Bugün oğluma tokat attım !

O sekilde strese sokarsaniz hic yemez, acliktan ölecek degil acikinca yer mutlaka, yaptiginiz büyük hata böyle hissetmeniz normal, ama bir hata diyin özür dileyin oglunuzdan, o sizi zaten coktan affetmistir, sarilisin, koklasin, uyuyun, mis. Allahin en güzel hediyesi onlar bize, güzel bakmamiz gerek.

"Yemek yemiyor" annelerin cocuklarina kiyamadigi icin uydurdugu koca bir yalan. Ac kalinca hem de oyle bir yer ki kuru ekmegi de, lahanayi da, sogani da... Yemek saatiniz belli olsun, sofraya cok da reddetmeyecegi turden yemekler koyun. Yemek saati bitince tabagini toplayin. Asla sofra disinda ardindan yemekle kosturmayin. 3 gun ac kalsa olmez merak etmeyin. Halsiz kalir, huysuz olur ama eninde sonunda tipis tipis yer. Dunyada onunde erzak oldugu halde acliktan olen insan yok. Bu yasta secme imkani oldugunu hissederse hayati boyunca yemek secen biri olur. Hic zorlamayin; yerse yer, yemezse ac kalip bir sonraki ogunu bekler ve emin olun bir noktada direnci kirilip yer.

Biz uğraşıyoruz çocuğumuz olsun diye. Siz olanın kıymetini bilmiyosunuz yazik

Her cocuk konusuna dalip "bizim olmuyor siz kiymet bilmiyorsunuz" ve daha bunu gibi seyler soylemekten cidden bikmadiniz mi ? Ben sizden biktim sahsen olmuyorsa olmuyor niye dramatize edip insanlarin ustune geliyorsunuz ..pisman olmasa buraya konumu acar herkes insan, annede insan, olabiliyor boyle seyler burda bik bik konusanlar hic mi fiske yemedi sanki
Dogru bisey demiyorum ama siz ve sizin gibiler sıktınız cidden
Kurtaj olana ,cocuk istemeyene, dovene "bizim olmuyor" vs demeye ne gerek var olmuyorsa olmuyor biz napalim yani Allah nasip etsin tabide gormekten ben bunaldim

Sebep her ne olursa olsun be..a kelimesini agziniza almayın.
Omrunuzde bir kez bile almış olsanız,, inanın bana öyle bir be...a ya carpiyorsunuz ki, emdiginiz süt yıllarca burnunuzdan geliyor.
Allah muhafaza , o kelime öyle bir sey ki......
Size nasıl cümle kursamda uyarımın ciddiyetini\önemini aktarabilsem

Emin ol ki böyle diyenler de, müzmin bir hasretle evlada kavusanlarda belli zamandan sonra bunalirlar , dovmeseler bile sert davranirlar, muhakkak muhakkak (pişmanlık duyulsada) azarlaniyor cocuk illaki

Emin ol ki böyle diyenler de, müzmin bir hasretle evlada kavusanlarda belli zamandan sonra bunalirlar , dovmeseler bile sert davranirlar, muhakkak muhakkak (pişmanlık duyulsada) azarlaniyor cocuk illaki

Tabiki illa ki yani ama suan bulunduklari durumdan dolayi millete psikolojik baski yapmaya gerek yok ikide bir goruyorum vay nebicim insansin,vay nebicim annesin biz soyle ugrasiyoruz boyle ugrasiyoruz diye tamam zordur yasadiklari ama tutup bunu burdakilerden cikartmanin alemide yok herkesin hayati kendine ki kadinda cocuguna tokat atmaktan cokta memnun gorunmuyor zaten uzulmus yeterince ,insaniz yani

cocuk yetistirmek cok zor sabretmek cok uzulmussun belli ama bela okuma git konus oglunla ozur dile saril afeder bidaha tekrarlama hangimiz yemedikki annemizden helede terlik yemeyen varmidir baska konularla.mukayese edilmis aldirma onlarda zor seyler yasiyor yasiyorlar herkesin hayati zor abur cubur yemesini engelle ama benim oglanda sabah yemiyo oglen yemiyo aksam pasa pasa yiyor yeterki abur cuburdan uzak dursun yer mutlaka siddet kotu birsey evet ama uzuntunde belli biraz hosgoru yinede

