Bugün oğluma tokat attım !

Olmuş bi kere mantığını da ben anlamıyorum. Ne demek olmuş bir kere? Birdaha olmasın efendim. Ya insan nasıl kendi canından birine vurur nasıl kıyar anlamıyorum. Annem de bize vururdu, ne oldu ne geçti annemin ya da sizin elinize. O an yavrunuzun canı yandı. Ben "bizim olmuyor siz de kıymetini bilmiyorsunuz" diyeni biraz da olsa haklı buldum. Çünkü çeken bilir evlat sahibi olmamayı, halamdan biliyorum..Ve bir yavruya vurulduğunu görünce de sinirlenmesi çok tâbii. Neyse birdaha vurmazsiniz umarim ne deyim

Ben de dayak yedim yeri geldi
biri anneme biz evlat sahibi olamadık dese ne alakası var dengesiz konu bu mu derim

Bebek fetistimisiniz

Ne kadar abartiyosunuz anneliği

Olmuş bi kere işte
ne yorum yapalım sosyal hizmetleri mi arayalım

Fikrimi söyledim hanfendi. Bebek fetişti ne demek anlamadım pardon? Tabiki bi yavruya vurulduğunda kızmam vicdanımın gereğidir. Yapmaması gerekiyordu yapmış, sonunda bir daha vurmazsınız dedim farkındaysanız.Anneliği abartmak ne demek? Kutsal birşeyin abartması mı olurmuş? Sosyal hizmetler ne alaka??

Yıpratmayın kendinizi lütfen.
Şiddetin elbette biri ikisi, affı yok ancak yeterince üzülmüş olmanız bir daha yapmaya kalktığınızda düşünmeye sevk eder sizi.

Bu arada yeme problemlerinin çoğu kültürümüzdeki püre ile bebek besleme sonucu oluşuyor. Halbuki yemek yemek içgüdüsel bir durum.
Yeni anneler varsa eğer 'Baby Led Weaning' i araştırmasını tavsiye ediyorum. Ben kızıma 6 aylıktan itibaren sabırla uyguladım (ilk 2 ay zor geçti) ancak şu an 1 yaşında ve her şeyi kendi, çok severek yiyor.

Annelik neden kutsal ?
Cinsel ilişki sonucu uruyorsun

Kutsallik gibi bir şey söz konusu değil

Senin anneni ele alalım
konulardan hatirladigim kadarıyla teyzen vs. Problemli kadının üstüne yük

Kardeşinin bakımı oldukça zor ömür boyu o kadın aklında soru isaretiyle yasayacak benden sonra ne olacak vs. Diye

Senin de eminim problemlerin vardır çocuk olarak

Yüzde 70imizin babaları da çok iyi es sayılmaz

Senin annen insan değil mi ?
Bu kadının sinirleri yok mu ?
Patlama yasayamaz mi ?
keşke ama keşke olmasa ama olduktan sonra beylik laflar etmeye gerek yok
olmuş işte
kadın pişman
ne yararı var şimdi ay evladı olmayanlar var filan demeye

Soz veriyor her dedigini yaptiriyor ama yemiyor..
Resmen pazarlık yapıyorsunuz çocuğunuzla. Siz de her dediğini yapmayın çocuğun lütfen. Çocuğun her dediğini yapmak onun iyiliğine olmuyor maalesef. Hayır demeyi de bilin. Tokat konusuna gelince de şiddete kesinlikle karşıyım fakat çocuktur bu neredeyse hepimiz aynı şeyleri yaşadık. Bir dahaki sefere sinirlerinize hakim olmaya çalışırsanız böyle bir şeyin tekrarlanabileceğini düşünmüyorum.

Annelik neden kutsal yahu? ne kadar meraklıyız bir şeylere kutsiyet yüklemeye..

konu sahibi, geçmiş olsun.. tokat mevzusuna girmeyeceğim ama yemek yemeyen bir çocuk nasıl olur biliyorum.. hiç öyle acıkınca falan yemiyorlar, benim oğlum neredeyse 1 hafta sadece su içerek yaşama potansiyeline sahip.. ee ne yapayım yani acıkmasını beklemek için günlerce aç gezmesine izin mi vereyim?
doktorumuzla konuştuk ve gelişimi iyi gittiği sürece kiloya takılmamamız gerektiğini söyledi.. yani 2 kaşık bile yese devam etmiyorsa zorlamayın.. 2 saat sonra 2 kaşık daha yedirin.. biz doktorumuzun tavsiyesi ile takviye vitaminler de veriyoruz, bir şekilde idare edip gidiyoruz :)

sıkmayın canınızı, iştahsızlık genetik demişti bizim doktor.. babasında veya sizde küçükken böyle bir durum var ise o geçmiştir..

