Bugün oğluma tokat attım !

Damdan düşenin halini damdan düşen anlar, bu arkadasa da bu kadar yüklenmeyi doğru bulmuyorum

birdaha yapma nolursun çok mu sinirlendin kaç hemen ordan bı yere gıt bağır ya da yüzünü yıka ya da bişeyler kır ona belli etme ama el kaldırma

Bu takintidan biran once kurtulun..

Hayatim boyunca annem elinde tabakla arkamdan kosturan bir lokma fazla yemem icin canini veren bi anne oldu..nemi oldu yeme boxuklugu olan, ergenligini ciroz gibi olup arkadaslarinin dalgalarina maruz kalan biri yapti beni..tam tersi olup obezitete olabilirdim..

Icgudusel bir inat olusuyor cocukda, hep anneme inat olsun diye yemezdim ben, ama inat oldugunun farkinda olmadan o ye derdi yemezdim o ye derdi daha cok kapardim agzimi..

30 yasima geldim hala ye diyo kadin ya..velhasil cocugunuz ac kalmaz, uzmanlarda bas bas bagiriyor tv lerde cocuga israr etmeyin diye..sonucda acikacaktir kacinilmaz, kendi haline birakin goreceksiniz nasilda istahi acilacak..

evlenince ye diyenim olmadigindan dobisko bile oldum..

Millet konu sahibini bırakmış birbirine laf yetiştirme derdine düşmüş.. İyi ki bir arkadas " biz uğraşıyoruz olması için " yazmış. Arkasından " sanki çocuğu olanlara hıncınız var " diye yorum gelmiş. Ve buna benzer şeyler..
Bunlar hiç hoş şeyler değil, o psikolojiyi bilmeyen yorum yapmasın.. Ne yapalım yani olmuyorsa demek ve hıncınız var sanki demek acımasızca yorumlar..
Konu sahibine gelince de yeri gelince cezalandırılır, yeri gelince kızılır, bağırılır.. Ama dayakla, şiddetle değil.
Tekrarı olmaması için sabırlı olun, dikkat edin. Sonuçta kimse el bebek gül bebek büyümedi..

Olmuş bir kere ya da annelerimiz bizi hiç dövmedi mi gibi bir mantık bana göre ne kadar yanlışsa sen nasıl annesin beter ol mantığı da bir o kadar yanlış.

Kızım besiginde onu salliyorum uyusun diye ve sabahtan beri doğru düzgün bişey yemedi konu sahibini çok iyi anlıyorum. Istahsiz çocuk büyütmek çok zor ve gerçekten insanı yıpratiyor. Eskiden annem siz doyunca benim de Karnım doymuş gibi hissediyorum derdi de gülerdim şimdi onu çok iyi anlıyorum

Konu Sahibi senin de tecrübe ettiğin gibi anne olmak doğurdum bitti gitti değil asıl macera doğduktan sonra başlıyor zaten :) senin için ve hepimiz için bol bol sabır ve hoşgörü diliyorum.

Bu arada çocuklar ne kadar kinsiz ve merhametli. Sen ona vurmussun ama o senin ağlamana dayanamayip barışalim demiş, keşke hep çocuk kalabilsek :)

Kardeşim de öyleydi annem sinir hastası oldu onu büyütene kadar. İlk defa bi tabağını bitirse 5dk sonra kusardı. Tekrar yedir tekrar kus. Şarkılarla türkülerle besledik 8 yaşına kadar. Aynı mamayı defalarca yaptığımızı hatırlıyorum. Sonra kendiliğinden hazır gıdaları falan da keşfetmesiyle iştah açıldı. Annemin psikolojisi o kadar bozuldu ki obez yaptı çocuğu 14 yaşında duba gibi. Hala karnı aç mı doydu mu diye düşünüyo sürekli. Çok iyi Anlıyorum çok zor çocuğunun aç olduğunu düşünmek. Ama oluruna bırak bir şeyleri :)

Sizin gercekten yemek saatiniz o kadar duzenli mi ki bir öğün gecince , oteki ogune kadar birsey verilmesin çocuğa denmis. Ben sahsen ne zaman acikirsam o zaman yerim oyle kahvalti su saatte, aksam yemegi su saatte diye kurallarim yok. Cocuklari da bu kapsamda düşünüyorum aciktiklarinda zaten yerler evet anne sefkat hissi farkli anliyorum ancak sefkat icinde sinirlenmek pek doğru gözükmüyor. Ben hatirliyorum küçük cocukta degildm lise cagimda dayim hastayken cok ilgilenp illa ye diye direttiginden, ilgisi hoşuma gitmisti karnim ac olmasina ragmen nazlana nazlama yarim tabak yemistim:) cocuklarn daha da hosuna gidiyor bence bu israr. Cocugunuz ac kalmax merak etmeyn hem acktigi zaman daha istahli yer

ne kadar insanları eleştirmeye hemen laf skmaya insanlar var burda yahu.neyse olan olmuş hanımefendi var mıdır çocuğuna hiç vurmayan dikkatinizi çekerim eleştirenler dayaktan bahsetmiyorum insanoğluyuz sabrımız taşıyor olabiliyor sonuçta ne kadar pişmansınız belli yapmazsınız bir daha olur biter bela okumakta neyin nesi.