Canım annede insan , süpermen gibi yaşasada annelerde allahın yarattığı bir kul sonuçta .. Yaptığın tabiki yanlış ama kendine beddua edecek kadar da değil.. Zaten burda kızların çoğu sana çok güzel taktikler vermişler , üstüne gitme yemezse yemesin acıkınca nasılsa yiyecek . Normalde yemeğe oturduğunuz saatler mi değişti ? Yada çocuğun düzeni mi bozuldu ? Yada belkide sadece senin ilgini çekmek istemiştir, hersey olabilir .. Sakın daha fazla canını sıkma , bir daha böyle bir hata yapmazsın olur biter .. Hatta oğluna bu yaptığından çok üzgün olduğunu hiç kimsenin kimseye vurma hakkı olmadığını söyle ondan özürdile ve sımsıkı sarıl .. Hem bu senin içini rahatlatır hemde onun gönlünü almış olursun

Selamün kavlen min Rabb'in rahiym

Ya lütfen başlığınızı değiştirin

Elbette hata etmişsiniz vurmamalısınız buna hakkınız yok
Pişmansanız bir daha yapmayın
Başlığa gelince çağrı niteliğinde oluyor yani çağırmak gibi lütfen değiştirin

ablamda çocukken hiç yemek yemezmiş.
doktora gitmiş annem doktoru asla ısrar etme acıkınca kendi gelsin demiş.
sonuç olarak neredeyse bir gün boyunca yemeyip akşamına anne karnım acıktı diye gelmiş
ısrar etmeyin o da çocukta olsa bir insan ve karnı acıktığında size söyler haa oyundadır unutur yemek yemeyi yine de hatırlatırsınız ama inada binerse iş çocuklar çok inatçı oluyor yememekte.
Allah kolaylık versin.

ne alkası var olanın kıymetini bilememekle yahu..
burada babamdan nefret ediyorum konularına bende babam vefat etti siz elinizdekiniğn degerini bilmiyorsunuz diye mi yazmalıyım....
çok saçma bir kıyas..............................
konu sahibi bende kızım yemek yemiyor diye çok sinirlenirdim sonrasında daha esnek oldum.
ısrar ettigim zamanlarda inatlaştı benmle ama artık ısrar yok bırakıyorum acıktıgı zaman kendsi ne bulursa yemeye çalışıyo işte ozaman muazzzam bir sofra kuruyorum bende mutlu oluyorum yedşgi zaman.
çok üsteleme inat ediyor olabilir.
,

Töbe töbe anlık bi sinirle olmus.bazen banada bi cinnet anı geliyor ama tutuyorum kendimi ne yapıyosun sen diye kendime kızıyorum.

Yemek yemeyen, tatilde 11 gün sadece ayran ve anne sütü içmiş bir çocuğum var,12 ayliktı tatile gittigimizde şu an 2.5 yaşında hala öyle oturup her yemeği yemez, günü aç geçirdiği bile olur bazen, hastayken vs. Yanlız değilsiniz, yemeyen çocuk zor biliyorum , yaşadım, yaşıyorum ama sakin kalabilmek, onunda bir birey olduğunu kabul edebilmek gerek. Bende çok üzülürdüm, strese girerdim, ama farkettim ki ikimizde mutsuz oluyoruz, akışına bıraktım, o günden beri kızım mutlu, ben mutlu. Soruyorum ne yemek istiyorsun diye, alternatif sunuyorum oturup kendi yiyor,1 kaşık fazladan yesin diye ısrar etmiyorum, bir sonraki öğünde kapatiyor açığı. Nasılki biz her önümüze konulanı yemiyoruz, yeri geliyor acıkmıyoruz, canımız istemiyor, çocuklarımızında böyle zamanları olabilir. Saygı duymalısınız. Bugünler geri gelmeyecek, kendinizide çocuğunuzuda strese sokmayın. Mutlu olsun varsın zayıf olsun.
Sağlıkla büyütün.

Canım sen de biraz can acıtıcı yazmışsın ama, çocugu olmama psikolojisi yaşadığım için biliyorum Allah kimseye vermesin çok kötü bir psikoloji evet aynen böyle düşünüyorsun çocuğu var vuruyor,cocuğu var bağırıyor ah benim olsa Hiçbirini yapmam ama işte maalesef öyle değil Allah'ım çok şükür nasip etti 15 aylık oğlum var herseferinde pişman olsam da yeri geliyor kızıyorum da bağırıyorum da eminim o yorumu yazan arkadaş da Allah inşallah en kısa zamanda versin tahammül edemediği zamanlar olacak.sana hak veriyorum yanlış anlama ama yine de sen olmuyorsa olmuyor nasalım gibi yaralayıcı yorumlar yapma derim ben

olanin kiymetini bilmiyor olsaydi, attigi tokattan bu kadar vicdan azabi cekip pisman olmazdi. annelik kolay degil. bu kadincagizin yazdiklarina yaptiginiz yoruma bakin bir..sanki cocugu olan herkese bir hinciniz var gibi iyice acitmaya calismissiniz konu sahibini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…