- 22 Ağustos 2015
- 29.552
- 86.101
Eveeeeeeett Kurban oldugun Allahim bu topige yagdirsin 3 er 6 sargelicekler insaAllah hep beraber dua edicez doguncada popolarina vurucaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveeeeeeett Kurban oldugun Allahim bu topige yagdirsin 3 er 6 sargelicekler insaAllah hep beraber dua edicez doguncada popolarina vurucaz
he ya ha bire cakiyo canimsin can bestecim bnimmmmSen bu kiza niye habire cakiyosun gulum ya savasmayalim sev.... yapma boyle cok ayip
her kadin anne olmayi hakediyorHani bulamadimkine burdada nere kacti bu veletler yaa
Çok sevdiğim için çakıorumSen bu kiza niye habire cakiyosun gulum ya savasmayalim sev.... yapma boyle cok ayip
herkes cakarsa nolur buranin hali.. biraz sevgiiihe ya ha bire cakiyo canimsin can bestecim bnimmmm
Seninde mi yoksa coluk cocukSabret ama ezdirme kendini alıştırma onları
Hayat ne zor yaaa
Çok da bişey istemedik ki
insaAllahhhh canim isim vererek dua ediyorum her duamdaEveeeeeeett Kurban oldugun Allahim bu topige yagdirsin 3 er 6 sar
Yok gitme şakınDimi anliyon beni bizde uzagiz yilda bi görüyoruz ama tlf hergun yok efendim kp demiş doktora gitmesin sehe goturelim gorende şeh gebe birakacak sırf ogulunun parasi gitmsin diye cnim 4 yildir evliyim 2 tüp bebek 3 asilama umut yok gibi
cakilmis kafa dolar Allah koru yarabbizaten felek vurmusherkes cakarsa nolur buranin hali.. biraz sevgiii
Allah gani gani razi olsun. Biraz dua da nick soylemek tuhaf oluyor ama genede niyet onemliinsaAllahhhh canim isim vererek dua ediyorum her duamda
Umutlu olmak ne güzel ben bu ay kaybettim unuduEveeeeeeett Kurban oldugun Allahim bu topige yagdirsin 3 er 6 sar
Kabak mücver spagetti makarna çorbaya karar veremedimNe yapicaksin bende begendim seni canim
Amin amin inşallah ❤Eveeeeeeett Kurban oldugun Allahim bu topige yagdirsin 3 er 6 sar
YokSeninde mi yoksa coluk cocuk
Yokeski kafalilar iste kadin çalışmazzzz misYok gitme şakın
Anlıyorum evet
Hatta kendine vitamin al parasını harca
Ama çalışıo musunsen
Dövücem lan sizi ayrılmaz kankalarhe ya ha bire cakiyo canimsin can bestecim bnimmmm
evet canim niyet cok onemli icten gelerek gercek anlamda dua kabul oluyo rabbimin izniyleAllah gani gani razi olsun. Biraz dua da nick soylemek tuhaf oluyor ama genede niyet onemli
Corba da un corbasi yap.. et bulyon koy bide sosla oh misKabak mücver spagetti makarna çorbaya karar veremedim
Amin amin inşallah ❤
dov lan dov yine ayrilmayiz ama senide ayirmayiz bebisimDövücem lan sizi ayrılmaz kankalar
Üzüldüm şimdi de senin için agliyirumm insallh olur canimm
Dövücem lan sizi ayrılmaz kankalar[/QUOTE
Bızımlesınnnnn