Konu sahibi arkadaşım benimde iki çocuğum var iştahlarıda çok iyi hemde okadar iyiki artık yetişemiyorumSürekli bişeyler istiyorlar evde bişey eksik edemiyoruz yesinler gözüm yok helâli hoş olsun ama iştahsızlık kadar Buda çok zorGittiğim her yerde mahcubum doyurup çıkıyorum evden gene yememiş gibiler

Vurma mevzuna gelince peygamber efendimiz kesinlikle yüze vurmayı yasak etmiştir Hiç vurmayında belki böyle bilirseniz kendimize engel olursunuz,pişman olmanız çok iyi birdaha yapmazsınız umarım

Benimde terliğim var, bak çıkarcam şimdi şimdi diyorum kaçıyorlar atmıyorum heee onlar biliyor şaka yapdımı

Rahat bırakın yemesin açlıkdan ölmez dimiYemiyor yemeyen yiğenimede yengem zorla yediriyor vallahi dövesim geliyor Azcık rahat bırakın.

Konu başlığınız çok ürkütücü olmuş. Bela okumayın lütfen. Döner dolaşır sizi ve çevrenizdeki bulur Allah korusun. Dayak iyi bir şey değil. Bu da sizi yeterince üzmüş zaten.

Yapmaman gerekirdi sende farkındasin zaten..Kendini bu kadar yipratmana gerek yok.Gönlünü al ozür dile bir daha da yapma.Onları düşünürken daha çok zarar veriyoruz bazen..O yüzden rahat olmaya çalış..Evladında küçük bir insan iştahı yoktur zorlamakla olmz..Biraz saygı duymalisin hastalık boyutuna gelmediği surece yeme konusunda üstüne gitme yoksa iyice uzaklastirirsin..

Agzina saglik....baska soze gerek yok..

Allah belanı vermesin, annesine bir şey olsa ne kadar üzülür o minik..

Yemiyor diye cocuk dovulse benimki simdiye dayak manyagi olmustu.
bir arkadas daha yazmis onunde yemek oldugu halde acliktan ölen duydunuz mu hic? Cocuga vurmussunuz zaten o buyuk bir travma, ama bunun yemek yuzunden olmasi daha da buyuk.. ilerde cocugunuzun anoreksiya ya da obezite gibi ciddi yeme bozukluklari olmasini istemiyorsaniz karismayin yediklerine, zorlamayin, ustune dusmeyin, hatta onemsemeyin. Siz onemsedikce cocuk yememeyi ilgi cekmek ya da sizi cezalandirmak icin kullanacak çünkü.

Cocugu yemek yemeyen tum annelere siddetle carlos rodrigez in "cocugum yemek yemiyor" kitabini oneriyorum. Lutfen okuyun, hem de altini cize cize okuyun ve asla aklinizdan cikarmayin. Siz de mutlu olun cocugunuz da mutlu olsun, yemek saatleri ikiniz icin de iskenceye donusmesin.

sen konu sahibisi misin yoksa sende mi çocugunu dövüyorsun?
konu sahıbine hak vermeyen mesajları niye alıntılıyorsun?
Çocuk sahibi de değilim konu sahibi de. Yaptığı hatadan bu derece pişman olan bir anneyi düzgünce hatasını anlatıp telkin etmek varken neden allah belanı versin yazıklar olsun filan densin ki? Kızlar çocuğumu dövüyorum hayatı seviyorum tarzında bir konu açmamış zaten. konu sahibine hak vermeyen değil, kimse iyki dövmüşsün demiyor zaten, söleyiş biçimi için alıntıladım.

Cani anne ilan edildim. Oglum 4 yasinda . Sarildim ozur diledim. sadece yanagina hafif ten hizli bir sekilde vurdum. Olay dovme degil. Cokkk pisman oldum. Ama yaptim yapmamam gerekiyordu. Ilk defa boyle birsey yaptim. Vicdan azabi cektim. Gece uyuyamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…