- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
Olabilir ama bulyon kullanmıyorum sağlıksız diye et suyu ya da tavuk suyu bulunduruyorumCorba da un corbasi yap.. et bulyon koy bide sosla oh mis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir ama bulyon kullanmıyorum sağlıksız diye et suyu ya da tavuk suyu bulunduruyorumCorba da un corbasi yap.. et bulyon koy bide sosla oh mis
Bu arada topik hayırlı olsun bolca takilrim burdaDövücem lan sizi ayrılmaz kankalar
Kiz yeter aglama.. valla su kk da aglama duvarindan beter oldu :) bak az guluver duzel hadiÜzüldüm şimdi de senin için agliyirumm insallh olur canimm
Git yaa siz beni aranıza almazsınız artık ikinize de çakıorumdov lan dov yine ayrilmayiz ama senide ayirmayiz bebisim
Allah seni ne çalıntısı diyorum.. çocuklarla uğraşıyorum cnm.. küçüğü uyuttum ders çalışıyorum cnm.. bi bakim dedim ne var ne yok :))@Triplimelek Megi
@Hannaz hippotalamus IsikOlsun
@deynepnaz @minik meleklerim @adra@xDerinMavix @Pembe Vosvos @Browni_intense@SAliOsmanF @kebelek2306 @herdaimumutlu@HanimKelesimiGetir @nuryolu @Clamatis@lavantakokulusandik @Vind @Vinka@MissCherryBlossom @Kozlenmis patates@Margarikotin @KutupSumrusu @MAL KABUL @-MinikAnnecik- @darkmore @-Mahperi-@tuzsuz_ruh @Akaba @Chess
Çalıntı
Sağol yaaBu arada topik hayırlı olsun bolca takilrim burda
Bende kullanmam pek ama yarisini kiriyorum bazen. Bende genellikle oyle yaoarim. Kullanmasanda olur icine de arpa sehriye atOlabilir ama bulyon kullanmıyorum sağlıksız diye et suyu ya da tavuk suyu bulunduruyorum
Oldu canimm aglamam balik burcuyum azcikKiz yeter aglama.. valla su kk da aglama duvarindan beter oldu :) bak az guluver duzel hadi
kullanmayin kizlar kanser yapiyomus doktorun bitanesi kizmis hazir corba hazir meyve sulari bide bulyonlar birinci siradaymis kanserde soyliyim dedimOlabilir ama bulyon kullanmıyorum sağlıksız diye et suyu ya da tavuk suyu bulunduruyorum
Benim için üzülmeeee :))Üzüldüm şimdi de senin için agliyirumm insallh olur canimm
sensiz olmazGit yaa siz beni aranıza almazsınız artık ikinize de çakıorum
Anammmmm :) dogrudur ozaman. Bende kovaydim ama hayat insani baligada donusturuyor ne olcagn belli olmuyor yani sknti yokOldu canimm aglamam balik burcuyum azcik
Balık deme yaaa parçalıcam kendimi balıkkkk ama alabalık balığı ben pek aramazdım ama bak bu balık başka balıkOldu canimm aglamam balik burcuyum azcik
Canimm yaaa valla ben bulyon olmadan yemek yapamam ki ne olack malum kirmizi et pahli bende sürekli kulaniyorum nohutta burgurda vskullanmayin kizlar kanser yapiyomus doktorun bitanesi kizmis hazir corba hazir meyve sulari bide bulyonlar birinci siradaymis kanserde soyliyim dedim
sensiz olmaz
kullanmayin kizlar kanser yapiyomus doktorun bitanesi kizmis hazir corba hazir meyve sulari bide bulyonlar birinci siradaymis kanserde soyliyim dedim
Yok yok bende kullanmam ama cok nadir yarim kirip atiyorum. Ne kanser yapmiyoki canim sorma :)kullanmayin kizlar kanser yapiyomus doktorun bitanesi kizmis hazir corba hazir meyve sulari bide bulyonlar birinci siradaymis kanserde soyliyim dedim
Ne oluyor kiz takintin mi varBalık deme yaaa parçalıcam kendimi balıkkkk ama alabalık balığı ben pek aramazdım ama bak bu balık başka balık
bnde oyleydim yakinlardan kanserden olenler oldu doktorda siz kendiniz yapiyosunuz kullanin bu urunleri cok guzel diyince biraktim uc senedir kullanmiyorum alisiyo insan valla bi dene bakCanimm yaaa valla ben bulyon olmadan yemek yapamam ki ne olack malum kirmizi et pahli bende sürekli kulaniyorum nohutta burgurda vs
Yaa durumunuz iyi diil mi ya üzüldüm aah ahhhCanimm yaaa valla ben bulyon olmadan yemek yapamam ki ne olack malum kirmizi et pahli bende sürekli kulaniyorum nohutta burgurda vs
Ya hayatımda ilk yedim o kadar beğendim ki yarın o balığı yemem lazım bi yesen şaşarsınNe oluyor kiz takintin mi var