Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle !Evet pes etmek Yok yontucAz onları
Canm ben taç markasnnkını almştm memnunumda bambu ozellıgıde vardı hem baya uzun o boy olark bıde o markya bak ıstersenBanyodan öıkınca kurulanmak anacıyla giydiğin şeye bak sanki diz altımızı yıkamıyoruz
Aaa tamam sağol bakıyımCanm ben taç markasnnkını almştm memnunumda bambu ozellıgıde vardı hem baya uzun o boy olark bıde o markya bak ıstersen
Ooo hayırlı olsun sen de sağolOoo yeni topik yapmisiz hayirli ossuuuuun
Ben bugun bir okul yararina kermeste gorevliyim. 890 lira para kazandim kutuphaneye bagislamak icin. Yarim saat sonra bir arkadasa devredicem yerimi ve sanirim ayaklarimi tuzlu suya sokmaya gidecem eve
Bide soyluyorsun buda iyi bişeyDilimde tüy bitti
Doğum günüm yaklaşıo
Güller al hediyeler al diyorum
Napıyım korkuyorum hediye almazsa dieBide soyluyorsun buda iyi bişey
Ama anlamadigim esinin suçu ney? Satici Adama kizdin diyemi sinirini cikardin? Bazen oyle eften puften oluyor isteSorma ya basit bişeyden tartıştık o kadar sinirliyim ki bilmiorum yani bi bornoz almıştım ona da camım sıkıldı adam bana açıp gösterdi bi tane uzun bornoz hatta dddim internette hep dizaltı sevindim aldım
Hatta kutuyu açmadım çünkü sordum evet bunun gibi uzun dddi
Evde bi baktım dizaltı Allah'ın yaa zaten kahvaltıda eşime kızmıştım bi de adama CAnım sıkıldı gittim uzun hikaye paramı geri verdi ama dddim yani ilk defa bu hale geldim utanıyorum kendimden beni kandırdınız dedim
Dioki özdileğin bornozları böyle
Ya dedim ben sizin markanıza laf etmiyorum
Bana uzun dddiniz güvendim
Aaa pardon demek de yok
Eşime öyle basit şeylerden kızdım ama gönlümü almıo herzamanki gibi hiçbişey yokmuş gibi davranamam görücek o gününü
AllahimmmBide soyluyorsun buda iyi bişey
Biz zaten hep gulup geciyoruz..En son dedim hadi yine gülüp geçiyorum ama bidahakine bi ay sürer kızgınlığım
Eşine basit şeylerdi ya adama kızdım die diil yokAma anlamadigim esinin suçu ney? Satici Adama kizdin diyemi sinirini cikardin? Bazen oyle eften puften oluyor iste
Biz zaten hep gulup geciyoruz..
Tabi tabi bidahakine 1 ay 2 ay kusersin tabii
BI iste kadinlarin gel gitinde boguluyor adamlar. Hakli sebebe umursamazliga dayanamam amaaaa cixxEşine basit şeylerdi ya adama kızdım die diil yok
İncir çekirdeği dolmaz ama iki üç gün önce darılmıştım dün hadi hadi bu seferde ben düzletiyorum dedim barıştık şimdi daha çok gıcık oldum püfff
Adami tehditlemi dize getiriyorsun70 yaşıma kadar şakın bi sene bile almamazluk yapma şakın diorum
Yooo degil ama bazen oyle yapmasida ise yaramiyor biz ne istiyoruz bilmemkiAşkım kusura bakma gel barışalım diyip boynuna sarılsa çok Mu zor