- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
niye agladiniz kizlar nolduAaaa ben de ağladım nooldu anlatsana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye agladiniz kizlar nolduAaaa ben de ağladım nooldu anlatsana
Bugün hiç kimseyi desmedim nazar degdirdiniz performansim düştüAnlat bakam yine kimleri destin
Iste esimle sıkıntı yaşıyoruz çocuk yok kisirim ailesinden baski hepsi birkti bun gun payladim eltimim kocasi ailecek piknige gidecekler bizide davet ettiler bizm araba ortak neyse kocam belki gidelim der diye düşündüm götürüp arabayi vermis kendiside carsida turluyor ya millette bakipta hic mi insan bisey kavramaz esim tek zaten 30 günde bi evde kaliyom yok öyle sen niye agladin canimAaaa ben de ağladım nooldu anlatsana
Aglayan aglayana tatlim.. :) aglayanlar kulubu bence daha cok burasiniye agladiniz kizlar noldu
Ama çoğu fakir tip gurursuz ve para hırsı var zengin düşmanlıkları var onlara ne demeliZor calisan olmakta calistiran olmakta. Hepsi dert anlayacagin :) keyfine suren milyonerler haricinde onlarida yiyeb insanlar var habire iste. Sahte yuzluler..
O
Paran az olunca hic olmassa samimiyet olur biraz bence :) zenginlere sormak lazm
Benim ki basit boşver arkadaşın derdini dinleyelimniye agladiniz kizlar noldu
Döverşm lan seniAglayan aglayana tatlim.. :) aglayanlar kulubu bence daha cok burasi
@Triplimelek Megi
@Hannaz @hippotalamus IsikOlsun
@deynepnaz @minik meleklerim @adra@xDerinMavix @Pembe Vosvos @Browni_intense@SAliOsmanF @kebelek2306 @herdaimumutlu@HanimKelesimiGetir @nuryolu @Clamatis@lavantakokulusandik @Vind @Vinka@MissCherryBlossom @Kozlenmis patates@Margarikotin @KutupSumrusu @MAL KABUL @-MinikAnnecik- @darkmore @-Mahperi-@tuzsuz_ruh @Akaba Chess
Çalıntı
Iyiyi kotuyu fakirr olarak ayirmam canim. Cunku bunun zengini fakiri yok. Hrrkeste herseyde olabilir sadece imtihani paradir ayri mesele.Ama çoğu fakir tip gurursuz ve para hırsı var zengin düşmanlıkları var onlara ne demeli
Öyle fakirlere sinir oluyorum
Her fakir iyi niyetli diil
Dovme sev canim.. bende agliyom ondan diyorumDöverşm lan seni
Canimm emin ol artik yemeden içmeden kesildim yutkunamiyom rabbim diyorum tm çocuk vermedin bari iyi bi es verseydim tm omuda vermedin en azindan testek olacak medeniyetli bi aile oda olmadiAglama ya.. niye agliyorsun? Şu 5 dk si belirsiz olan hayat degermi hic.
Desek te insaniz iste..
basit miBenim ki basit boşver arkadaşın derdini dinleyelim
Canim imtihan dunyasi iste rahatlik yokki.. Rabbim seni seviyor o yuzden siniyor ona sigin insallahCanimm emin ol artik yemeden içmeden kesildim yutkunamiyom rabbim diyorum tm çocuk vermedin bari iyi bi es verseydim tm omuda vermedin en azindan testek olacak medeniyetli bi aile oda olmadi
Benimkini boşver sağol bana geliolar arada .Iste esimle sıkıntı yaşıyoruz çocuk yok kisirim ailesinden baski hepsi birkti bun gun payladim eltimim kocasi ailecek piknige gidecekler bizide davet ettiler bizm araba ortak neyse kocam belki gidelim der diye düşündüm götürüp arabayi vermis kendiside carsida turluyor ya millette bakipta hic mi insan bisey kavramaz esim tek zaten 30 günde bi evde kaliyom yok öyle sen niye agladin canim
aglattiniz bni canolarDovme sev canim.. bende agliyom ondan diyorum
Lan Çakıcam şimdi sanabasit mi
Sağol canimm insallah gecerCanim imtihan dunyasi iste rahatlik yokki.. Rabbim seni seviyor o yuzden siniyor ona sigin insallah
Ayyy benim de acaip balık öekiyo CAnım ama alabalık böyle bi balık olamaz balık diil bence ooo bayılıcam yaaönce sıkıldım sonra yürüyüşe gittim sonra tekrar sıkıldım şimdi balık salata yedim, şuan yine sıkılıyorum :/