- 22 Ağustos 2015
- 29.552
- 86.104
Tamam o kan gelicekOlmucak lannn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o kan gelicekOlmucak lannn
Yarım saat kadar önce uyandımAynen stok yap uykuyu sonra lazim olurclamas yok kayiplara oda karisti
Bozulmasin diye degerlendirdim
Sağolasin tatlim @clasmatis gezgüc nerelerdesin
Gelicek tabi bi gün gecikirse yüzüme tükürTamam o kan gelicek
Kahvaltıya misafir agirladim sen ne yaptinTriplimelek Megi
Hannaz hippotalamus IsikOlsun
deynepnaz Tenceresiz kaldim anne adra @xDerinMavix @Pembe Vosvos Browni_intense @SAliOsmanF @kebelek2306 herdaimumutlu @HanimKelesimiGetir nuryolu @Clamatis@lavantakokulusandik @Vind V Vinka @MissCherryBlossom Kozlenmis patates @Margarikotin @KutupSumrusu @MAL KABUL -MinikAnnecik- darkmore @-Mahperi-@tuzsuz_ruh Akaba Chess
Çalıntı
Ben de uyudun sadece yatıorum hâlâKahvaltıya misafir agirladim sen ne yaptin
Ben de aynen dün maaş günü harcadım paraOlan borcumuzu kapattık dün maaş günüydü gezdik dolaştık alışveriş derken kaynaama geldik birazdan yemek hazırlamaya geccem bayağı yürüyüş yaptım topukların aciyor yrumekten
çok uykum var keşke uyuyabilsemBen de uyudun sadece yatıorum hâlâ
Aaah ahhh dayanmaya çalışçok uykum var keşke uyuyabilsem
Insallahhn daha yemek faslı varAaah ahhh dayanmaya çalış
Niye şaşırdın ki :))))T Tatlianne20 şaşırıyorum nerdesin yaaa
Öyle bir dünyada yasiyoruz bı gün maaş yatıyor 5 gün maaş harcıyoruz 19 gün kıtlık cekmiyoruz maasa 10 gün kala nerden bı lira çıkar diye çanta Çebi kurcalıyor uzBen de aynen dün maaş günü harcadım para
Kolay gelsin
Siz maaslisiniz esnaf olan napsinÖyle bir dünyada yasiyoruz bı gün maaş yatıyor 5 gün maaş harcıyoruz 19 gün kıtlık cekmiyoruz maasa 10 gün kala nerden bı lira çıkar diye çanta Çebi kurcalıyor uz