Biz uğraşıyoruz çocuğumuz olsun diye. Siz olanın kıymetini bilmiyosunuz yazik
Emin ol ki böyle diyenler de, müzmin bir hasretle evlada kavusanlarda belli zamandan sonra bunalirlar , dovmeseler bile sert davranirlar, muhakkak muhakkak (pişmanlık duyulsada) azarlaniyor cocuk illakiHer cocuk konusuna dalip "bizim olmuyor siz kiymet bilmiyorsunuz" ve daha bunu gibi seyler soylemekten cidden bikmadiniz mi ? Ben sizden biktim sahsen olmuyorsa olmuyor niye dramatize edip insanlarin ustune geliyorsunuz ..pisman olmasa buraya konumu acar herkes insan, annede insan, olabiliyor boyle seyler burda bik bik konusanlar hic mi fiske yemedi sanki
Dogru bisey demiyorum ama siz ve sizin gibiler sıktınız cidden
Kurtaj olana ,cocuk istemeyene, dovene "bizim olmuyor" vs demeye ne gerek var olmuyorsa olmuyor biz napalim yani Allah nasip etsin tabide gormekten ben bunaldim
Emin ol ki böyle diyenler de, müzmin bir hasretle evlada kavusanlarda belli zamandan sonra bunalirlar , dovmeseler bile sert davranirlar, muhakkak muhakkak (pişmanlık duyulsada) azarlaniyor cocuk illaki
Ne kadar kırıcısınız.Biz uğraşıyoruz çocuğumuz olsun diye. Siz olanın kıymetini bilmiyosunuz yazik
Haydaaa. Ne kadar kırıcısınız ama yaa.valla başlıkta ne yazdıysan aynen katılıyorum,
nefret ediyorum çocuklarına vurabilen ebeveynlerden.
Hay maşallah kıyasa gelll...Biz uğraşıyoruz çocuğumuz olsun diye. Siz olanın kıymetini bilmiyosunuz yazik
Haydaaa. Ne kadar kırıcısınız ama yaa.
Ne kadar kırıcısınız.
ne alkası var olanın kıymetini bilememekle yahu..Biz uğraşıyoruz çocuğumuz olsun diye. Siz olanın kıymetini bilmiyosunuz yazik
Töbe töbe anlık bi sinirle olmus.bazen banada bi cinnet anı geliyor ama tutuyorum kendimi ne yapıyosun sen diye kendime kızıyorum.Cok kotuyum. Uyuyamiyorum. Bugun ogluma guzel bir tokat attim. Ellerim kirilsaydi. Sonra balkona ciktim agladim. Kuzum pesimden gelmis anne barisalim diyor. Tatildeyiz bugun 5 gunu yemek yemiyor. Agzina bir lokma birsey sokmuyor. yemek yedirirken biraz hirpaladim. Soz veriyor her dedigini yaptiriyor ama yemiyor. Simdi melekler gibi yanimda yatiyor. Ellerim kirilsaydi.
Canım sen de biraz can acıtıcı yazmışsın ama, çocugu olmama psikolojisi yaşadığım için biliyorum Allah kimseye vermesin çok kötü bir psikoloji evet aynen böyle düşünüyorsun çocuğu var vuruyor,cocuğu var bağırıyor ah benim olsa Hiçbirini yapmam ama işte maalesef öyle değil Allah'ım çok şükür nasip etti 15 aylık oğlum var herseferinde pişman olsam da yeri geliyor kızıyorum da bağırıyorum da eminim o yorumu yazan arkadaş da Allah inşallah en kısa zamanda versin tahammül edemediği zamanlar olacak.sana hak veriyorum yanlış anlama ama yine de sen olmuyorsa olmuyor nasalım gibi yaralayıcı yorumlar yapma derim benHer cocuk konusuna dalip "bizim olmuyor siz kiymet bilmiyorsunuz" ve daha bunu gibi seyler soylemekten cidden bikmadiniz mi ? Ben sizden biktim sahsen olmuyorsa olmuyor niye dramatize edip insanlarin ustune geliyorsunuz ..pisman olmasa buraya konumu acar herkes insan, annede insan, olabiliyor boyle seyler burda bik bik konusanlar hic mi fiske yemedi sanki
Dogru bisey demiyorum ama siz ve sizin gibiler sıktınız cidden
Kurtaj olana ,cocuk istemeyene, dovene "bizim olmuyor" vs demeye ne gerek var olmuyorsa olmuyor biz napalim yani Allah nasip etsin tabide gormekten ben bunaldim
olanin kiymetini bilmiyor olsaydi, attigi tokattan bu kadar vicdan azabi cekip pisman olmazdi. annelik kolay degil. bu kadincagizin yazdiklarina yaptiginiz yoruma bakin bir..sanki cocugu olan herkese bir hinciniz var gibi iyice acitmaya calismissiniz konu sahibini..Biz uğraşıyoruz çocuğumuz olsun diye. Siz olanın kıymetini bilmiyosunuz yazik