kargalar güler..... burda dalga geçenleri de Allaha havale ediyorum. inadına sahip çıkalım oyumuza..gözleri var görmezler kulakları var duymazlar.. ama Allah hak tan yana olanı da olmayanı da görüyo..
unutmayın unutturmayın bu seçim dönemi geleceğimiz için çok önemli lütfen oylara sahip çıkalım. lütfen!
Soylediklerinize hak veriyorum ama ben oyunu koruyamayan Chpyede kiziyorum. O donem Mansur Yavas erken bi aciklama yapip baskanligini ilan etmisti sonrasinda olan oldu zaten. Yani zafer havasina kapilipta son oylara sahip cikilmayinca boyle oldu.arkadaşlar çok az bi vakit kaldı lütfen oy ve ötesine kayıt olup gönüllü olun..unutmayın unutturmayınnn ankarada mansur yavaş melih gökçeği oy olarak yakaladgnda sadece Çankaya ve yeni mahalle oyları sayımı kalmıştı(chpnin ezdiği bölgelerdir buralar) Yusuf Yusuf olup 3 saat veri akışını kestiler!!! sonra veri akışı geldiğinde melih g. %2 one geçmişti sonuç olarak çankayadan %55 ile akpnin çıkarrttılar.. bu sonuca kargalar güler..... burda dalga geçenleri de Allaha havale ediyorum. inadına sahip çıkalım oyumuza..gözleri var görmezler kulakları var duymazlar.. ama Allah hak tan yana olanı da olmayanı da görüyo..
unutmayın unutturmayın bu seçim dönemi geleceğimiz için çok önemli lütfen oylara sahip çıkalım. lütfen!
kesinlikle.. öyle bi ülke haline geldik ki aldığın oyların araklanmaması için bi an gevşemiycen ne kötü.. zaten kaygılıyız ülkemz için bi elimizden gelen oy vermek var onda da kaygısız veremiyoruz.. bu kadar yozlaşmışlıktan bıktım...Soylediklerinize hak veriyorum ama ben oyunu koruyamayan Chpyede kiziyorum. O donem Mansur Yavas erken bi aciklama yapip baskanligini ilan etmisti sonrasinda olan oldu zaten. Yani zafer havasina kapilipta son oylara sahip cikilmayinca boyle oldu.
Siz isteseniz istemesenizde tayyip rabbimin yardimiyla basa gececek sizde kininizden kuduracaksiniz
%47 %48 alıcak insaallah% kac alir sence :)
Siz isteseniz istemesenizde tayyip rabbimin yardimiyla basa gececek sizde kininizden kuduracaksiniz
siz kac ıstersenız onu alır , hiç süphenız olmasın..% kac alir sence :)
%47 %48 alıcak insaallah
Yakuti, sanırım sen Tayyip bir şekilde yine yürütür o oyları diye düşündüğün için isteseniz de istemeseniz de diyorsun. Bunu zaten bildiğim için ben de üye oldum oy ve ötesine.[/Q
Ben Allahu tealanın kafirlerle birlesenlerin oyunu bozacagı nı dusundugum için siz istesenizde istemesenizde dedim suphe yokki ak parti bileginin hakkıyla alıcak oylarıYakuti, sanırım sen Tayyip bir şekilde yine yürütür o oyları diye düşündüğün için isteseniz de istemeseniz de diyorsun. Bunu zaten bildiğim için ben de üye oldum oy ve ötesine.
mesru yollarla ak partiyi deviremiyecekleri için seçime şaibe karıstırarak ak partiyi itibarsızlastırmaya calisiyorlar
Ben Allahu tealanın kafirlerle birlesenlerin oyunu bozacagı nı dusundugum için siz istesenizde istemesenizde dedim suphe yokki ak parti bileginin hakkıyla alıcak oyları
arkadaşlar çok az bi vakit kaldı lütfen oy ve ötesine kayıt olup gönüllü olun..unutmayın unutturmayınnn ankarada mansur yavaş melih gökçeği oy olarak yakaladgnda sadece Çankaya ve yeni mahalle oyları sayımı kalmıştı(chpnin ezdiği bölgelerdir buralar) Yusuf Yusuf olup 3 saat veri akışını kestiler!!! sonra veri akışı geldiğinde melih g. %2 one geçmişti sonuç olarak çankayadan %55 ile akpnin çıkarrttılar.. bu sonuca kargalar güler..... burda dalga geçenleri de Allaha havale ediyorum. inadına sahip çıkalım oyumuza..gözleri var görmezler kulakları var duymazlar.. ama Allah hak tan yana olanı da olmayanı da görüyo..
eşim gönüllü oldu oy ve ötesi' ne. müsait olanlar lütfen kayıt olsun çok çok önemli
Kızlar ya ben biraz geç başvuru yaptım, şehrimdeki eğitimi kaçırdım o yüzden. Yine de gözlemci olabiliyor muyum?
%47 %48 alıcak insaallah
Bende bu civarda alır diye tahmin ediyorum. İnşallah % 50 ye yakın olur tabii...O kkadar olursa benim için de sürpriz olur. Ben % 43-45 aralığında olur diye düşünüyorum açıkçası. Hayirlisi olsun inşallah senin tahminin tutar :)