• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün parkelerim beni üzdü

SerenityLove

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
149
13
318
Antalya
bugün oldukça detaylı bir temizliğe giriştim malesef...malesef diyorum çünkü temizlik esnasında oldukça ağır olan bir biblomu parkenin üzerine düşürdüm farkında olmadan hem de oldukça yüksek bir yerden...tabi parkemde oluşan hasar beni üzdü çünkü ufak bir hasar değil...oldukça yaralanmış...ama tek tesellim kapıya yakın bir yerinde ve elimde de aynı parkeden var birkaç tane...acaba sadece o parçayı değiştirtebilir miyim diye merak ediyorum şimdi...sökülen diğer parkeler ilki gibi yerine oturur mu acaba...fikri olan, daha önce kısmi parke değişimi yaptıran var mı hanımlar...hadi içime bir su serpin lütfeennn...

sevgili balım umarım dediğin gibidir...yarın hemen bir parkeciye de danışmalıyım ama tek bir parke değiştirmek için bakalım bulabilecek miyim birilerini...kimse yanaşmaz gibi ama şansımı denemeliyim...ya ben nasıl yaptım böyle birşeyi çok kızıyorum kendime:(

Canım, malesef benim de başıma geldi bu. Hem de birkaç kez. Benim parkelerim beyaz ve kırılan yerler alttaki döşemeden dolayı kahverengi görünüyor. Bende parke parçası yok ve değiştirmeyi de bu yüzden hiç düşünmedim. Duvarlardan kalan krem renk boyayla boyadım. Çok dikkatli bakmazsan belli olmuyor. Ama geçmeli olduğu için değiştirilebiliyor diye biliyorum. Umarım öyledir.
Sevgiler...

umarım öyledir...bu kilitli parkeler birbirine geçirilirken aralarına herhangi bir yapıştırıcı sürülüyor mu acaba...umarım yapıştırıcılı filan değildir...bakalım bugün akşam üzeri biryer bulup sormam lazım...

Hiç üzülme canım kesinlikle halledilebilir.
Bende evimde tadilat yaptığımda kapı girişindeki parken resmen kırılmış gibiydi.
Sadece o kısmı değiştirdik.
Benim dedem çok beceriklidir o halletmişti.
Rica edersen biryere gelip bakarlar.
Evinin yakınındaki bir yer olursa sorun yapmadan gelirler.

Sevgiler...

inşallah canım ya çok mutlu oldum şimdi...bir usta bulamadım ama...en kısa zamanda hallolur inşallah da gördükçe bozulan moralim düzelir:)

Back
X