Ben de dayak yedim yeri geldiOlmuş bi kere mantığını da ben anlamıyorum. Ne demek olmuş bir kere? Birdaha olmasın efendim. Ya insan nasıl kendi canından birine vurur nasıl kıyar anlamıyorum. Annem de bize vururdu, ne oldu ne geçti annemin ya da sizin elinize. O an yavrunuzun canı yandı. Ben "bizim olmuyor siz de kıymetini bilmiyorsunuz" diyeni biraz da olsa haklı buldum. Çünkü çeken bilir evlat sahibi olmamayı, halamdan biliyorum..Ve bir yavruya vurulduğunu görünce de sinirlenmesi çok tâbii. Neyse birdaha vurmazsiniz umarim ne deyim
Fikrimi söyledim hanfendi. Bebek fetişti ne demek anlamadım pardon? Tabiki bi yavruya vurulduğunda kızmam vicdanımın gereğidir. Yapmaması gerekiyordu yapmış, sonunda bir daha vurmazsınız dedim farkındaysanız.Anneliği abartmak ne demek? Kutsal birşeyin abartması mı olurmuş? Sosyal hizmetler ne alaka??Ben de dayak yedim yeri geldi
biri anneme biz evlat sahibi olamadık dese ne alakası var dengesiz konu bu mu derim
Bebek fetistimisiniz
Ne kadar abartiyosunuz anneliği
Olmuş bi kere işte
ne yorum yapalım sosyal hizmetleri mi arayalım
Annelik neden kutsal ?Fikrimi söyledim hanfendi. Bebek fetişti ne demek anlamadım pardon? Tabiki bi yavruya vurulduğunda kızmam vicdanımın gereğidir. Yapmaması gerekiyordu yapmış, sonunda bir daha vurmazsınız dedim farkındaysanız.Anneliği abartmak ne demek? Kutsal birşeyin abartması mı olurmuş? Sosyal hizmetler ne alaka??
Resmen pazarlık yapıyorsunuz çocuğunuzla. Siz de her dediğini yapmayın çocuğun lütfen. Çocuğun her dediğini yapmak onun iyiliğine olmuyor maalesef. Hayır demeyi de bilin. Tokat konusuna gelince de şiddete kesinlikle karşıyım fakat çocuktur bu neredeyse hepimiz aynı şeyleri yaşadık. Bir dahaki sefere sinirlerinize hakim olmaya çalışırsanız böyle bir şeyin tekrarlanabileceğini düşünmüyorum.Soz veriyor her dedigini yaptiriyor ama yemiyor..
Yemiyor diye cocuk dovulse benimki simdiye dayak manyagi olmustu.
bir arkadas daha yazmis onunde yemek oldugu halde acliktan ölen duydunuz mu hic? Cocuga vurmussunuz zaten o buyuk bir travma, ama bunun yemek yuzunden olmasi daha da buyuk.. ilerde cocugunuzun anoreksiya ya da obezite gibi ciddi yeme bozukluklari olmasini istemiyorsaniz karismayin yediklerine, zorlamayin, ustune dusmeyin, hatta onemsemeyin. Siz onemsedikce cocuk yememeyi ilgi cekmek ya da sizi cezalandirmak icin kullanacak çünkü.
Cocugu yemek yemeyen tum annelere siddetle carlos rodrigez in "cocugum yemek yemiyor" kitabini oneriyorum. Lutfen okuyun, hem de altini cize cize okuyun ve asla aklinizdan cikarmayin. Siz de mutlu olun cocugunuz da mutlu olsun, yemek saatleri ikiniz icin de iskenceye donusmesin.
Tatlım sen de bir konunda kardeşinin poposuna hafifçe vurduğunu yazmıştın. İnsanlık hali bu olabiliyor yani. Bir tokat attı diye kötü anne mi oldu şimdi. Ne kadar seviyoruz abartmayı. Tabi ki keşke vurmasaydı kesinlikle savunmuyorum ama insanız hepimizin başına gelebilir. Zaten pişman olmuş. Bir daha yapacağını sanmıyorum.Hiçbir şey bir evlada vurulmasını hele de küçücükse haklı çıkarmaz. Sinir patlaması yaşıyoruz sorunlarımız var diye vuralım çoluğa çocuğa o zaman. Hem de yemek yememesi gibi hiç olmadık bi sebepten. Ayrıca annelik kutsal olmadaydi cennet anaların ayağı altında olur muydu hiç? Ne demek sadece ürüyorsun? Siz anneliği sadece üremek olarak mı görüyorsunuz? Ben anneliğe ve evlada çok önem veriyorum, henüz evli olmadığım halde. Siz sadece üremek olarak görüyosanız saygı duyarım
rodrigez değil carlos gonzalez pelin66cığımkarıştırıverdin sanırım
başucu kitabım hayatımda okuduğum en faydalı çocuk bakım kitabı. mutlaka her anne okumalı.
Cani anne ilan edildim. Oglum 4 yasinda . Sarildim ozur diledim. sadece yanagina hafif ten hizli bir sekilde vurdum. Olay dovme degil. Cokkk pisman oldum. Ama yaptim yapmamam gerekiyordu. Ilk defa boyle birsey yaptim. Vicdan azabi cektim. Gece uyuyamadim.
Olmuş bi kere mantığını da ben anlamıyorum. Ne demek olmuş bir kere? Birdaha olmasın efendim. Ya insan nasıl kendi canından birine vurur nasıl kıyar anlamıyorum. Annem de bize vururdu, ne oldu ne geçti annemin ya da sizin elinize. O an yavrunuzun canı yandı. Ben "bizim olmuyor siz de kıymetini bilmiyorsunuz" diyeni biraz da olsa haklı buldum. Çünkü çeken bilir evlat sahibi olmamayı, halamdan biliyorum..Ve bir yavruya vurulduğunu görünce de sinirlenmesi çok tâbii. Neyse birdaha vurmazsiniz umarim ne deyim
Senin gibiler de cocuk oldumu linc ediyor genelde 1 buyuk lokma ye buyuk laf etme , 2 davul sesi uzaktan hos gelir cocugun olunca yetistirince onu konus derim kuru siki atmayla ilmaz o is canim