• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa oyumu ;

Bugün seçim olsa oyumu ;

• Adalet ve Kalkınma Partisi

OY: 0 0,0%
  • Anadolu Partisi

• Bağımsız Türkiye Partisi

• Büyük Birlik Partisi + Saadet Partisi

• Cumhuriyet Halk Partisi

• Demokrat Parti

• Demokratik Sol Parti

• Doğru Yol Partisi

• Genç Parti

• Hak ve Adalet Partisi

• Hak ve Özgürlükler Partisi

• Halkın Yükselişi Partisi

• Halkların Demokratik Partisi

• Hür Dava Partisi

• İlk Parti

• Komünist Parti

• Liberal Demokrat Parti

• Merkez Parti

• Millet Partisi

• Millet ve Adalet Partisi

• Milliyetçi Hareket Partisi

• Muhafazakar Yükseliş Partisi

• Özgürlük ve Dayanışma Partisi

• Toplumsal Uzlaşma Reform ve Kalkınma Partisi

• Türkiye Komünist Partisi

• Vatan Partisi

• Yurt Partisi

• Ankete Katılan
    0
arkadaşlar çok az bi vakit kaldı lütfen oy ve ötesine kayıt olup gönüllü olun..unutmayın unutturmayınnn ankarada mansur yavaş melih gökçeği oy olarak yakaladgnda sadece Çankaya ve yeni mahalle oyları sayımı kalmıştı(chpnin ezdiği bölgelerdir buralar) Yusuf Yusuf olup 3 saat veri akışını kestiler!!! sonra veri akışı geldiğinde melih g. %2 one geçmişti sonuç olarak çankayadan %55 ile akpnin çıkarrttılar.. bu sonuca kargalar güler..... burda dalga geçenleri de Allaha havale ediyorum. inadına sahip çıkalım oyumuza..gözleri var görmezler kulakları var duymazlar.. ama Allah hak tan yana olanı da olmayanı da görüyo..
unutmayın unutturmayın bu seçim dönemi geleceğimiz için çok önemli lütfen oylara sahip çıkalım. lütfen!

arkadaşlar çok az bi vakit kaldı lütfen oy ve ötesine kayıt olup gönüllü olun..unutmayın unutturmayınnn ankarada mansur yavaş melih gökçeği oy olarak yakaladgnda sadece Çankaya ve yeni mahalle oyları sayımı kalmıştı(chpnin ezdiği bölgelerdir buralar) Yusuf Yusuf olup 3 saat veri akışını kestiler!!! sonra veri akışı geldiğinde melih g. %2 one geçmişti sonuç olarak çankayadan %55 ile akpnin çıkarrttılar.. bu sonuca kargalar güler..... burda dalga geçenleri de Allaha havale ediyorum. inadına sahip çıkalım oyumuza..gözleri var görmezler kulakları var duymazlar.. ama Allah hak tan yana olanı da olmayanı da görüyo..
unutmayın unutturmayın bu seçim dönemi geleceğimiz için çok önemli lütfen oylara sahip çıkalım. lütfen!
eşim gönüllü oldu oy ve ötesi' ne. müsait olanlar lütfen kayıt olsun çok çok önemli

Soylediklerinize hak veriyorum ama ben oyunu koruyamayan Chpyede kiziyorum. O donem Mansur Yavas erken bi aciklama yapip baskanligini ilan etmisti sonrasinda olan oldu zaten. Yani zafer havasina kapilipta son oylara sahip cikilmayinca boyle oldu.

Soylediklerinize hak veriyorum ama ben oyunu koruyamayan Chpyede kiziyorum. O donem Mansur Yavas erken bi aciklama yapip baskanligini ilan etmisti sonrasinda olan oldu zaten. Yani zafer havasina kapilipta son oylara sahip cikilmayinca boyle oldu.
kesinlikle.. öyle bi ülke haline geldik ki aldığın oyların araklanmaması için bi an gevşemiycen ne kötü.. zaten kaygılıyız ülkemz için bi elimizden gelen oy vermek var onda da kaygısız veremiyoruz.. bu kadar yozlaşmışlıktan bıktım...

Yakuti, sanırım sen Tayyip bir şekilde yine yürütür o oyları diye düşündüğün için isteseniz de istemeseniz de diyorsun. Bunu zaten bildiğim için ben de üye oldum oy ve ötesine.[/Q
Yakuti, sanırım sen Tayyip bir şekilde yine yürütür o oyları diye düşündüğün için isteseniz de istemeseniz de diyorsun. Bunu zaten bildiğim için ben de üye oldum oy ve ötesine.
Ben Allahu tealanın kafirlerle birlesenlerin oyunu bozacagı nı dusundugum için siz istesenizde istemesenizde dedim suphe yokki ak parti bileginin hakkıyla alıcak oyları

mesru yollarla ak partiyi deviremiyecekleri için seçime şaibe karıstırarak ak partiyi itibarsızlastırmaya calisiyorlar

Ben Allahu tealanın kafirlerle birlesenlerin oyunu bozacagı nı dusundugum için siz istesenizde istemesenizde dedim suphe yokki ak parti bileginin hakkıyla alıcak oyları

eşim gönüllü oldu oy ve ötesi' ne. müsait olanlar lütfen kayıt olsun çok çok önemli

Kızlar ya ben biraz geç başvuru yaptım, şehrimdeki eğitimi kaçırdım o yüzden. Yine de gözlemci olabiliyor muyum?

Valla eskiden Akparti ye ve Erdoğan a bi sempatim yoktu siyasetide sevmem anlamam zaten
Ama burda yapılan haksız Yorumları dozunu kaçıran eleştirileri okuyunca fanatik bir akpartili oldum :KK57:
Kendime inanamıyorum :eek:
durmak yok böyle devam iyi gidiyorsunuz biraz daha acımasız eleştiriler yapın :KK25:

Böyle yorumlara gerek yok ama. Daha sakin olalım lütfen. Yeni üye olmuşsun kuralları bilmiyor olabilirsin diye söylüyorum seni banlar site yoneticileri böyle yorumlar yazarsan. Cok sinirini bozan bir yorum olursa cevap verme

Y yakuti sana yazdim bu mesaji alıntı yapamadım.

Back