Hiçbir şey bir evlada vurulmasını hele de küçücükse haklı çıkarmaz. Sinir patlaması yaşıyoruz sorunlarımız var diye vuralım çoluğa çocuğa o zaman. Hem de yemek yememesi gibi hiç olmadık bi sebepten. Ayrıca annelik kutsal olmadaydi cennet anaların ayağı altında olur muydu hiç? Ne demek sadece ürüyorsun? Siz anneliği sadece üremek olarak mı görüyorsunuz? Ben anneliğe ve evlada çok önem veriyorum, henüz evli olmadığım halde. Siz sadece üremek olarak görüyosanız saygı duyarım

rodrigez değil carlos gonzalez pelin66cığım karıştırıverdin sanırım
başucu kitabım hayatımda okuduğum en faydalı çocuk bakım kitabı. mutlaka her anne okumalı.

Tatlım sen de bir konunda kardeşinin poposuna hafifçe vurduğunu yazmıştın. İnsanlık hali bu olabiliyor yani. Bir tokat attı diye kötü anne mi oldu şimdi. Ne kadar seviyoruz abartmayı. Tabi ki keşke vurmasaydı kesinlikle savunmuyorum ama insanız hepimizin başına gelebilir. Zaten pişman olmuş. Bir daha yapacağını sanmıyorum.

rodrigez değil carlos gonzalez pelin66cığım karıştırıverdin sanırım
başucu kitabım hayatımda okuduğum en faydalı çocuk bakım kitabı. mutlaka her anne okumalı.

Ay cok utandim simdi
carlos gonzalez ile robert rodrigezin karmasini yapmisim

Gercekten benim icin de okudugum en basarili cocuk gelisim kitabiydi, gunumuzde medya da pediatristler de oyle sartliyorlar ki bizi cocugun her besin turunden her gun bilmemkac gram yemesi sarmis, yemezse asla saglikli olamazmis saniyoruz, hem kendimizi hem cocuklarimizi yipratiyoruz...

Şimdi tokadı atan koca olsaydı, bir kere şiddete başvurulursa devamı gelir yazılacaktı. Burda bir daha yapmazsın deniliyor.
Şiddeti uygulayana göre farklı çıkarımlarımız mı var? Annedir yapmama olasılığı daha yüksektir diye mi görülüyor? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Tokat atan erkeğe de bir daha yapmazsın üzülme denilebilir mi bu durumda? Yoksa onu ayrı bir kefeye mi koyacağız?

öncelikle umarım linç edilmezsiniz bu tür itiraflar kk da pek hoş karşılanmaz...
kk bu kadar hassas ama ben her parka gittiğimde rastlıyorum şamarcı annelere acaba hiç mi kk kullanıcısı yok bizim ilçede merak ediyorum...
benim kızçemde 3-4 aydır çok değişti gece gündüz uykusunu geçtim birde yapışık geziyoruz giyinse soyunmak istemiyor soyunsa giyinmek özel hayat zaten 0 :)
geçen bi kızdım ayısını duvara fırlattım git onunla oyna dedim
sonra ne mi oldu?
1-2 dk sonra özür diledim sarıldım öpüştük kızım 10 aylık bu arada gece saat başı uyanıyor ve ben iki arada bir derede hep kabuslar gördüm vicdan azabı yüzünden
demek ki ne yapmak lazım? bi kumtorbası alıp hırsımıızı ondan çıkarmak lazım....

Olur öyle arada. Hele de eşiniz yardımcı olmuyorsa her işi kendiniz yapıyorsanız sabırlı olmak çok zor. Üzülmenizi de anlayabiliyorum gayet normal. Bir dahakine öfkenizi kontrol etmeye çalışın lütfen

yorumlari okuyunca iyice kendimden nefret ettim. cani anne degilim. Birakin kendi cocugumu baska bir yavruya bile zafim fazladir. Azarlayamam bIle. ufacik bir vurmayla 2 gundur kendime gelemedim. Oglum coktan unuttu. Ama benim aklima gelince aglayasim geliyor. Yorumlar biraz can sikici olmus.

Konu basligim degismis. konu basligini gorunce aglayasim geldi. Degistirin lutfen. Kendimden nefret ediyorum olsun bari.

Bi daha olmaz insaAllah sen de icinde buyutup cocugun da bunu buyuk mesele haline getirmesine neden olma ikiniz de unutun artik

Ben de hic yemek yemezmisim annem 3 gun yemesen yine de yemek yemek aklina gelmezdi diyor

Ama simdi cok istahliyim annem yeme dikkat et fln diyor artik :)

Yemiyorsa yemiyor yapacak bir sey yok herhalde (anne degilim henuz) zorlamayin isterseniz siz de sinirlenip yipranmayin

Senin gibiler de cocuk oldumu linc ediyor genelde 1 buyuk lokma ye buyuk laf etme , 2 davul sesi uzaktan hos gelir cocugun olunca yetistirince onu konus derim kuru siki atmayla ilmaz o is canim

Senin gibiler de cocuk oldumu linc ediyor genelde 1 buyuk lokma ye buyuk laf etme , 2 davul sesi uzaktan hos gelir cocugun olunca yetistirince onu konus derim kuru siki atmayla ilmaz o is canim

Senin gibiler derken? Linç ediyor ne demek?? Laflarınıza dikkat edin. Ben 2 tane çocuk büyüttüm bu yaşımda. Siz benim geleceğim hakkında yorum yapamazsiniz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…