- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.702
Esnafciligi bilmem ama onda da sürekli para dönüyor ya sürekli para olmuyor mu ki :/Siz maaslisiniz esnaf olan napsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esnafciligi bilmem ama onda da sürekli para dönüyor ya sürekli para olmuyor mu ki :/Siz maaslisiniz esnaf olan napsin
Günlük gelen haftalık gidiyor bir gün gelen olduğu gibi ödemelere malzemeye gidiyorEsnafciligi bilmem ama onda da sürekli para dönüyor ya sürekli para olmuyor mu ki :/
Evet ya amann sağlık olsunÖyle bir dünyada yasiyoruz bı gün maaş yatıyor 5 gün maaş harcıyoruz 19 gün kıtlık cekmiyoruz maasa 10 gün kala nerden bı lira çıkar diye çanta Çebi kurcalıyor uz
:) esnaf daha da uretken olmali cnku is y3ri kirasi var yoksa evin kirasi odemeleri var vergisi var vs vs vs mal alacak satacak vssEsnafciligi bilmem ama onda da sürekli para dönüyor ya sürekli para olmuyor mu ki :/
Herkes halinden şikayetçi ve her işin kendi zorluğu varEsnafciligi bilmem ama onda da sürekli para dönüyor ya sürekli para olmuyor mu ki :/
Her ikisinin de olumlu olumsuz yanları var:) esnaf daha da uretken olmali cnku kirasi var yoksa evin kirasi odemeleri var vergisi var vs vs vs
Efendim miniğim :)
Olmazmi var. Ama bi yerden maas gelmiyor ve tatilin bile olmuyor surekli icraat ve uretken olmak zorundasin cogunlujkla.. geliri cok ya da az zorlugu da cok. Tabiki calisanin da var calistiraninda zorlugu var. BideHer ikisinin de olumlu olumsuz yanları var
Anlat bakam yine kimleri destinEfendim miniğim :)
Evet babam esnaftı ordan biliorum iti kopuğu tünercisi ile uğraşmak çok zor bakkaldı bi de ayakta saatlerce bekleOlmazmi var. Ama bi yerden maas gelmiyor ve tatilin bile olmuyor surekli icraat ve uretken olmak zorundasin cogunlujkla.. geliri cok ya da az zorlugu da cok. Tabiki calisanin da var calistiraninda zorlugu var. Bide
Bu gün sadece ağladim mutlu olmayı ozledim
Aaaa ben de ağladım nooldu anlatsanaBu gün sadece ağladim mutlu olmayı ozledim
Zor calisan olmakta calistiran olmakta. Hepsi dert anlayacagin :) keyfine suren milyonerler haricinde onlarida yiyeb insanlar var habire iste. Sahte yuzluler..Evet babam esnaftı ordan biliorum iti kopuğu tünercisi ile uğraşmak çok zor bakkaldı bi de ayakta saatlerce bekle
Gelenlerin parası olmuyo
Maliyecisi denetçisi ...
Kimse kolay para kazanmıyor
İşadamı bile olsan para içinde yüzsen yine sıkı ntı stres ...
Biz de mesela ufacık şeyde işlem yapmaya kalkmalar...
İZin istesek korkuyla.
Yıllık iznimize bile karışıolar
İşler yoğunken kullanamazsın
Amirinle iyi geçinmen lazım
Gelen kişileri iyi idare etmen lazım
İş arkadaşlarını idare etmek vs
Aglama ya.. niye agliyorsun? Şu 5 dk si belirsiz olan hayat degermi hic.Bu gün sadece ağladim mutlu olmayı ozledim
Ooo yeni topik yapmisiz hayirli ossuuuuun@Triplimelek Megi
Hannaz @hippotalamus IsikOlsun
@deynepnaz Tenceresiz kaldim anne @adra@xDerinMavix @Pembe Vosvos @Browni_intense@SAliOsmanF @kebelek2306 @herdaimumutlu@HanimKelesimiGetir @nuryolu @Clamatis@lavantakokulusandik @Vind @Vinka@MissCherryBlossom @Kozlenmis patates@Margarikotin @KutupSumrusu @MAL KABUL @-MinikAnnecik- darkmore @-Mahperi-@tuzsuz_ruh Akaba @Chess
Çalıntı