Senin gibiler derken? Linç ediyor ne demek?? Laflarınıza dikkat edin. Ben 2 tane çocuk büyüttüm bu yaşımda. Siz benim geleceğim hakkında yorum yapamazsiniz!
Nerden eminsin nerden biliyosun sen ya uzaktan atmiyorum merak etme ben hem de engelli çocuk büyüttüm hani. Ebeveynimden çok ben baktim. Hadi daha fazla bilip bilmeden konuşma. Sizin gibiler çocuk vurmayi kendisine hak görür bahanesi de vardir.Kendi cocugun mu hic sanmam yada sen degil ebeveynlrrin buyutmustur eminim
Oy oyyyyy hadi kardeşin neyse de ki hepimiz kardeşlerimize baktıkNerden eminsin nerden biliyosun sen ya uzaktan atmiyorum merak etme ben hem de engelli çocuk büyüttüm hani. Ebeveynimden çok ben baktim. Hadi daha fazla bilip bilmeden konuşma. Sizin gibiler çocuk vurmayi kendisine hak görür bahanesi de vardir.
Hayir engelli kardesime okuluna ben goturup getiriyodum. Kendi okulumdan gelince doğru onun okuluna. Boyama falan değil bayagi bayagi ben büyüttüm. Yemeklerini yaptigim da oldu. Simdi 10 yasindaki kardesimin banyosunu bile hala ben yaptiriyorum ogretmeniyle velisi olarak ben görüşüyorum. Engelli kardesim de hâlâ bende ömür boyu ben bakcam ve hayatim boyunca sadece bir kez kardesimin poposuna hafifce vurdum. Elim kopsaydi diye ben de cok pisman oldum. Ama konu sahibi tek bi cocugun yemek yememesine sabredemeyip vurmus. Hem de gayet normal 4 yasindaki bi bebege.Demek benim yerimde olsa napardi bilmemOy oyyyyy hadi kardeşin neyse de ki hepimiz kardeşlerimize baktık
diğer bahsettiğin şu annesi baksın diye size bıraktığı mi ?
o kadar yaşından büyük yorumlar yapıyorsun ki Tecrubeden uzak yorumlar dolayisiyla içi boş duruyor
Çalışan annenin çocuğuydum
Günün büyük bir bölümünde başkasının evindeydim hatta annemle babam çalışıyor diye yaz gelince 4 ay o aileyle onların memleketine gider kalirdim
Bu bir kaç ayliktan 5 yaşıma kadar devam etti
beni onlar mi büyüttü
annem büyüttü ne münasebet
18 yaşında biri 2 çocuk buyuttuyse 18 yasindaki birine 2 çocuğu veren ailenin sorumsuzlugudur Ki büyüttüm dediğine göre sen 13 yaşında filandin
Çocuğuna tokat atandan çok sana emanet edenlere kız çünkü bu çok daha dehşet verici çocuğa çocuk emanet etmek
Gerci öyle bir şey olduğunu sanmıyorum
Yemek yedirme boyama yapma vs. Şeylerden bahsediyorsundUr
Cok sacma alakasiz ve bir okadar da gereksiz bir yorum olmus.Biz uğraşıyoruz çocuğumuz olsun diye. Siz olanın kıymetini bilmiyosunuz yazik
Nerden eminsin nerden biliyosun sen ya uzaktan atmiyorum merak etme ben hem de engelli çocuk büyüttüm hani. Ebeveynimden çok ben baktim. Hadi daha fazla bilip bilmeden konuşma. Sizin gibiler çocuk vurmayi kendisine hak görür bahanesi de vardir.