Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo herseyi bitirmissin masaAllah vslizde hallolur Allah rast getirsin hepsini canimDolabtaki bozulcaklari bitirdim yedik ettk bi sekilde bitirdim.camasirlarin hepsini de yikadim bulasik makinesi de bosaldi. Sira kaldi valize sadece. Kismetse insallah
Bozulmasin diye degerlendirdimooo herseyi bitirmissin masaAllah vslizde hallolur Allah rast getirsin hepsini canim
Sağ salım gidin gelın inşşallah hayırlı yolculuklar dılıyorum sızeDolabtaki bozulcaklari bitirdim yedik ettk bi sekilde bitirdim.camasirlarin hepsini de yikadim bulasik makinesi de bosaldi. Sira kaldi valize sadece. Kismetse insallah
yok bebisim yiyecekleri demedim isleri dediydimdi yanlis anlatmisimBozulmasin diye degerlendirdim
Sağolasin tatlim @clasmatis gezgüc nerelerdesin
Tesekkur ederim canim.. insallah ucak dusmeden gideriz tovbe :)Sağ salım gidin gelın inşşallah hayırlı yolculuklar dılıyorum sıze
Heee evet evet nabican boşum zaten anca onlarla ugrastim astim koydum katladim gene astim kpydum katladim derkene bittiii.. yolculuga cikinca ozellikte sepette camasir olmasina sinir olurum:)yok bebisim yiyecekleri demedim isleri dediydimdi yanlis anlatmisim
Tövbee tövbee gıdın guzellce kafanızı dınleynn ne guzellTesekkur ederim canim.. insallah ucak dusmeden gideriz tovbe :)
kalirsada gelince hallolur ya fazla zorlamaHeee evet evet nabican boşum zaten anca onlarla ugrastim astim koydum katladim gene astim kpydum katladim derkene bittiii.. yolculuga cikinca ozellikte sepette camasir olmasina sinir olurum:)
Insallah canim uzakta olunca okadar iyi geliyorki insana. Sevdikleriyle gorusmek. Cok sükür nasipse gideriz sag salim insallah.Tövbee tövbee gıdın guzellce kafanızı dınleynn ne guzell
Hallederiz aŞe.kalirsada gelince hallolur ya fazla zorlama
Memleket nere canmInsallah canim uzakta olunca okadar iyi geliyorki insana. Sevdikleriyle gorusmek. Cok sükür nasipse gideriz sag salim insallah.
Istanbulluyum ben ama vandayim..Memleket nere canm
Evdt bende iaslen gocmenım ıstanbulluym doğma buyumeEvet. Sendemi istanbuldasin
Anladim.. evlimisin peki?Evdt bende iaslen gocmenım ıstanbulluym doğma buyume
Sağolasın piskolojim bozuldu yine bana bişeyler oluyo yaaAa hayirdir nolduki ensene soguk su vur. Yatma kani iyice aksin basini dik tut gecmis olsun
Hiç öylesine kuruntu yaptımhayirdir insaAllah nolduki clamasim
Olmucak lannnAlemmsiniz kizlar.. clasma
Dün aksamdan araliksiz sabaha kadar uyudum gecen gun 3 saatlik uykuyla durunca..
Hic giremedim..
N nur mawish giremedim o yuzden tatlim
@Clamatis şuan belirtilere cok takilma kafana takma ya olursa olur olmazsa yine olacak diye dusun :)