- 22 Ağustos 2015
- 29.552
- 86.101
Ben alabaligi cıģ yedim bi kac kereYa hayatımda ilk yedim o kadar beğendim ki yarın o balığı yemem lazım bi yesen şaşarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben alabaligi cıģ yedim bi kac kereYa hayatımda ilk yedim o kadar beğendim ki yarın o balığı yemem lazım bi yesen şaşarsın
oyle canim hersey hormon ilac ama bunlar daha cokmus bide artik icim almiyo icinde ne var blli degil cocukda olunca hic kullanmiyorum tavuk haslayinca karton bardaklara tavuk sularindan koyup dolaba atiyorum lazim olunca cikarip atiyorum ii oluyoYok yok bende kullanmam ama cok nadir yarim kirip atiyorum. Ne kanser yapmiyoki canim sorma :)
AhhaahaaAllah seni ne çalıntısı diyorum.. çocuklarla uğraşıyorum cnm.. küçüğü uyuttum ders çalışıyorum cnm.. bi bakim dedim ne var ne yok :))
Kiz ne borcu sende ayda bi alınır anca kirmizi et oda hemen yer bitirit asgeri ucretle ne kadar ayda alabilirsin kirasi doktoru iviri ziviri kira bile olmus 700 lira:) bizde anca tavuk 10 günde bi balikYaa durumunuz iyi diil mi ya üzüldüm aah ahhh
Borçlarınız mı var
hangi balik o kacirdim bn orayi canimYa hayatımda ilk yedim o kadar beğendim ki yarın o balığı yemem lazım bi yesen şaşarsın
Ay kesin hamilelik için dimi manyakBen alabaligi cıģ yedim bi kac kere
Aynen krakerlerdede varmis. Tuzu cin tuzuymus. Bende sık kullanmam zaten cok nadiroyle canim hersey hormon ilac ama bunlar daha cokmus bide artik icim almiyo icinde ne var blli degil cocukda olunca hic kullanmiyorum tavuk haslayinca karton bardaklara tavuk sularindan koyup dolaba atiyorum lazim olunca cikarip atiyorum ii oluyo
Evet. Iki gorumcemde oyle hamile kaldi. Keisnlkle faydali :)Ay kesin hamilelik için dimi manyak
he zaten paket urunu almayin diola canimiz cekiy napalimAynen krakerlerdede varmis. Tuzu cin tuzuymus. Bende sık kullanmam zaten cok nadir
Bilmiyordum kansere neden olduğunu artik nadir kulanacam sagol canimbnde oyleydim yakinlardan kanserden olenler oldu doktorda siz kendiniz yapiyosunuz kullanin bu urunleri cok guzel diyince biraktim uc senedir kullanmiyorum alisiyo insan valla bi dene bak
Alabalik canim..hangi balik o kacirdim bn orayi canim
Kurbandan kalan yok mu peki kurban kesevildinşz miKiz ne borcu sende ayda bi alınır anca kirmizi et oda hemen yer bitirit asgeri ucretle ne kadar ayda alabilirsin kirasi doktoru iviri ziviri kira bile olmus 700 lira:) bizde anca tavuk 10 günde bi balik
Ooooo afiyet olsunYa hayatımda ilk yedim o kadar beğendim ki yarın o balığı yemem lazım bi yesen şaşarsın
bisey degil canim kullanmaya kullanmaya artik kokusuna dahi tahammulum yok onceleri ikiser tane atardim deliymisimBilmiyordum kansere neden olduğunu artik nadir kulanacam sagol canim
Kiremitte kırmızı benekli alabalıkhangi balik o kacirdim bn orayi canim
Sağol inşallah yaaOoooo afiyet olsun
Kiz kurban bayraminda etler anca 1 aya bitiyor gelen giden çok oluyor esim kurban parasini babasina yolar o köyde kesip dağıtırKurbandan kalan yok mu peki kurban kesevildinşz mi
oo kiremitte gozel olur yavKiremitte kırmızı benekli alabalık